Urmărește-ne în Social Media

Alexandra Ușurelu - Ușor

Alexandra Ușurelu a lansat o piesă de dragoste emoționantă, intitulată "Ușor". Melodia vine acompaniată de un videoclip regizat de SAN, care anunță lansarea unui nou album - "Fata care chiar există".

"Într-o lume din ce în ce mai complexă, în care personalitățile noastre sunt mereu mai complexe, se poate întâmpla, la un moment dat, să ne fie cu adevărat ușor să ne conectăm cu cineva", a transmis Alexandra, explicând mesajul noului ei single.

Piesa "Ușor" a fost compusă de Bobby Stoica și se regăsește pe albumul "Fata care chiar există". Noul material a fost înregistrat împreună cu band-ul artistei, format din muzicieni ai scenei de jazz, și orchestra de coarde Muse Orchestra, un efort artistic remarcabil ce poartă semnătura producătorului Bobby Stoica, alături de care Alexandra Ușurelu a lansat și primul său album, "La capătul lumii".

Albumul "Fata care chiar există" va fi lansat pe 14 februarie, în cadrul unui concert online. Evenimentul va putea fi urmărit pe platforma vStage.ro sau pe alexandrausurelu.ro pe baza codurilor de acces obținute prin achiziționarea biletelor.

Playlistul concertului va conține cântecele care se regăsesc pe noul său album, puse în scenă cu o producție spectaculoasă, aparte, așa cum Alexandra Ușurelu și-a surprins de fiecare dată publicul, dar și câteva cântece favorite din catalogul primului ei album.

Comentarii