Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Elton John şi David Furnish, părinți de Crăciun!

Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, au devenit părinţii unui băieţel, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun. Băieţelul se numește Zachary Jackson Levon... Continuare »
Elton-John&David-Furnish

Elton-John&David-FurnishElton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, au devenit părinţii unui băieţel, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun. Băieţelul se numește Zachary Jackson Levon Furnish-John și este primul copil al starului britanic şi al producătorului canadian care sunt împreună de la începutul anilor 1990.

"Suntem copleşiţi de fericire şi bucurie în acest moment. Zachary este sănătos şi se simte bine, iar noi suntem nişte părinţi mândri şi fericiţi", au mai spus cei doi.

John(63 de ani) şi Furnish(48 de ani) s-au căsătorit civil în decembrie 2005 și au încercat anul trecut să adopte un copil orfan bolnav de SIDA din Ucraina, însă legislaţia acestei ţări nu le-a permis acest lucru.

Citește mai multe despre David FurnishElton John
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Membrii supravieţuitori ai trupei Nirvana au cântat împreună!

Dave Grohl, Krist Novoselic şi Pat Smear (Nirvana) - s-au reunit şi au cântat pentru prima oară împreună după 16...

Închide