Urmărește-ne în Social Media

Martin Garrix feat. Bono & The Edge - We Are The People (UEFA EURO 2020 Song)

DJ-ul olandez Martin Garrix a colaborat cu Bono și The Edge de la U2 pentru imnul UEFA EURO 2020. Intitulată "We Are The People", piesa debordează de energie și entuziasm, în perfect acord cu pasiunea iubitorilor de fotbal.

Viziunea lui Martin Garrix pentru piesa "We Are The People" a prins contur când Bono și colegul său de trupă, The Edge, au fost de acord să apară pe melodie. Colaborarea a evoluat prin intervenția lui Bono pe partea lirică și a lui The Edge pe partea riff-urilor de chitară, astfel rezultând un mix coeziv între identitățile artistice ale fiecăruia.

"Oportunitatea de a compune muzică alături de Bono și The Edge pentru unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lume a fost o experiență incredibilă. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat împreună și entuziasmat să împărtășesc această piesă întregii lumi!", a declarat Martin Garrix.

Campionatul European de fotbal Euro 2020 a fost amânat anul trecut din cauza pandemiei de COVID-19. Competiția se va ține în perioada 11 iunie - 11 iulie 2021, dezvăluirea imnului "We Are The People" dând startul campaniei de promovare.

"Lunga așteptare a ajuns aproape de final, suntem încântați să dezvăluim în sfârșit piesa oficială a UEFA Euro 2020, "We Are The People", interpretată de artiști al căror talent este recunoscut internațional, respectiv Martin Garrix, Bono și The Edge.

Fotbalul și muzica au puterea de a aduce oamenii împreună. Sunt vectori ai pasiunii și emoției, iar îmbinarea lor va duce mai departe celebrarea acestui turneu, făcându-l cunoscut și celor care nu sunt încă fani ai competiției. Cu starurile pe care le-am ales pentru a crea această piesă, suntem încrezători că vom reuși să facem acest lucru", a declarat directorul de marketing al UEFA, Guy-Laurent Epstein.

Meciul care va da startul Campionatului European de fotbal se va juca pe 11 iunie, pe Stadionul Olimpic din Roma. Echipele combatante vor fi ale Turciei și Italiei.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

U2 anunţă albumul "Songs of Surrender": reînregistrări ale hiturilor formaţiei

U2 părea a fi intrat într-un con de umbră în ultima jumătate de deceniu, între probleme cu vocea ale lui Bono şi lipsa de concerte provocată de pandemie. Ce e drept artiştii au donat serios spre cei afectaţi de Covid, iar acum U2 ne anunţă un nou album.

Publicat

pe

Trailer U2 Songs of Surrender
Trailer U2 Songs of Surrender │ FOTO: U2

U2 a anunţat albumul "Songs of Surrender", care include variante reînregistrate ale hiturilor formaţiei irlandeze. Nu mai puţin de 40 de piese din trecut ale grupului vor primi o reinterpretare cu iz de secolul 21. Melodiile au fost "reimaginate şi re-înregistrate", iar teasing-ul pentru acest disc a fost început de ceva vreme. Modalitatea? Chitaristul The Edge a trimis scrisori fanilor.

În scrisorile respectiv muzicianul scria următoarele:

Atunci când o piesă devine populară, este întotdeauna asociată cu o anumită voce. Nu mi-aş putea imagina "Tangled Up In Blue", fără timbrul lui Bob Dylan sau "All The Time In the World" fără vocea unică a lui Louis Armstrong. Ce se întâmplă atunci când o voce se dezvoltă şi experienţa şi maturitatea îi dau extra rezonanţă?

The Edge a explicat şi că majoritatea pieselor U2 au fost scrise şi înregistrate atunci când artiştii erau bărbaţi foarte tineri. Anumite mesaje s-au schimbat şi sensul versurilor a devenit altul. Inclusiv sound-ul melodiilor se va schimba, căpătând o sonoritate modernă, actuală.

Şi acum lucrul pe care îl aştepta cu toţii: data de lansare. "Songs of Surrender" va debuta pe 17 martie 2023. Avem şi un video teaser mai jos care ne prezintă o versiune proaspătă a hitului din anul 2000 "Beautiful Day". Încă nu avem un tracklist, dar sunt şanse mari ca piesele să fie aceleaşi precum cele din cartea lui Bono din 2022, "Surrender: 40 Songs, One Story". Acolo el a explorat originea a 40 de piese din discografia U2.

Bono va începe o rezidenţă la Beacon Theatre în New York, pentru a oferi publicului sesiuni de citit în public din "Surrender", nişte muzică şi "puţin haos". A avut deja un turneu pentru a îşi promova cartea cu opriri în 14 oraşe din Europa. Sunt momente puternice amintite în respectiva carte, precum tributul pentru tatăl său, care a murit de cancer.

Citește în continuare