Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Zucchero cântă la Arenele Romane!

Publicat

pe

zucchero
zucchero

Zucchero, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți italieni iși dă întâlnire cu publicul român pentru a patra oară pe 21 iunie 2011 la Arenele Romane.

Concertul face parte din "Zucchero Chocabeck World Tour 2011", turneu prin care italianul iși promovează albumul cu același nume lansat la sfârşitul lui 2010.

Noul material inșiră 11 balade marca Zucchero. Bono, liderul trupei U2 și-a pus și el amprenta pe câteva melodii.zucchero

Zucchero şi-a început cariera în 1970 și a reușit în scurt timp să cucerească milioane de fani cu piesele sale. A vândut peste 40 de milioane de cd-uri în întreaga lume. A câştigat şi foarte multe premii printre care şi două distincţii la World Music Awards şi o nominalizare la premiile Grammy. Cel mai de succes hit al său a fost Senza Una Donna, care s-a menţinut vreme îndelungată pe poziţia numărul 1 în toate topurile europene.

A cântat pe scenă alături de mari artişti precum Sting, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Elton John, Bono, Carlos Santana, Eric Clapton, Joe Cocker, Sheryl Crow şi mulţi alţii. Ray Charles spunea despre el: "Tipul acesta e atât de talentat, o voce grozavă, poate unul dintre cei mai buni cântăreţi de blues cu care am lucrat vreodată!"

Biletele pot fi găsite pe www.biletoo.ro, la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toata ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria - Midola Music, Muzica Store, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea şi la staţia de metrou Unirii 1.

Preţurile biletelor sunt de 100 de lei, 150 de lei, 200 de lei şi 250 de lei, în funcţie de poziţia faţă de scenă.

Trending