Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Travka

Următoarele evenimente cu Travka

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Travka

Concertul aniversar "Travka 15 ani" de la TNB se poate urmări online

Fanii Travka se pot bucura de acasă de concertul aniversar pe care trupa l-a susținut în 2017 la Teatrul Național București. Întreaga filmare a concertului devine disponibilă online, pe Overground Showroom.

La aniversarea a 15 ani de activitate, Travka a lansat pe CD "Vreau să simt Praga" şi "Okean"

Pe 22 mai, formația Travka a susținut la Teatrul Național București – Sala Studio un concert menit a marca 15 ani de activitate. Cu această ocazie s-au editat în premieră pe CD binecunoscutele albume "Vreau să simt Praga" şi "Okean".

Summer in November

Primul eveniment care sfidează toamna: SUMMER in NOVEMBER

Pe 14 noiembrie va avea loc prima ediție a unui eveniment creat pentru a sfida vremea rea: Summer in November. Atmosfera va fi întreținută de trupe ca Robin and the Backstabbers, Travka, YellLow și Silent Strike.

Albumul TRAVKA - OKEAN

"Okean", albumul Travka lansat în 5 exemplare, poate fi ascultat pe YouTube

La aproape 2 ani de la lansarea albumului "Okean", Travka face un cadou fanilor formației. Discul lansat în doar 5 exemplare în 2012 este acum disponibil online.

Travka - "Distanțe" (secvență videoclip)

Travka parcurge "Distanțe" - VIDEOCLIP

Travka marchează cei 12 ani de existență a trupei prin noul videoclip "Distanțe". Regia clipului este semnată de Paul Manolescu și Mihai Chinaloglu.

George Gâdei, solistul Travka, în concert în CLub Control

Travka, o nouă atitudine live în Control

După turneul de promovare al albumului Okean, Travka, una din cele mai îndrăgite trupe de rock alternativ din underground-ul românesc, a început un nou turneu prin țară. Bucureștenii au fost invitați să participe la primul din aceste concerte, care s-a desfășurat în clubul Control pe 17 octombrie 2013.

Regăsire sufletească alături de Travka - FOTO

Recenzia concertului TRAVKA din Club Control de pe 18 aprilie 2013. Parcă nu au fost aproape două ore de muzică, ci câteva secunde care au trecut cu o viteză a sunetelor amețitoare.

Concertul TRAVKA din Club Control pe 18 aprilie 2013

Trupa TRAVKA a susținut un concert în Club Control pe 18 aprilie 2013. Urmăriți galeria foto cu imagini de la cântarea live. Pentru impresii, vă invităm să accesați recenzia concertului... Continuare »

Câștigătorul dublei invitații la concertul TRAVKA din Club Control

InfoMusic a ales câștigătorul dublei invitații la concertul Trakva din club Control de pe 18 aprilie. Vezi dacă ai avut noroc.

Formaţia Travka

Trupa Travka anunță noi concerte în țară - VIDEO

Travka va susține patru reprezentații în luna aprilie. Concertele vor promova cel mai recent disc lansat de trupă în toamna anului trecut, "OKEAN".

Interviu Travka la InfoMusic

Renașterea Travka privită prin OKEAN - VIDEO

Travka vorbește despre albumul OKEAN într-un video interviu InfoMusic. I-am putea spune Capitol despre renaștere, dată fiind discuția despre muzică, planurile și viziunea trupei. Un vis, o promisiune, o continuitate și o mare taină... a sunetelor.

Travka

Travka - Okean

Albumul "Okean" semnat TRAVKA este genul de material care iti intra in constiinta, la care te vei raporta o perioada indelungata, iar cei mai sensibili vor face asta mereu.

Concert TRAVKA in Silver Church

RECENZIE: TRAVKA - Un Okean de sentimente

Trupa Travka a concertat pe 8 noiembrie 2012 in club The Silver Church. Citeste recenzia concertului si vezi setlistul ce a cuprins si noua piesa Continental.

