Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: Irina Rimes - Ce s-a întâmplat cu noi

Irina Rimes a lansat videoclipul noului single ”Ce s-a întâmplat cu noi”. Muzica și versurile sunt semnate de Irina, la producția piesei lucrând Alex Cotoi și Dj Sava.

Ce s-a întâmplat cu noi” este o baladă sinceră de iubire, emoțiile artistei fiind ilustrate prin versurile pline de sensibilitate. Piesa spune povestea unor îndrăgostiți care s-au îndepărtat unul de celalalt, iar undeva, de-a lungul drumului, au pierdut iubirea ce și-o purtau unul celuilalt.

Anul trecut, Irina Rimes a cântat piesa, în premieră, la evenimentul #SufrageriaIrinei, iar fanii au fost foarte încântați de piesa “Ce s-a întâmplat cu noi” și au așteptat cu nerăbdare lansarea ei. Datorită aprecierii din partea acestora, piesa a fost aleasă ca următor single.

“”Ce s-a intamplat cu noi” este din aceeași poveste cu piesa ”Visele”, fiind compusă în prima sesiune după trilogia #IubiriSecrete. Inițial am scris piesa pentru altcineva, dar atunci când am terminat, mi-am dat seama că trebuie să rămână a mea, că este mult prea personală”, a detaliat Irina.

Muzica și versurile sunt semnate de Irina Rimes, iar la producția piesei au lucrat Alex Cotoi și Dj Sava. Videoclipul piesei a fost regizat de Andrei Stan.

După hitul care a făcut-o cunoscută, “Visele”, Irina Rimes continuă sa isi demonstreze talentul si ambitia. Artista a fost revelația anului 2016, single-ul ”Visele” fiind urmat de trilogia ”Iubiri Secrete”, ce cuprinde piese precum “Iubirea noastră mută”, “Da ce tu” și “Haina ta”. Acestea au strâns milioane de vizualizari pe Youtube, iar pentru acest an, Irina pregătește lansarea unui album.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Videoclipuri cu Irina Rimes
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE