Urmărește-ne în Social Media

Martin Garrix feat. Bono & The Edge - We Are The People (UEFA EURO 2020 Song)

DJ-ul olandez Martin Garrix a colaborat cu Bono și The Edge de la U2 pentru imnul UEFA EURO 2020. Intitulată "We Are The People", piesa debordează de energie și entuziasm, în perfect acord cu pasiunea iubitorilor de fotbal.

Viziunea lui Martin Garrix pentru piesa "We Are The People" a prins contur când Bono și colegul său de trupă, The Edge, au fost de acord să apară pe melodie. Colaborarea a evoluat prin intervenția lui Bono pe partea lirică și a lui The Edge pe partea riff-urilor de chitară, astfel rezultând un mix coeziv între identitățile artistice ale fiecăruia.

"Oportunitatea de a compune muzică alături de Bono și The Edge pentru unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lume a fost o experiență incredibilă. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat împreună și entuziasmat să împărtășesc această piesă întregii lumi!", a declarat Martin Garrix.

Campionatul European de fotbal Euro 2020 a fost amânat anul trecut din cauza pandemiei de COVID-19. Competiția se va ține în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021, dezvăluirea imnului "We Are The People" dând startul campaniei de promovare.

"Lunga așteptare a ajuns aproape de final, suntem încântați să dezvăluim în sfârșit piesa oficială a UEFA Euro 2020, "We Are The People", interpretată de artiști al căror talent este recunoscut internațional, respectiv Martin Garrix, Bono și The Edge.

Fotbalul și muzica au puterea de a aduce oamenii împreună. Sunt vectori ai pasiunii și emoției, iar îmbinarea lor va duce mai departe celebrarea acestui turneu, făcându-l cunoscut și celor care nu sunt încă fani ai competiției. Cu starurile pe care le-am ales pentru a crea această piesă, suntem încrezători că vom reuși să facem acest lucru", a declarat directorul de marketing al UEFA, Guy-Laurent Epstein.

Meciul care va da startul Campionatului European de fotbal se va juca pe 11 iunie, pe Stadionul Olimpic din Roma. Echipele combatante vor fi ale Turciei și Italiei.

PUBLICITATE
Comentarii