Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

TAXI

Următoarele evenimente cu TAXI


INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

Știri despre TAXI

Taxi - N-o să-mi ajungă viața asta - jucată de Pavel Bartoș

Taxi - N-o să-mi ajungă viața asta (jucată de Pavel Bartoș)

Taxi continuă proiectul "Joac-o p-asta!" cu o piesă romantică, intitulată "N-o să-mi ajungă viața asta". Actorul invitat să interpreteze versurile melodiei este Pavel Bartoș.

Taxi - Pentru ea - jucată de Marius Manole

Taxi - Pentru ea (jucată de Marius Manole)

La invitația trupei Taxi, Marius Manole a interpretat versurile piesei "Pentru ea" într-un videoclip ce ar putea trece drept audiție pentru un film de dragoste. Clipul face parte dintr-un nou proiect al formației, intitulat "Joac-o p-asta!".

Dan Teodorescu / TAXI

Solistul Taxi le răspunde celor care nu poartă mască printr-o poezie satirică

În ultima săptămână s-a viralizat reacţia lui Dan Bittman cu privire la pandemie şi opinia sa despre Covid-19. Solistul Holograf nu este de acord cu măsurile actuale şi nu crede în această boală. O altă abordare vine de la Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, care a compus o poezie pentru cei care nu poartă mască şi nu respectă regulile. O puteţi citi în articol.

Dan Teodorescu / TAXI

Solistul Taxi rostește "Cele mai frumoase cuvinte de pe Pământ" pe timp de pandemie - AUDIO

Trupa Taxi a descoperit care sunt "Cele mai frumoase cuvinte de pe Pământ" în vreme de criză. Coronavirusul a scos la iveală o nouă perspectivă asupra iubirii, iar Dan Teodorescu o surprinde cu mult umor în versurile sale.

Taxi - Despre nimic

Taxi - Despre nimic

Ce ar putea să ne spună o piesă ”Despre nimic”? Poate nu chiar totul, dar cu siguranță nici nimic. E un mesaj fără ocolișuri al trupei Taxi, ce aduce în discuție un subiect sensibil. Melodia vine acompaniată și de videoclip.

Dan Teodorescu / TAXI

Poze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019

Vezi galeria de poze de la concertul aniversar al trupei TAXI la împlinirea a 20 de ani de activitate. Formația lui Dan Teodorescu a fost însoțită de Orchestra Simfonică București, condusă de dirijorul Mariano Castro. Evenimentul a avut loc la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019.

Taxi feat. Irina Rimes - Supradoză de dor

Taxi feat. Irina Rimes - Supradoză de dor

Taxi lansează în colaborare cu Irina Rimes o piesă cu sensibilă, cu rezonanțe pariziene. Diagnostigul a fost pus, avem de-a face cu o "Supradoză de dor".

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

TAXI aniversează 20 de ani de activitate în cadrul unui concert la Sala Palatului

Pe 8 noiembrie, trupa TAXI va sărbători 20 de ani de activitate în cadrul unui concert aniversar la Sala Palatului. Formația va fi acompaniată pe scenă de Orchestra Simfonică București, dirijată de Mariano Castro.

Provocarea starurilor: concurenții se întâlnesc cu cel mai aspru jurat

„Nu aveţi niciun pic de respect faţă de compozitorii şi interpreţii originali!” le-a spus Adrian Daminescu concurenților de la Provocarea starurilor. Vă invităm să aflați mai multe detalii despre următoarea ediție care va putea fi urmărită sâmbătă, de la ora 21:00, la TVR 1.

Taxi - Frezii și ștrudel cu mere

Taxi revine cu "Frezii și ștrudel cu mere". Vă invităm să aflați mai multe detalii despre noua piesă și concertul care va avea loc în perioada următoare.

Videoclip Taxi Delia Inadaptat

Taxi x Delia - Inadaptat

Taxi şi Delia colaborează din nou, de această dată la piesa "Inadaptat", care a primit un videoclip la finalul acestei săptămâni. Clipul este regizat de către Ironic şi ne prezintă o lume psihedelică plină de simboluri.

Taxi și prietenii - Despre smerenie (actualizat)

Taxi și prietenii - Despre smerenie (versiune actualizată)

Trupa Taxi a revenit cu o versiune actualizată a videoclipului ”Despre smerenie”. Noua variantă este fără Grigore Leșe, dar cu mai mulți prieteni. Dacă în primul clip apăreau 34 de persoane din sfera publică, acum apar 67, pe lista noilor prieteni Taxi fiind Ada Condeescu, Kempes, Ioan Gyuri Pascu, Florin Ristei, Stela Popescu și Dragoș Bucurenci, printre alții.

Taxi și prietenii - Despre smerenie

Videoclipul "Despre smerenie" a fost retras de pe YouTube

Videoclipul piesei "Despre smerenie", lansat de trupa Taxi pe 7 aprilie, a fost retras de pe YouTube, după ce unul dintre artiștii cu care formația a colaborat nu a mai dorit să apară în clip.

Taxi și prietenii - Despre smerenie

Solistul trupei Taxi explică mesajul piesei "Despre smerenie": "Cred că opulența și trufia nu au legătură cu credința"

Piesa "Despre smerenie", lansată recent de trupa Taxi, a stârnit un val de reacții negative în media. Considerată un manifest împotriva construirii Catedralei Mântuirii Neamului Românesc, mesajul piesei a fost blamat de o parte dintre ascultători. Pe fondul acestor critici, solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, explică în detaliu ce anume l-a motivat să compună această piesă, ajutând publicul să înțeleagă realul mesaj ce s-a dorit a fi transmis.

Taxi și prietenii - Despre smerenie

Taxi și prietenii - Despre smerenie

Trupa Taxi ne vorbește ”Despre smerenie” într-un nou videoclip, în care este abordat subiectul construirii Catedralei Mântuirii Neamului. Punctul de vedere al formației este împărtășit de alte 34 de persoane publice din muzică, literatură, cinematografie și media.

Taxi feat Delia - Atat de trist

Taxi feat. Delia - Atât de trist

Taxi şi Delia colaborează pentru prima dată şi aleg să cânte o baladă emoţionantă, cu un mesaj "Atât de trist". Videoclipul a fost regizat de iRonic şi îl puteţi urmări mai jos.

Trupa Taxi a lansat piesa "Ce faceți?" - AUDIO

Trupa Taxi a lansat o piesă inspirată de evenimentul tragic petrecut în Colectiv. Melodia se intitulează sugestiv ”Ce faceți?”.

Actorii Antonia Ionescu Micu și Radu Micu în clipul Taxi - Joc periculos

Taxi - Joc periculos

Taxi a lansat un nou videoclip: „Joc periculos”. Acesta are la bază o piesă nouă, despre momentele în care tăcerile ucid. Urmărește materialul pe InfoMusic.

Taxi a filmat videoclipul noului single "Joc periculos" - FOTO

Trupa Taxi a filmat videoclipul unei piese noi, „Joc periculos”. În rolurile principale din clip joacă actorii Antonia Ionescu și Radu Micu, ce au dovedit pe platoul de filmări că nu numai râsul, ci și plânsul e molipsitor.

Cu dragoste, din partea trupei Taxi - "Dear Americans" - AUDIO

Cu diplomație și umor, trupa Taxi pune punctul pe ”i” într-un subiect fierbinte al actualității. "Dear Americans" este prima piesă a formației adresată exclusiv poporului american și, inerent, celui rus. Spre deliciul publicului, melodia include și versuri în limba rusă.

Program și reguli acces pentru concertul Taxi de la Sala Palatului

După lansarea albumului "15", ce a avut loc vineri, 14 martie, împreună cu Gazeta Sporturilor, Taxi va urca pe scena Sălii Palatului pentru concertul aniversar de 15 ani. Lista invitaților care vor fi alături de Taxi la aniversarea de 15 ani este: Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Marius Florea Vizante, Victor Rebengiuc, Horațiu Mălăele, Corul Național de Cameră „Madrigal” și Grupul de copii „Do Re Mi”.

Horațiu Mălăele

Horațiu Mălăele completează lista invitaților la concertul "Taxi -15 ani"

Trupa Taxi a făcut ultimul anunț referitor la invitații din cadrul spectacolului aniversar de pe 17 martie. Actorul Horațiu Mălăele a acceptat invitația lui Dan Teodorescu de a participa la concert, alăturându-se astfel colegilor de breaslă Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac, Cornelia Tihon, Marius Florea Vizante și Victor Rebengiuc.

Dorina Chiriac va fi alături de Taxi la concertul aniversar din martie

Actrița Dorina Chiriac completează lista invitaților speciali care vor participa la concertul aniversar Taxi de pe 17 martie. Formația sărbătorește anul acesta 15 ani de activitate.

Actorul Victor Rebengiuc, invitatul trupei Taxi în concertul aniversar

Actorul Victor Rebengiuc este invitatul trupei Taxi în cadrul concertului aniversar ce va avea loc la Sala Palatului pe 17 martie. Formația serbează anul acesta 15 ani de activitate.

Taxi a lansat o piesă nouă, "Iubește-mă în doze mici" - AUDIO

Înainte de concertul aniversar al trupei, Taxi dezvăluie un nou single, "Iubește-mă în doze mici". Piesa este extrasă de pe albumul "15", ce va fi lansat pe 14 martie.

Dan Teodorescu (TAXI) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic)

Dan Teodorescu despre concertul Taxi 15 ani: "Noi vă așteptăm cu drag, dumneavoastră așteptați-vă la orice"

Taxi împlinește anul acesta 15 ani de la înființare. Formația va sărbători alături de fani în cadrul unui concert la Sala Palatului pe 17 martie. InfoMusic a stat de vorbă cu solistul și fondatorul trupei, Dan Teodorescu despre noul album "15", cele mai importante momente din cariera grupului și invitații speciali din cadrul spectacolului aniversar.

Emilia Popescu

Emilia Popescu, invitata trupei Taxi în concertul aniversar

Emilia Popescu va participa ca invitat special la concertul aniversar Taxi, ce va avea loc pe 17 martie la Sala Palatului. Pe lista invitaților anunțați se regăsesc, de asemenea, Maia Morgenstern, Marius Florea Vizante, Corul Madrigal, Cornelia Tihon și Grupul de Copii „Do Re Mi”. Membrii Taxi vor avea alături de ei în concert 6 actori, alte 3 nume urmând a fi anunțate în perioada următoare.

Corul Madrigal se alătură trupei Taxi la Sala Palatului

Corul Madrigal va cânta alături de Taxi în cadrul concertului aniversar al trupei ce va avea loc la Sala Palatului pe 17 martie. Formația serbează anul acesta 15 ani de activitate.

Marius Florea Vizante a filmat în videoclipul TAXI - "Două cuvinte"

Marius Florea Vizante este invitat special la concertul "Taxi: 15 ani"

La concertul aniversar, trupa Taxi va avea o serie de invitați speciali. După ce a fost dezvăluită prezența actriței Maia Morgenstern, formația anunță participarea actorului Marius Florea Vizante.

Mihaela Rădulescu în noul videoclip Taxi, "Tăcerea din ochi"

Taxi - "Tăcerea din ochi", videoclip nou alături de Mihaela Rădulescu

Cu ocazia Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor, Taxi a lansat videoclipul piesei "Tăcerea din ochi", ce o are ca protagonistă pe Mihaela Rădulescu. Alături de ea apar actorii Victor Petcu, Alexandra Ioniță, rolurile copiilor fiind interpretate de Robert Albu și Luca Preoteasa. Clipul a fost regizat de Iulia Lumânare, avându-l ca director de imagine pe Tudor Panduru.

Irina Margareta Nistor apare și dă replici traduse în clipul TAXI Subtitrarea la români

Irina Margareta Nistor dublează noul videoclip TAXI - "Subtitrarea la români"

TAXI a colaborat cu criticul de film Irina Margareta Nistor în realizarea unui nou single. Lansată online, melodia "Subtitrarea la români" se bucură de un videoclip savuros. Dan Teodorescu te tratează ironic de falsa pudoare dobândită urmărind filmele TV titrate sau dublate.

La Masa Rotundă cu Taxi. "Eu, tu și noi" la Arenele Romane - FOTO

Recenzia concertului Taxi de la Arenele Romane, 6 iunie 2013. Vezi galeria de fotografii cu trupa și citește impresiile de la concert.

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

Câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul TAXI de pe 6 iunie

InfoMusic a extras câștigătorii celor 2 invitații duble la concertul TAXI de pe 6 iunie, de la Arenele Romane. Vezi dacă ai avut noroc.

Program și reguli de acces pentru concertul Taxi de la Arenele Romane

Joi, 6 iunie, trupa Taxi va susține un concert extraordinar la Arenele Romane. Vezi program și regulile de acces la eveniment.

Vocile României deschid concertul Taxi de la Arenele Romane

Concertul Taxi de pe 6 iunie, de la Arenele Romane, va fi deschis de către foști concurenți la Vocea României. Publicul îi va putea reasculta pe Dragoș Chircu, Marcel Lovin, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu, Bianca Cristea, Vlad Stoia și Beatrice Vladan.

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

"No Smoking", noul single TAXI - AUDIO

Taxi a lansat "No Smoking", o nouă melodie în stilul caracteristic al lui Dan Teodorescu. Nu e campanie anti-fumat, ci o satiră de despărțire plina de umor.

Concert Taxi la Arenele Romane din București

Taxi va susține un concert extraordinar în data de 6 iunie, la Arenele Romane din București. Biletele cu prețuri cuprinse între 50 de lei și 180 de lei sunt disponibile prin Rețeaua Eventim.

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

Câștigătorul dublei invitații la concertul Taxi din True Club

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul Taxi de pe 29 martie din True Club. Vezi dacă ai avut noroc.

Seal va concerta in Bucuresti in 2012

Taxi cântă în deschiderea concertului Seal

Trupa Taxi va canta in deschiderea concertului Seal ce va avea loc pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti. Artistul britanic isi promoveaza cel mai recent material de studio, intitulat Soul 2.

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

Taxi a promis un concert și a oferit spectacol - FOTO

Impresii si poze de la concertul TAXI din 3 octombrie de la Sala Palatului, Trilogia celor 2 cuvinte. Printre invitati: Horia Brenciu, Mihai Mărgineanu, Smiley.

Concert TAXI la Sala Palatului - 3 octombrie 2012

Concertul TAXI de la Sala Palatului

Trupa TAXI a cântat pe 3 octombrie 2012 la Sala Palatului din București. Trupa a aniversat 14 ani de concerte pe scenele din toată țara, după 8 albume și nenumărate hituri.... Continuare »

Taxi in concert la Sala Palatului - Trilogia celor 2 cuvinte

Câștigătorii celor 2 invitații duble la Concertul Taxi - Trilogia celor 2 cuvinte

InfoMusic îi trimite la concertul Taxi de pe 3 octombrie pe Mara Crișan și Bogdan Mateescu. Aceștia au fost aleși câștigători în urma tragerii la sorți și vor primi câte o invitație dublă pentru eveniment.

Secventa din parodia italiana dupa Cele doua cuvinte

Ti amo - "Cele două cuvinte" de la TAXI se spun greu și în italiană - VIDEO

Hitul trupei TAXI, "Cele două cuvinte" are o nouă parodie oficială. Versiunea în limba italiană a apărut de curând pe Youtube, fiind însoțită și de filmări de tip making of. Italienii au demonstrat că au simțul umorului când vine vorba de imposibila declarație de dragoste. Urmareste clipul pe InfoMusic.

Taxi - Ești iubibilă Video

În noul clip Taxi vedetele spun Ești iubibilă - VIDEOCLIP

Taxi a lansat noul videoclip pentru piesa Ești iubibilă în cadrul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani. Clipul pe care îl puteți vedea mai jos încheie Trilogia celor 2 cuvinte. Momentul va fi marcat cu un concert Taxi pe 3 octombrie la Sala Palatului.

Taxi

Taxi lansează clipul Ești iubibilă

Trupa Taxi se pregătește să lanseze un nou videoclip pentru piesa Ești iubibilă, ce va fi promovat printr-un turneu ce începe pe 12 septembrie

CLOSE
CLOSE