Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Tones and I - Bad Child

Tones and I, artista australiană cunoscută pentru hitul ”Dance Monkey”, revine cu un nou single, intitulat ”Bad Child”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Nick Kozakis și Liam Kelly.

Videoclipul piesei "Bad Child" ne înfățișează doi copii care se simt ca niște exilați în conacul luxuriant al familiei. Unul dintre ei găsește un vid de întuneric în casă și cei doi trebuie să găsească o modalitate de a scăpa de ceea ce se ascunde dedesubt.

"Întotdeauna mi-am dorit să scriu o piesă prin ochii altcuiva, să compun din perspectiva lui. Cu această piesă am ocazia să fac asta pentru prima oară. Observ viața prin ochii altcuiva în timp ce acesta crește. Acesta este prima piesă dintr-o serie de melodii pe care le voi lansa anul ăsta și de abia aștept să vă împărtășesc și altele", anunță Toni Watson, artista din spatele proiectului Tones and I.

Toni a ajuns în atenția publicului în mai 2019, odată cu lansarea piesei "Dance Monkey", ce a fost hit și în România. Artista australiană a lansat EP-ul de debut "The Kids Are Coming" în luna august a anului trecut, materialul fiind premiat cu ARIA Award for Best Independent Release.

Citește mai multe despre Tones and I
Videoclipuri cu Tones and I
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE