Urmărește-ne în Social Media

Faithless - I Need Someone

Faithless a lansat videoclipul noului single "I Need Someone", extras de pe albumul "All Blessed". Melodia este înregistrată în colaborare cu Nathan Ball și Caleb Femi.

Primul material Faithless lansat după o pauză de 10 ani continuă să fie promovat cu un videoclip emoționant, filmat pentru piesa "I Need Someone". Vizualul cuprinde imagini de la protestele Black Lives Matter, precum și filmări cu persoane din diferite minorități, ce au trecut în 2020 prin momente tulburătoare.

Noul album "All Blessed" a fost lansat în octombrie 2020, acesta fiind primul material Faithless înregistrat fără vocalistul Maxi Jazz.

Tracklist Faithless - "All Blessed":

 1. Poetry (feat. Suli Breaks)
 2. Gains (feat. Suli Breaks)
 3. I Need Someone (feat. Nathan Ball & Caleb Femi)
 4. Remember (feat. Suli Breaks & LSK)
 5. Synthesizer (feat. Nathan Ball)
 6. My Town (feat. GAIKA)
 7. What Shall I Do?
 8. Friendship
 9. Walk In My Shoes
 10. All Blessed
 11. Innadance (feat. Suli Breaks & Jazzie B)
 12. Take Your Time (feat. Damien Jurado & Suli Breaks)

Faithless și-a început activitatea în 1994, în formula Maxi Jazz, Sister Bliss și Rollo. În prezent, din componență fac parte doar Bliss și Rollo. Grupul are în repertoriu hituri precum "Salva Mea", "Insomnia", "God Is a DJ" și "We Come 1", vânzând de-a lungul carierei peste 15 milioane de albume.

Faithless a concertat în România în 2016, în cadrul festivalului UNTOLD.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Solistul Faithless a murit; Maxi Jazz avea 65 de ani

Ajunul Crăciunului din 2022 ne găseşte cu veşti triste: a murit Maxi Jazz, DJ şi solist al trupei Faithless. Artistul avea 65 de ani şi conform celor apropiaţi a încetat din viaţa pe 23 decembrie 2022 în somn.

Publicat

pe

Maxi Jazz in videoclipul Faithless Insomnia
Maxi Jazz in videoclipul Faithless Insomnia │ FOTO: Faithless

Pe numele său real Maxwell Fraser, artistul s-a născut pe 14 iunie 1957 la Londra. A fost activ muzical între 1983 şi 2022, fiind piesa de bază a trupei Faithless, care a activat între 1992 şi 2011, cu o pauză până în 2015. Formaţia lua naştere în 1995, cu membrii de baza fiind Rollo, Sister Bliss şi Maxi Jazz. Primul album lansat a fost "Reverence" în 1996, iar ultimul a fost "All Blessed" în 2020.

Grupul a vadut milioane de discuri fizice, iar catalogul său ajungea pe reţelele de streaming în 2018, înregistrând 400.000 de stream-uri pe zi. Faithless a fost headliner la multiple festivaluri din Europa şi din toată lumea, inclusiv faimosul festival britanic Glastonbury. Faţă de alte trupe şi artişti din zona muzicii electtronice, trance şi house, versurile lor chiar aveau greutate. Au fost citate inclusiv în Senatul American şi Parlamentul britanic.

Maxi Jazz a fost muzician, DJ, rapper şi compozitor. A avut emisiunii la radio-uri pirat din UK în anii 1980 şi a colaborat în anii '90 cu Jamiroquai. Din 2015 a creat o nouă grupă, numită Maxi Jazz & The E-Type Boys. În acel grup artistul era solist principal şi cânta la chitară. Maxi era foarte pasionat de automobile şi avea o colecţie impresioannta, care a apărut în emisiuni de specialitate. Avea chiar şi o echipă de curse, Maxi Jazz Racing, fondată în anul 2000.

În 2001 a avut un accident grav de maşină, iar în 2005 a participa la cursa Ginetta, în vreme de în 2006 şi 2007 s-a înscris la Porsche Carrera Cup GB. Era şi mare microbist şi fân Crystal Palace, devenind chiar director asociat al clubului în 2012. Pe lângă trupele sale, a lansat şi materiale solo, inclusiv o colaborare cu Tiesto, care a cucerit topurile în 2006, "dance4life".

Citește în continuare