Urmărește-ne în Social Media

pop

Taxi

Poster eveniment Taxi

Taxi revine pe scena Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 10 februarie 2023. Vino să te bucuri de cele mai apreciate piese ale trupei.

Bilete concert Taxi la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă, în fața scenei) - 117,24 lei
  • Acces General (loc la masă, în sală) - 86,35 lei
  • Fără loc, în picioare - 86,35 lei

Una dintre cele mai iubite trupe pop rock din România, Taxi s-a reinventat permanent, oferind adevărate spectacole, cu hituri care au bucurat generații întregi, dar și cu piese noi - toate asezonate cu o doză de umor în stilul bine-cunoscut al lui Dan Teodorescu. Prin piesele pe care le creează, solistul își exprimă crezurile, emoțiile și varietatea preocupărilor: de la mesaje sociale ("Criogenia salvează România", "Aici sunt banii dumneavoastră", "Oamenii politici", "Ca ei"), până la balade cântate de generații întregi ("Jumătatea mea", "Mi-e dor şi doare", "Stelele care cad", "Cele două cuvinte", "Supradoză de dor"), trecând prin zona inerentelor probleme de cuplu ("Karma, zenu' și feng shuiu'", "O să-mi las burtă pentru tine" sau "Non-stop").

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 decembrie 2022. Ref #151685

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.