Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Zucchero cântă la Arenele Romane!

Publicat

pe

zucchero
zucchero

Zucchero, unul dintre cei mai cunoscuți interpreți italieni iși dă întâlnire cu publicul român pentru a patra oară pe 21 iunie 2011 la Arenele Romane.

Concertul face parte din "Zucchero Chocabeck World Tour 2011", turneu prin care italianul iși promovează albumul cu același nume lansat la sfârşitul lui 2010.

Noul material inșiră 11 balade marca Zucchero. Bono, liderul trupei U2 și-a pus și el amprenta pe câteva melodii.zucchero

Zucchero şi-a început cariera în 1970 și a reușit în scurt timp să cucerească milioane de fani cu piesele sale. A vândut peste 40 de milioane de cd-uri în întreaga lume. A câştigat şi foarte multe premii printre care şi două distincţii la World Music Awards şi o nominalizare la premiile Grammy. Cel mai de succes hit al său a fost Senza Una Donna, care s-a menţinut vreme îndelungată pe poziţia numărul 1 în toate topurile europene.

A cântat pe scenă alături de mari artişti precum Sting, Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Elton John, Bono, Carlos Santana, Eric Clapton, Joe Cocker, Sheryl Crow şi mulţi alţii. Ray Charles spunea despre el: "Tipul acesta e atât de talentat, o voce grozavă, poate unul dintre cei mai buni cântăreţi de blues cu care am lucrat vreodată!"

Biletele pot fi găsite pe www.biletoo.ro, la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toata ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria - Midola Music, Muzica Store, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea şi la staţia de metrou Unirii 1.

Preţurile biletelor sunt de 100 de lei, 150 de lei, 200 de lei şi 250 de lei, în funcţie de poziţia faţă de scenă.

Concerte & turnee

Concertul Zucchero de la Sala Palatului a fost reprogramat în iulie 2022

Contextul pandemic determină o nouă amânare a concertului Zucchero de la București. Mutat din iunie 2020 în mai anul acesta, evenimentul a fost reprogramat din nou, în luna iulie a anului viitor.

Publicat

pe

Zucchero
Zucchero │ FOTO: Captură YouTube

În așteptarea redeschiderii salilor de concerte, cu speranța și încrederea că acest lucru se va realiza cât mai curând posibil, producătorii turneului Zucchero în colaborare cu diverșii promotori locali anunță reprogramarea "D.O.C. World Tour". Astfel, concertul muzicianului de la București, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 23 mai 2021, este reprogramat pe 7 iulie 2022. Locația rămâne neschimbată, concertul Zucchero urmând să aibă loc la Sala Palatului.

Bilete la concertul Zucchero de la Sala Palatului:

  • În acord cu reglementările în vigoare în cadrul regimului pandemiei de Covid-19, biletele deja achiziționate rămân valabile pentru noua dată, alternativ titularii putând solicita un vaucher, valabil și pentru alte concerte/spectacole programate de MTimentertainment pentru anii 2021/22.

Cariera lui Adelmo Fornaciari (aka Zucchero) a debutat în Italia la începutul anilor '70, iar artistul a devenit cunoscut după ce a participat la mai multe festivaluri din Peninsulă, printre care și celebrul Sanremo.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

Albumul "D.O.C." a fost lansat pe 8 noiembrie 2019 prin Universal Music Italia. Discul conține 11 piese, plus trei bonus tracks.

Anul trecut, Zucchero a lansat o piesă în colaborare cu Sting, intitulată "September". Scrisă în pandemie, melodia este inclusă atât pe noul album al lui Zucchero, "D.O.C", cât și pe LP-ul lui Sting, "Duets". 

"Nimic nu este planificat vreodată când lucrez cu Sting", mărturisește Zucchero. "M-a sunat pentru a-mi cere să scriu un text în italiană pentru o melodie pe care tocmai o compusese. Piesa mi-a plăcut foarte mult de la început, așa că am decis să lucrăm împreună la acest duet. Piesa vorbește despre perioada suspendată pe care am trăit-o în timpul verii și transmite speranța de a reveni la normal în curând. Chiar și astăzi sperăm că acest "septembrie" va sosi în curând", declara Zucherro în decembrie, când videoclipul piesei era lansat.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending