Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Smiley

Smiley Înainte să-și înceapă cariera solo în 2008, Smiley (Andrei Tiberiu Maria) a fost membru în trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur. Primul disc lansat pe cont propriu este "În lipsa mea" (2008). Au urmat: "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017).

În prezent este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți români, activând și ca prezentator TV ("Românii au talent"), compozitor și producător. Smiley ocupă unul din cele patru scaune de antrenori în show-ul de televiziune Vocea României, fiind cel mai longeviv membru al juriului.

Cel mai recent album Smiley - "Confesiune" - include piese ca “Flori de plastic”, “De unde vii la ora asta?”, "Ce mă fac cu tine de azi?" feat. Guess Who, ”Pierdut printre femei” și ”Vals”.

Următoarele evenimente cu Smiley

Smiley

INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Smiley

Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser

Francezul de 32 de ani i-a impresionat pe jurații de la "Românii au talent" cu un spectacol vizual. Antoine a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021

Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Concertele live au prins din nou viață, de data aceasta pe scena de la "Românii au talent". Ștefan Știucă și trupa The Mob au creat un antrenant moment muzical, ce le-a adus 4 DA. Te invităm să-l urmărești.

Elena Gatcin la "Românii au talent" 2021

"Femeia asta este divină" a spus Andi Moisescu despre o concurentă care a primit Golden Buzz la "Românii au talent"

Elena Gatcin i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu vocea și interpretarea la pian. Concurenta merge direct în semifinale, după ce Andra a apăsat butonul Golden Buzz. Momentul este disponibil în articol.

Dumitru Hermeneanu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Dumitru Hermeneanu a demonstrat că talentul nu ține cont de vârstă

În vârstă de 85 de ani, Dumitru Hermeneanu a fost o prezență jovială și încântătoare pe scena de la "Românii au talent". Concurentul a povestit o fabulă, iar modul de interpretare și jocul actoricesc i-au adus 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Emanuela Benciu la "Românii au talent" 2021

"Ești ca o privighetoare", i-a spus Smiley unei concurente la "Românii au talent"

Emanuela Benciu i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu o prezență suavă și o voce remarcabilă. Concurenta de 17 ani a mers mai departe cu 4 DA.

Irina Ichim la "Românii au talent" 2021

Irina Ichim a adus la "Românii au talent" aviația, muzica și poezia - VIDEO

În vârstă de 61 de ani, Irina Ichim a urcat pe scena de la "Românii au talent" cu multă energie și voie bună. Concurenta i-a impresionat pe jurați cu o interpretare ce i-a adus 4 DA. Detalii și video în articol.

Raisa Chiribuță la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Raisa Chiribuță a primit Golden Buzz pentru un moment de dans și gimnastică

Concurenta de 11 ani a cucerit-o pe Alexandra Dinu, care nu s-a sfiit să apese butonul Golden Buzz. Te invităm să urmărești momentul care a dus-o pe Raisa direct în semifinale.

Bello Sisters la "Românii au talent" 2021

Italiencele din grupul Bello Sisters au fost la înălțime la "Românii au talent", cu un număr de acrobație

Cele trei surori i-au impresionat pe jurați cu performanța acrobatică, dar și cu frumusețea răpitoare. Bello Sisters au primit 4 DA și merg în etapa următoare. Te invităm să urmărești momentul.

David Dincă la "Românii au talent" 2021

David Dincă a adus emoție la "Românii au talent" cu piesa "Hallelujah" - VIDEO

David și-a dovedit calitățile vocale, dar și puterea de a transmite emoție cu melodia "Hallelujah". Jurații s-au ridicat în picioare și i-au oferit 4 DA. Detalii și video în articol.

Carla Ștefani la "Românii au talent" 2021

"Ai un potențial foarte mare să scrii muzică", i-a spus Smiley unei concurente la "Românii au talent"

Carla Ștefani i-a impresionat pe jurați cu interpretarea unui cântec compus de ea. Concurenta de 14 ani a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Art of Robots la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Andi Moisescu a apreciat mișcările grupului Art of Robots cu un Golden Buzz

Numărul artistic al grupului Art of Robots i-a ridicat pe jurați în picioare și l-a făcut pe Andi Moisescu să ofere un Golden Buzz. Te invităm să urmărești momentul.

Laura Dinu la "Românii au talent" 2021

Laura Dinu a adus emoție pe scena de la "Românii au talent" cu o interpretare angelică - VIDEO

Concurenta de 27 de ani a venit la "Românii au talent" pentru a descoperi dacă muzica este chemarea ei. Interpretarea vocală i-a impresionat pe jurați, iar Laura a trecut mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Body Trapeze la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Body Trapeze a tăiat respirația juraților cu un număr senzual de acrobație

Krisztina Vellai și Bettina Bogdan, adică Body Trapeze, au fost la înălțime la propriu și la figurat. Concurentele au prezentat un număr spectaculos de acrobație ce le-a trimis în etapa următoare.

Dean Bowman la "Românii au talent" 2021

Dean Bowman - profesorul de gospel care le-a cucerit pe juratele de la "Românii au talent"

Dean Bowman a impresionat audiența cu interpretarea piesei "It's a man's world". Andra și Alexandra Dinu s-au ridicat în picioare și au aplaudat vocea specială a concurentului. Te invităm să urmărești momentul.

Marius Ioniță la "Românii au talent"

"Românii au talent": Marius Ioniță a creat un moment antrenant de step și percuție

Marius Ioniță i-a impresionat pe jurații de la "Românii au talent" cu o combinație extrem de interesantă de step și percuție. Concurentul a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Smiley Gina Pistol vor fi parinti

Smiley și Gina Pistol au dezvăluit ce nume poartă fetița lor

Smiley și Gina au devenit părinți pe 9 martie, când prezentatoarea "Chefi la Cuțite" a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Acum, cei doi au dezvăluit ce nume special are copilul lor.

Ionuț Orodel la "Românii au talent" 2021

Ionuț Orodel a susținut o interpretare de rock simfonic pe scena de la "Românii au talent"

Jurații de la "Românii au talent" au fost surprinși de vocea concurentului de 25 de ani. Ionuț a cântat piesa "Sleeping Sun" (Nightwish) și a mers mai departe cu 4 DA.

Radu Preda la "Românii au talent" 2021

Radu Preda a cântat "Grace Kelly" și i-a surprins pe jurații de la "Românii au talent"

Concurentul de 17 ani a mers mai departe cu 4 DA după ce a cântat o piesă dificilă, ce l-a scos din zona de confort. Te invităm să îl asculți.

Frații Huma la "Românii au talent" 2021

Frații Huma au adus pe scena de la "Românii au talent" o combinație de rock și clasic

Adelina și Iustin au fost simpatici și efervescenți pe scena de la "Românii au talent" cu o interpretare ce i-a trimis în etapa următoare. Te invităm să urmărești momentul concurenților.

Simion Caragia la "Românii au talent" 2021

Simion Caragia a venit la "Românii au talent" cu o emoționantă interpretare blues - VIDEO

Simion Caragia a creat un moment plin de sensibilitate la "Românii au talent". Tânărul de 26 de ani i-a cucerit pe jurați și a primit 4 DA. Te invităm să îl asculți.

Smiley - Până la tine

Smiley - Până la tine

Smiley marchează cel mai fericit eveniment din viața sa cu o piesă nouă, despre ”cea mai pură formă de iubire”. Noul single ”Până la tine” încununează venirea pe lume a primului său copil, atât linia melodică, cât și videoclipul purtând amprenta experiențelor ce l-au adus pe artist până aici.

"Românii au talent" sezonul 11

Iubirea s-a instalat la "Românii au Talent", un concurent i-a cântat unei fete de care s-a îndrăgostit pe Facebook

O nouă ediție a emisiunii "Românii au Talent" aduce vineri momente artistice emoționante. Un concurent îi cântă fetei de care s-a îndrăgostit după ce i-a văzut un comentariu pe Facebook, dansul fiind și el la cote ridicate.

Gina Pistol a nascut Smiley vlog

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi; Gina a născut o fetiţă

Gina Pistol şi Smiley au devenit părinţi pe 9 martie 2021, iar Gina a născut o fetiţă la o clinică privată din Capitală. Iubitul său a fost văzut de paparazzi vizitând-o pe proaspăta mămică cu două buchete de flori. După multe emoţii şi filmări până în ultimele luni de sarcină pentru "Chefi la Cuţite", Gina şi Smiley pot petrece timp cu fetiţa lor.

Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO

Rianna Rusu a fost surpriza serii de la "Românii au talent". Concurenta de 14 ani i-a cucerit pe jurați cu o interpretare muzicală ce i-a adus 4 DA. Găsești mai multe detalii și video în articol.

Diana Butan la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO

Noul sezon "Românii au talent" s-a bucurat până acum de o serie de acrobați plini de dexteritate și flexibilitate. Printre aceștia se numără și rusoaica Diana Butan. Te invităm să-i urmărești momentul.

Smiley a cerut sfaturi de la doi "tătici de fete", Bobonete și Răzvan Fodor, în noua lui emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX"

Smiley a lansat o nouă emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX", ce merge pe formatul unui Late Night Show. Invitații primului episod au fost Bobonete și Răzvan Fodor, care i-au împărtășit lui Smiley din experiențele lor de "tătici de fete".

Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021

Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu

Ucraineanca de 20 de ani a ridicat jurații în picioare cu un număr spectaculos de contorsionism. Ruslana se numără printre semifinaliștii de la "Românii au talent", după ce a primit un Golden Buzz de la Alexandra Dinu.

Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei

Concurenta de 14 ani i-a impresionat pe jurații de la "Românii au talent" cu abilitatea de a-și controla vocea. Ca urmare, Timea a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Concurenta de 11 ani i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu un număr excepțional de ventrilocie. Ana-Maria a mers direct în semifinală după ce Andra a apăsat butonul Golden Buzz. Detalii și video în articol.

Destiny ALA la "Românii au talent" 2021

Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

"Românii au talent" nu este un show doar de divertisment, ci și unul cu și despre emoție. Unul dintre momentele ce a ajuns la inimile telespectatorilor a fost adus pe scenă de grupul Destiny ALA. Te invităm să-l urmărești.

Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz

Daria i-a vrăjit pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare la harpă. Concurenta de 15 ani merge direct în semifinale după ce a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu. Te invităm să urmărești momentul.

Akara Dianne la "Românii au talent" 2021

"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent"

Akara Dianne a creat un moment de poveste pe scena de la "Românii au talent". Concurenta de 31 de ani a mers mai departe cu 4 DA.

Laura Melu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența

Laura Melu a fost unul dintre concurenții de la "Românii au talent" care i-a surprins pe jurați. Adolescenta de 17 ani a creat un moment muzical neașteptat, ce i-a adus 4 DA. Găsești mai multe detalii în articol.

GIM la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

O nouă ediție "Românii au talent" și un nou Golden Buzz au adus emoție în casele telespectatorilor. GIM a fost concurentul care a impresionat cu povestea de viață și cu o piesă rap prin care a spus adevăruri dure și emoționante. Te invităm să urmărești momentul.

Yustin și Yannis Boroș la "Românii au talent"

Gemenii Boroș i-au cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu interpretări la țambal și acordeon

Yustin și Yannis au venit la "Românii au talent" cu jovialitate și carismă. Băieții de 12 ani au ajuns la sufletul audienței cu talentul muzical și personalitățile efervescente. Te invităm să le urmărești momentele.

Diana Rad la "Romănii au talent" 2021

"Ți-ai pus sufletul pe tavă și ne-ai dăruit emoție", i-a spus Andra unei concurente de la "Românii au talent" - VIDEO

O nouă ediție "Românii au talent" s-a încheiat cu un moment spectaculos și plin de emoție. Diana Rad i-a impresionat pe jurați cu vocea sa angelică și a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești interpretarea.

EvL Motor Sport la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent" a găzduit un moment ce pare desprins din "Fast and Furious" - VIDEO

EvL Motor Sport a creat un număr spectaculos pe scena de la "Românii au talent". Echipa de drift i-a cucerit pe jurați și a mers mai departe în competiție cu 4 DA.

Gabriel Dinu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Gabriel Dinu transformă fierul în adevărate opere de artă - VIDEO

Gabriel Dinu și-a demonstrat abilitățile la "Românii au talent" și a primit 4 DA. Lucrările concurentului sunt cu adevărat impresionante, iar cei patru jurați au fost uimiți de obiectele pe care Gabriel le-a adus pe scenă.

Remi Martin la "Românii au talent" 2021

Remi Martin și-a creat propriul univers încununat de un Golden Buzz primit de la Smiley și Pavel - VIDEO

O nouă ediție "Românii au talent" s-a încheiat apoteotic cu un număr de acrobație. Remi Martin a impresionat publicul cu momentul său poetic și a ajuns direct în semifinale grație butonului Golden Buzz. Te invităm să-l urmărești.

Dragoș Pădeanu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent" este show-ul unde aparențele înșală; Dragoș Pădeanu este cel mai bun exemplu - VIDEO

Cel de-al 11-lea sezon "Românii au talent" își respectă promisiunile și aduce în fața telespectatorilor momente impresionante. Unul dintre acestea a fost cel al lui Dragoș Pădeanu, tânărul care a ridicat juriul în picioare cu vocea sa.

Maria Rădeanu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Maria Rădeanu a ridicat juriul în picioare cu vocea și vioara sa

Maria a ajuns la inima juraților cu o interpretare complexă. Concurenta a cântat la vioară, dar și vocal piesa "Skyfall", reușind să treacă mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Victoria Roibu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": La 87 de ani, Victoria Roibu și-a îndeplinit visul de a cânta pe scenă

Victoria Roibu a fost surpriza serii de vineri de la "Românii au talent". Concurenta în vârstă de 87 de ani i-a surprins pe jurați cu povestea de viață și interpretarea emoționantă a unei romanțe.

Alexandra Malter la "Românii au talent" 2021

Alexandra Malter a îmbinat hula hoop-ul cu senzualitatea la "Românii au talent" - VIDEO

Tânăra belgiancă i-a lăsat pe jurați cu gura căscată la propriu și la figurat. Mișcările acrobatice acompaniate de o frumusețe răpitoare au fost lozul câștigător, iar Alexandra Malter a mers mai departe cu 4 DA.

Smiley și Killa Fonic lansează piesa ”Lasă inima să zbiere”

Smiley și Killa Fonic lansează videoclipul "Lasă inima să zbiere"

Smiley și Killa Fonic lansează prima piesă în colaborare, "Lasă inima să zbiere". Melodia tratează în versuri subiectul geloziei, fiind lansată chiar înainte de Valentine's Day, împreună cu un videoclip regizat de Hypno.

Rareș Trufea în cea de-a doua ediție "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Pianistul Rareș Trufea a primit Golden Buzz-ul lui Smiley și Pavel Bartoș

Cea de-a doua ediție "Românii au talent" s-a încheiat cu un nou Golden Buzz. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul după ce Rareș Trufea i-a impresionat cu talentul muzical.

Marlena Botezatu în cea de-a doua ediție "Românii au talent" 2021

Marlena Botezatu a fost apariția surpriză de la show-ul "Românii au talent"

Marlena a indus în eroare audiența și jurații "Românii au talent". Ce părea a fi un moment culinar s-a dovedit a fi un recital de operă ce a primit 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Cornel Marin în cea de-a doua ediție "Românii au talent" 2021

Cornel Marin a pictat cu emoție la "Românii au talent" 2021 - VIDEO

Cornel Marin a impresionat cu povestea de viață și talentul incredibil. Constănțeanul de 39 de ani a primit 4 DA în cea de-a doua ediție "Românii au talent" 2021. Te invităm să urmărești momentul.

Sara Smighelschi în prima ediție "Românii au talent" 2021

Sara Smighelschi a fost "buturuga mică" care a răsturnat juriul de la "Românii au talent"

Sara i-a luat la roast pe jurații "Românii au talent". Puștoaica de 10 ani a avut un număr plin de răutăți amuzante, reușind să meargă mai departe cu 4 DA.

Filip Cioc în prima ediție "Românii au talent" 2021

"Românii au talent" 2021: emoția transmisă de Filip Cioc i-a adus Golden Buzz

Prima seară a celui de-al 11-lea sezon "Românii au talent" s-a încheiat spectaculos. Filip Cioc i-a emoționat până la lacrimi pe jurați cu povestea și interpretarea sa. Te invităm să urmărești momentul.

Jurgen Bonaccini în prima ediție "Românii au talent" 2021

Momente de adrenalină la "Românii au talent" - italianul care s-a jucat cu "Roata Morții"

Cel de-al 11-lea sezon al show-ului "Românii au talent!" a debutat în forță, unul dintre momentele remarcabile ale primei ediții fiind cel al italianului Jurgen Bonaccini. Te invităm să-i afli povestea și să urmărești demonstrația de acrobație.

Alexandra Dinu, noul jurat de la ”Românii au Talent!”

Alexandra Dinu la debutul sezonului 11 "Românii au Talent!": "Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția pe care o trăiești"

Sezonul 11 "Românii au Talent!" debutează pe 5 februarie cu un episod plin de momente impresionante. Noua jurată Alexandra Dinu va rămâne fără cuvinte în fața unuia dintre concurenți.

Smiley lansează o piesă nouă pe 12 februarie, prima din 2021

Smiley pregătește lansarea unei noi melodii. Artistul și-a întrebat fanii când ar dori să asculte noul single, iar data a fost stabilită prin majoritate de voturi.

Irina Rimes la The Artist Awards 2020

Irina Rimes, Selly și Smiley sunt nominalizați la Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2021

Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards, cel mai mare eveniment dedicat artiștilor preferați ai copiilor din lumea întreagă, revine și anul acesta, într-un format virtual, pe 13 martie. Irina Rimes, Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi se numără printre personalitățile care ar putea primi unul dintre premiile popularului eveniment KCA.

Smiley a dezvăluit când o să vină pe lume fetița sa - VIDEO

Smiley și Gina Pistol sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nașterea bebelușului lor. În cadrul emisiunii "La Măruță", artistul de 37 de ani a dezvăluit când va veni pe lume fetița sa. Detalii în articol.

Juriu "Românii au talent" 2021

"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână

Au mai rămas doar două săptămâni până la reîntâlnirea cu jurații și prezentatorii și până la cunoașterea primilor concurenți. Dar veștile bune nu se opresc aici. "Românii au talent" ajunge în casele oamenilor de două ori pe săptămână. Detalii în articol.

Juriu "Românii au talent" 2021

Sezonul 11 "Românii au talent" începe pe 5 februarie la PRO TV

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii show-ului "Românii au talent". Cel de-al 11-lea sezon debutează vineri, 5 februarie 2021. Găsești în articol mai multe detalii despre noua ediție.

Smiley și Pavel Bartoș se pregătesc de Românii au Talent!, sezonul 11

Smiley și Pavel Bartoș se pregătesc de sezonul 11 "Românii Au Talent" - VIDEO

Sezonul 11 "Românii Au Talent" va începe în curând. Smiley și Pavel Bartoș sunt pregătiți să-și reia rolurile de prezentatori, emisiunea urmând să revină la PRO TV în februarie.

"Românii au talent" sezonul 11

Cel de-al 11-lea sezon "Românii au talent" debutează în februarie

Anul 2021 începe în forță cu un nou sezon "Românii au talent". Îndrăgitul show de divertisment va începe la PRO TV în luna februarie. Află ce au declarat membrii juriului.

Dan Negru - "Revelionul Starurilor 2021"

Revelion 2021 la televizor: alături de ce programe putem sărbători noaptea dintre ani

Revelionul este una dintre cele mai îndrăgite petreceri, fiind sărbătorită în fiecare an în cele mai variate moduri. Restaurante, cluburi, cabane montane sau locuri exotice sunt doar câteva dintre locurile în care oamenii întâmpină trecerea în noul an.

UNTOLD - DAY ONE ÎNCEPUTUL

UNTOLD pregătește un show special de Revelion, ce va fi transmis la PRO TV

UNTOLD le pregătește fanilor un super party de Revelion. Intitulată "DAY ONE - ÎNCEPUTUL", emisiunea va fi difuzată de PRO TV, pe 31 decembrie. Află mai multe detalii.

Smiley Gina Pistol vor fi parinti

Smiley a făcut-o pe Gina Pistol să plângă de emoție de ziua ei - VIDEO

Smiley a sărbătorit ziua de naștere a Ginei Pistol pregătindu-i mai multe surprize. Reacțiile au fost pe măsură, iubita artistului plângând de fericire.

Videoclip Smiley Emilian Uita-ma

Emilian feat. Smiley - Uită-mă

Emilian şi Smiley ne învaţă să spunem "adio" şi "Uită-mă" prin noua lor colaborare. Artiştii au lansat un track R&B/pop numit "Uită-mă" pe 5 decembrie, cu un videoclip alb-negru ce spune o poveste tristă de dragoste. Fanii au semnalat în comentarii pe YouTube o abordare muzicală ce aminteşte de Smiley-ul de odinioară. Piesa şi clipul se pot savura în articol.

Antrenori Vocea: Reuniunea

Ediția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO

Pe 1 decembrie 2020, de la 20:30, Vocea României a revenit la PRO TV cu "Reuniunea", un program plin de interpretări surprinzătoare, energie, dar și emoții și nostalgii. Te invităm să urmărești cele mai tari momente ale show-ului.

Smiley și Adrian Despot la Vocea: Reuniunea

Smiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României

În cadrul duetelor surprinzătoare ce au urcat pe scena de la "Vocea: Reuniunea" se numără Smiley și Adrian Despot. Cei doi au umplut sala de energie cu o alegere muzicală memorabilă. Urmărește-le momentul în articol.

Delia, Smiley, Inna şi zeci de alţi artişti solicită Guvernului ajutor de stat

În ultimele 24 de ore o bună parte din artiştii de top din România au luat poziţie cu privire la măsurile luate de Guvern pentru a ajuta segmentul cultural. Peste 90 de artişti locali au transmis o scrisoare deschisă premierului Ludovic Orban, prin care solicită ajutor de la Guvern. Scrisoarea o citiţi în articol, alături de lista de artişti implicaţi.

Smiley și Pavel Bartoș alături de Roberta, în cadrul emisiunii ”Visuri la Cheie”

Smiley și Pavel Bartoș au îndeplinit visul Robertei, campioana cu zeci de medalii

Smiley și Pavel Bartoș au fost invitații speciali ai emisiunii "Visuri la Cheie". Cei doi i-au făcut o surpriză Robertei, tânăra gimnastă cu zeci de medalii, a cărei locuință a fost renovată în cadrul celui mai recent episod al show-ului prezentat de Dragoș Bucur.

Smiley, Delia - Ne Vedem Noi

O colaborare așteptată cu drag de fani a fost lansată oficial cu videoclip. Smiley și Delia și-au unit vocile pentru a prezenta "Ne Vedem Noi", o piesă despre iubire, melancolie și dor.

Teaser Smiley Delia Ne Vedem Noi

Delia şi Smiley colaborează pe o nouă piesă. "Ne Vedem Noi"; Când se lansează?

Cei mai mari artişti pop din industria muzicală românească se unesc pe un potenţial viitor hit. Smiley şi Delia au confirmat colaborarea pe piesa "Ne Vedem Noi", care se va lansa pe 5 octombrie 2020 la ora 9:30. Fanii au început deja să comenteze la premiera de pe YouTube şi aşteaptă cu nerăbdare debutul. Detalii despre colaborările celor doi se află în articol.

Smiley Gina Pistol vor fi parinti

Smiley şi Gina Pistol vor deveni părinţi; Iată anunţul celor doi - VIDEO

Smiley şi Gina Pistol au hotărât să facă un anunţ special şi personal astăzi, legat de un eveniment important din viaţa lor. Cei doi vor deveni părinţi şi au confirmat zvonurile apărute în ultima lună. În clipul postat pe YouTube cei doi vorbesc despre modul în care a evoluat viaţa lor şi ce înseamnă această nouă etapă.

Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Smiley va fi pentru prima oară protagonist într-o peliculă. Artistul își va face debutul în rol principal în comedia dramatică "Odată pentru totdeauna", regizată de Iura Luncaşu.

Smiley, amendat pentru depășirea vitezei

Smiley a fost amendat de poliție pentru depășirea vitezei - VIDEO

Smiley a fost oprit de polițiști pe autostradă, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurate cu scopul de a preveni accidentele rutiere. Artistul a fost amendat pentru depășirea vitezei legale, fiind suspus și unui test pentru consumul de droguri.

Smiley / Andreea Esca

Mesajul lui Smiley legat de COVID-19 și Andreea Esca: "Avem nevoie să ne respectăm și să fim uniți"

Smiley a reacționat la declarațiile făcute recent de Andreea Esca pe tema îmbolnăvirii sale cu COVID-19, folosind acest prilej pentru a transmite un mesaj publicului. Vorbele artistului au fost însă greșit interpretate, mulți acuzându-l că a luat bani pentru a vorbi despre coronavirus.

Videoclip Smiley Adeline

Smiley - Adeline

Smiley readuce la viaţă hitul "Adeline" de la Timpuri Noi, cu un vibe şi un sunet de 2020. Artistul declară deschisă petrecerea de vară şi lansează un clip cu tentă retro, în care tineri şi bătrâni se distrează deopotrivă pe acelaşi ring de dans. Urmăreşte clipul în articol.

ADDA feat. Smiley - Sambata Seara

ADDA feat. Smiley - Sâmbătă Seara

Adda și Smiley au lansat prima lor colaborare, o piesă de dragoste pentru weekenduri în doi intitulată "Sâmbătă Seara". Melodia vine împreună cu un videoclip cu scene fierbinți între doi tineri îndrăgostiți.

Videoclip Smiley Va fi bine

Smiley - Va fi bine!

Smiley ne livrează doza zilnică de optimism prin noua piesă "Va fi Bine!" Melodia primeşte un videoclip filmat într-o dubiţă, în care artistul îşi imaginează călătorii nesfârşite în această perioadă când 4 pereţi sunt singurele graniţe pe care le cunoaştem. Urmăreşte noul clip în articol.

Smiley feat. Cabron - Cine-i salvează pe eroi?

Smiley a lansat videoclipul piesei "Cine-i salvează pe eroi?", colaborare cu Cabron. Clipul melodiei este la fel de emoționant ca versurile acesteia, și te invităm să îl urmărești.

Smiley și Cabron întreabă: "Cine-i salvează pe eroi?" - AUDIO

În plină pandemie, Smiley și Cabron lansează "Cine-i salvează pe eroi?", o melodie despre persoanele curajoase de azi, condamnate să fie muritorii de mâine. Compusă în urmă cu câteva luni, piesa prezintă imagini grăitoare ale experiențelor pe care le trăim în prezent.

Smiley își dezvăluie numărul de telefon în videoclipul piesei "Ce mai faci, străine?"

Fanii lui Smiley îl vor putea suna pe artist sau îi vor putea trimite mesaje text sau pe whatsapp dacă vor urmări cu atenție videoclipul piesei "Ce mai faci, străine?".

Smiley - Ce mai faci, străine?

Smiley - Ce mai faci, străine?

"Ce mai faci, străine?", întreabă Smiley în noua sa piesă, al cărei videoclip aduce și o provocare pentru cei care-l văd: un mesaj ascuns în detaliile vizuale ale clipului care va aduce și o recompensă directă pentru cei care îl descoperă.

Smiley în concertul @Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019

POZE: Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019

Urmărește galeria de poze de la concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă din capitală pe 21 decembrie 2019. Show-ul a fost primul dintr-o suită de două spectacole sold-out care au închis turneul-maraton @Smiley_Omul. Doc, Guess Who, Sore, Cabron, Dorian si Marius Moga s-au numărat printre invitații speciali, iar în deschidere în prima seară a cântat Jean Gavril. Concertul lui Smiley a durat aproape trei ore și a acoperit muzical, coregrafic și scenaristic cele patru etape ale vieții unui OM – copilăria, adolescența, maturitatea și bătranețea – cu toate emoțiile, bucuriile, problemele și urmele pe care ele le lasă asupra oricărui om.

Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României 2019

Dragoș Moldovan a câștigat trofeul Vocea României 2019

Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019, aducând pentru a patra oară victoria în echipa lui Tudor Chirilă. Află cum a decurs finala emisiunii.

Finaliști Vocea României 2019

Finaliștii Vocea României 2019 - Votează preferatul

Cel de-al nouălea sezon Vocea României se apropie cu rapiditate de final. Ediția de vineri ne-a prezentat cei patru finaliști ce vor lupta pentru marele premiu: Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan. Arată-ne preferința ta în sondajul de mai jos.

Semifinaliștii de la Vocea României 2019

Irina, în semifinala Vocea României: "Tu ar trebui să strălucești pe scene mari"

Etapa semifinalelor de la Vocea României 2019 s-a încheiat în seara de 13 decembrie. Am aflat care sunt cei patru concurenți ce vor lupta pentru mare premiu și am avut parte de interpretări remarcabile.

Semifinaliștii de la Vocea României 2019

Cine sunt finaliștii Vocea României după cea de-a doua semifinală - VIDEO & SONDAJ

Pe 13 decembrie a avut loc cea de-a doua semifinală, o seară în care vocile au creat un adevărat spectacol și în care am aflat cine sunt cei patru finaliști: Jasmina Răsădean, Andi Țolea, Elena Bozian și Dragoș Moldovan. Citește rezumatul emisiunii.

Semifinaliștii de la Vocea României 2019

Ce momente pregătesc semifinaliștii de la Vocea României 2019

Vineri, 13 decembrie, publicul va hotărî cine va merge în finala sezonului 9 Vocea României. Cei 8 semifinaliști au pregătit fiecare câte două momente speciale, prin care speră să câștige voturile telespectatorilor.

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Cei 4 finaliști de la Vocea României sunt aici, decizia la public

Pe 13 decembrie va avea loc cea de-a doua semifinală a show-ului Vocea României 2019. Pe scenă vor urca opt concurenți, însă doar patru dintre aceștia vor ajunge în marea finală cu ajutorul voturilor publicului. Înaintea celui mai așteptat moment al competiției, vă prezentăm o recapitulare a celor mai bune opt voci din concurs.

Dragoș Moldovan în prima ediție live Vocea României 2019

"Dacă Vocea României ar fi despre acute și despre grunge-ul ăsta, cu siguranță ai câștiga-o" - i-a transmis Smiley unui concurent

Prima ediție de live-uri de la Vocea României 2019 a debutat în forță, aducând în fața publicului și antrenorilor interpretări surprinzătoare. Calitățile vocale impresionante și/sau emoția transmisă de mesajul piesei au fost subiectele asupra cărora antrenorii au insistat.

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Tudor Chirilă în prima semifinală de la Vocea Românei: "Rolul artei este să deranjeze"

Vocea României 2019 a ajuns în etapa live-urile, iar pe 6 decembrie am fost martorii primei semifinale a competiției. Momentele muzicale ale concurenților au stârnit reacții controversate printre antrenori.

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Află cum a decurs prima semifinală de la Vocea României 2019

Ediția live-urilor de la Vocea României a debutat pe 6 decembrie 2019. 12 concurenți au urcat pe scenă, opt dintre aceștia mergând mai departe în semifinala concursului. Află despre cine e vorba.

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Încep edițiile live la Vocea României 2019 - Cum îți poți vota favoritul

Vineri, 6 decembrie, încep edițiile live la Vocea României 2019. Fiecare antrenor își va prezenta cei trei concurenți pe care i-a ales până în această etapă a competiției, iar publicul își va putea susține favoriții.

George Aghinea și Mădălina Lefter în Confruntările de la Vocea României 2019

"M-aș fi luptat până la sânge pentru oricare dintre voi", a spus Irina în Confruntările de la Vocea României

În cadrul Confruntărilor de la Vocea României 2019, doi membri ai echipei Tudor Chirilă au creat un moment muzical memorabil. Antrenorii au fost impresionați.

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Vocea României 2019: ce concurenți au trecut de etapa Confruntărilor

Seara de 29 noiembrie a fost marcată de Confruntările de la Vocea României. Toți cei 25 de concurenți au luptat pentru un loc în live-uri, dar doar 12 concurenți au intrat în semifinală. Găsești detalii în articol.

Echipa Tudor Chirilă în ultimul knockout Vocea României 2019

Regulile au fost încălcate din nou la Vocea României 2019, în ultimul knockout

În cadrul ultimei runde a knockout-urilor de la Vocea României 2019, regulile au fost încălcate încă o dată. Află despre ce echipă este vorba.

Juriul emisiunii Vocea României, ediția 2019

Vocea României 2019: cum a decurs ultima rundă de knockout-uri

Ultimă rundă de knockout-uri de la Vocea României 2019 a avut loc pe 22 noiembrie. Citește rezumatul serii și află ce concurenți au mers mai departe.

CLOSE
CLOSE