Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Membrii supravieţuitori ai trupei Nirvana au cântat împreună!

Dave Grohl, Krist Novoselic şi Pat Smear (Nirvana) - s-au reunit şi au cântat pentru prima oară împreună după 16 ani, cu ocazia unui concert susţinut de grupul Foo Fighters.... Continuare »
Foo-Fighters

Foo-FightersDave Grohl, Krist Novoselic şi Pat Smear (Nirvana) - s-au reunit şi au cântat pentru prima oară împreună după 16 ani, cu ocazia unui concert susţinut de grupul Foo Fighters.

Foo Fighters, actuala trupă a lui Dave Grohl - în care cântă şi Pat Smear - a susţinut un concert "secret" în California, pentru a-şi prezenta o parte dintre piesele de pe următorul album .

În timpul concertului, Dave Grohl a surprins spectatorii prezenţi la eveniment, invitându-l pe basistul Krist Novoselic să urce pe scenă.

Trupa Foo Fighters a interpretat în această componenţă piesa "Marigold", singura compoziţe semnată de Dave Grohl în perioada în care era toboşarul grupului Nirvana, care s-a destrămat în 1994, după sinuciderea solistului Kurt Cobain.

Citește mai multe despre Dave GrohlFoo FightersNirvana
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The View lansează album nou!

"The Best Lasts Forever" este cel de-al treilea album semnat The View. Trupa indie, originară din Dryburgh (Scotia), va lansa...

Închide