Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

James Morrison- I Won't Let You Go (videoclip)

James Morrison a lansat videoclipul piesei "I Won't Let You Go", cel mai nou single al său. Melodia este inclusă pe abumul "The Awakening", material aşteptat să apară pe piaţă... Continuare »

James Morrison a lansat videoclipul piesei "I Won't Let You Go", cel mai nou single al său.

Melodia este inclusă pe abumul "The Awakening", material aşteptat să apară pe piaţă via Universal Island Records la sfârşitul acestui an.

"Vreau să compun despre un fel de trezire. Am scris un cântec cu acesta temă şi sunt foarte fericit de ceea ce ieşit.", a declarat artistul britanic.

Tracklist complet The Awakening:

In My Dreams
6 Weeks
I Won't Let Go
Up
Slave To The Music
Person I Should Have Been
Say Something Now
Beautiful Life
Forever
The Awakening
Right By Your Side
One Life

James Morrison - I Won't Let You Go

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI: Fresno – ”Porto Alegre” (Video)

Cei de la Fresno au lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa ”Porto Alegre”, pe care îl puteți urmări mai...

Închide