Urmărește-ne în Social Media

Cosmin Lupu feat. Greg Howe - Light as a Feather / Heavy as a Hammer

Cosmin Lupu, vocalistul și chitaristul trupei Days of Confusion, a lansat un nou single intitulat "Light as a feather / Heavy as a hammer". Melodia este o colaborare alături de chitaristul și compozitorul american Greg Howe.

"Light as a Feather, Heavy as a Hammer" este extrasă de pe "Everest", primul EP al lui Comin Lupu. Invitatul special pe această melodie este Gregory Howe, un chitarist și compozitor american. Muzician activ de-a lungul a patru decenii, acesta a lansat zece albume de studio pe lângă colaborarea cu o foarte mare varietate de artiști celebri, printre care: Michael Jackson, Richie Kotzen, Christina Aguilera, Rihanna, Lady Antebellum, P Diddy, T-Pain, Salt-N-Pepa si altii.

"<<Light as a Feather, Heavy as a Hammer>> este o piesă funk modern, pe steroizi de la rock! Da, îmi place foarte mult să cânt funk și este un stil pe care îl folosesc adesea când predau chitara ca să ajut oamenii să aprofundeze noțiuni ritmice. Mi se pare că reprezintă manifestarea elementelor de bază ale ritmului cu claritate absolută și e foarte distractiv de cântat. Cred că era doar o chestiune de timp până să scriu ceva în direcția asta.

Ca de obicei, la volanul producției, mixajului și masteringului, este Vladimir Pocorschi, colegul meu de călătorie pe <<Everest>>, căruia țin să îi mulțumesc pe această cale, iar arta grafică este în continuare asigurată de Ionuț Andrei K Dhope", a declarat Cosmin Lupu.

"Everest", primul EP al muzicianul, va fi lansat în această toamnă și va conține 5 piese, compuse de Cosmin Lupu și produse de Vladimir Porcorschi. Pe aceste melodii se vor regăsi câțiva muzicieni cunoscuți, printre care chitaristul Mattias "IA" Eklundh (Freak Kitchen, Suedia), trompetistul Sebastian Burneci sau cântărețul japonez de shamisen, Keishō Ōno.

"Everest" este o combinație de stiluri muzicale și diverse influențe, o adevărată călătorie inițiatică în universal muzical al artistului.

Comentarii