Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Elton John şi David Furnish, părinți de Crăciun!

Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, au devenit părinţii unui băieţel, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun. Băieţelul se numește Zachary Jackson Levon... Continuare »
Elton-John&David-Furnish

Elton-John&David-FurnishElton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, au devenit părinţii unui băieţel, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun. Băieţelul se numește Zachary Jackson Levon Furnish-John și este primul copil al starului britanic şi al producătorului canadian care sunt împreună de la începutul anilor 1990.

"Suntem copleşiţi de fericire şi bucurie în acest moment. Zachary este sănătos şi se simte bine, iar noi suntem nişte părinţi mândri şi fericiţi", au mai spus cei doi.

John(63 de ani) şi Furnish(48 de ani) s-au căsătorit civil în decembrie 2005 și au încercat anul trecut să adopte un copil orfan bolnav de SIDA din Ucraina, însă legislaţia acestei ţări nu le-a permis acest lucru.

Citește mai multe despre David FurnishElton John
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Membrii supravieţuitori ai trupei Nirvana au cântat împreună!

Dave Grohl, Krist Novoselic şi Pat Smear (Nirvana) - s-au reunit şi au cântat pentru prima oară împreună după 16...

Închide