Urmărește-ne în Social Media

Sport & Divertisment

Big Little Festival anunțat printr-un flashmob-manifest; 800 de copii și părinți au dansat sincron

800 de copii și părinți au dansat sincron duminică dimineața pe Calea Victoriei din București, într-un flashmob-manifest prin care și-au cântat și scandat dorința de a petrece mai mult timp împreună, dar și pentru a anunța Big Little Festival.

Publicat

pe

Flashmob Big Little Festival 2024
Flashmob Big Little Festival 2024 │ FOTO: Big Little Festival

Înarmați cu veselie și pancarte sugestive pe care a stat scris "Mama, tata, haideți afară, / Cu voi alături, timpul zboară!", "Lasă tableta și telefonul deoparte, / Cu voi în aer liber, viața e aparte." sau "Nu ne trebuie jucării scumpe, / Ci aventuri cu voi, la munte", copiii și părinții au dansat, coordonați de coregrafa Alexandra Vasile de la școala de dans Show Dance Art, pe piesa "Cai verzi pe pereți" a lui Smiley și s-au arătat nerăbdători să înceapă, odată cu Big Little Festival, vacanța de vară și de joacă împreună.

Big Little Festival așteaptă la prima sa ediție 15 000 de familii, aproximativ 50 000 de persoane, în spațiul de peste 11 hectare amenajat în cel mai creativ, imaginativ și colorat mod pentru a sărbători relația părinte-copil prin experiențe în tandem unice în România. Evenimentul are loc între 21-23 iunie, la Cetatea Râșnov și Dino Parc Râșnov.

Smiley, Alina Eremia, Feli, Jean Gavril, Bibi, Andra Gogan, Jo, Mario Fresh, Mark Stam, Nicole Cherry, Cabron, Misha Miller sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta, dar se vor și juca la Big Little Festival.

Nerf Arena, HaHaHa Production Music Camp, Slime Fest, Competiția Familiilor - un maraton de jocuri vechi și noi, Live Cooking Area, Gaming Area cu competiții de Minecraft, FIFA sau BrawlStars, Lego și Nintendo, zone interactive de lectură, spectacole de teatru, ateliere de yoga, aerobic, dans, pictură, tatuaje, gătit, zonă de filme și desene animate vor fi parte din experiențele care vor aduce copiii de ieri și de azi împreună.

Big Little Festival va avea 3 zone mari, diverse și atractive de desfășurare: Dino Parc Râșnov, Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor "Destinația anului 2023", și al categoriei Parcuri de distracție și aventură, va putea fi vizitat gratuit în weekendul 21-23 iunie, de către toți posesorii de bilet de acces la Big Little Festival, Cetatea Râșnov va deveni cu ocazia festivalului Cetatea educației, a jocului și a învățării prin joc și va fi decorată precum o bibliotecă nonconformistă și platoul de la baza Dino Parc va fi amenajat ca un orășel al distracției, creat și construit în spiritul conceptului primei ediții: Copiii de ieri și de azi împreună.

Prețuri bilete Big Little Festival 2024

  • Abonamentele și biletele pe zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 125 lei (+comision). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
  • Activitățile din cadrul Big Little Festival sunt gratuite, pe baza biletului de intrare ce include și accesul în Dino Parc și în Cetatea Râșnov.
  • Accesul la Big Little Festival este permis doar pe baza biletului de intrare și doar împreună cu un copil în grup. Niciun adult nu poate cumpăra separat bilet la Festival, doar împreună cu un copil, alături de care să-și petreacă timpul, să se joace, să concureze, să râdă și să se distreze, pentru că misiunea Big Little Festival este să creeze scena perfectă de joacă pentru copiii de ieri și de azi împreună.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 21 iunie 2024

Big Little Festival 2024

Loc
Cetatea Râșnov

Trending