Poze de la concertul TRAVKA din Silver Church de pe 8 noiembrie 2012

Trupa Travka a concertat joi seară în clubul The Silver Church din București. Vă oferim o galerie de poze din timpul concertului și vă așteptăm să ne citiți impresiile în... Continuare »

Travka

Travka și un album călător la GuerriLIVE Acoustic Session

Sesiunea cântărilor acustice continuă. Luni, 5 noiembrie 2012, de la 6 la 7 seara, Travka vine la GuerriLIVE ca să prezinte deschis ceea ce sunt şi ce transmit.

Travka

Un album nou și un concept de promovare inedit de la Travka

Trakva lansează un nou album, intitulat Okean. Acesta va fi promovat printr-o campanie inedită în România, cu un concept ce încurajează oamenii la mai multă socializare și implicare în procesul de răspândire și împărtășire a muzicii.

travka

Travka - Soare Răsare, piesă nouă - AUDIO

Travka revine în atenţia publicului cu un nou single, Soare Răsare, melodie care rulează deja la posturile de radio autohtone.

i.Rock 2012

Viţa de Vie, Travka, The Mono Jacks și alții la I.Rock Festival

I.Rock Festival este un eveniment ce-şi propune ca pe 22 iunie să prezinte publicului cele mai îndrăgite trupe de pop–rock şi indie-rock din România. Vezi programul complet.

Femei-pe-Matasari-2012

Festivalul Femei pe Mătăsari - VEZI PROGRAM

Cea de-a doua ediție a Festivalului Femei pe Mătăsari va avea loc în perioada 22-24 iunie, pe strada Mătăsari din Bucureşti.

travka

Concert Travka în Club A

După recenta lansare a single-ului Iubire, formația Travka revine la rădăcini, în locul în care muzica lor a prins gustul publicului. Astfel, miercuri, 7 decembrie 2011, poezia pe ritm de... Continuare »

Travka la Guerrillive

VREMEA OCHEADELOR - viitorul single Travka

Următorul single al grupului Travka se va numi VREMEA OCHEADELOR au anunțat membrii trupei  în timpul cântării în studio la Guerrilive la 7 ani. Piesa a fost cântată în premieră... Continuare »

Guerrilive Bogdan Serban

Radio Guerrilla aniversează 7 ani de emisie prin 7 concerte live (program)

Radio Guerrilla va aduce muzica live în studio la împlinirea a șapte ani de la prima emisie. Marți, pe 29 noiembrie 2011, Bogdan “Guerrilive Șerban” va fi maestrul de ceremonii... Continuare »

Travka - Iubire, piesă nouă! (audio)

Travka a lansat piesa Iubire, melodie înregistrată şi mixată în parteneriat cu Marius Costache și explicată într-un post pe site-ul travka.ro. Formaţia a luat naştere în 2002 în Focşani în... Continuare »

K-lu mixeaza la B'Estfest 2011

Dj-ii români mixează la B'Estfest!

Confirmări peste confirmări în tabăra B'Estfest. După ce Caspa, Nero și NAPT– au acceptat să mixeze în programul festivalului, e rândul DJ-ilor români să completeze lista, astfel în cele trei... Continuare »

Noi nume românești în line-up-ul B'Estfest 2011

Noi confirmări de pe plan local au venit în line-up-ul B’Estfest: ROA, Electric Brother, CTC, The Mono Jacks, Madame Hooligan și Cuantune se alătură trupelor autohtone deja confirmate la ediția... Continuare »

Sarmalele Reci vin la Bestfest 2011

Prezențe românești la B'Estfest 2011!

Primele prezențe românești de la B'Estfest 2011 sunt: Șuie Paparude, OCS, Travka, Magnolia, Coma și Sarmalele Reci. B’Estfest se mută anul acesta la iarbă verde în comuna Tunari, transformându-se într-o... Continuare »

CLOSE
CLOSE