Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Andra

Următoarele evenimente cu Andra

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Andra

Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser

Francezul de 32 de ani i-a impresionat pe jurații de la "Românii au talent" cu un spectacol vizual. Antoine a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021

Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Concertele live au prins din nou viață, de data aceasta pe scena de la "Românii au talent". Ștefan Știucă și trupa The Mob au creat un antrenant moment muzical, ce le-a adus 4 DA. Te invităm să-l urmărești.

Elena Gatcin la "Românii au talent" 2021

"Femeia asta este divină" a spus Andi Moisescu despre o concurentă care a primit Golden Buzz la "Românii au talent"

Elena Gatcin i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu vocea și interpretarea la pian. Concurenta merge direct în semifinale, după ce Andra a apăsat butonul Golden Buzz. Momentul este disponibil în articol.

Dumitru Hermeneanu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Dumitru Hermeneanu a demonstrat că talentul nu ține cont de vârstă

În vârstă de 85 de ani, Dumitru Hermeneanu a fost o prezență jovială și încântătoare pe scena de la "Românii au talent". Concurentul a povestit o fabulă, iar modul de interpretare și jocul actoricesc i-au adus 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Emanuela Benciu la "Românii au talent" 2021

"Ești ca o privighetoare", i-a spus Smiley unei concurente la "Românii au talent"

Emanuela Benciu i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu o prezență suavă și o voce remarcabilă. Concurenta de 17 ani a mers mai departe cu 4 DA.

Irina Ichim la "Românii au talent" 2021

Irina Ichim a adus la "Românii au talent" aviația, muzica și poezia - VIDEO

În vârstă de 61 de ani, Irina Ichim a urcat pe scena de la "Românii au talent" cu multă energie și voie bună. Concurenta i-a impresionat pe jurați cu o interpretare ce i-a adus 4 DA. Detalii și video în articol.

Raisa Chiribuță la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Raisa Chiribuță a primit Golden Buzz pentru un moment de dans și gimnastică

Concurenta de 11 ani a cucerit-o pe Alexandra Dinu, care nu s-a sfiit să apese butonul Golden Buzz. Te invităm să urmărești momentul care a dus-o pe Raisa direct în semifinale.

Bello Sisters la "Românii au talent" 2021

Italiencele din grupul Bello Sisters au fost la înălțime la "Românii au talent", cu un număr de acrobație

Cele trei surori i-au impresionat pe jurați cu performanța acrobatică, dar și cu frumusețea răpitoare. Bello Sisters au primit 4 DA și merg în etapa următoare. Te invităm să urmărești momentul.

David Dincă la "Românii au talent" 2021

David Dincă a adus emoție la "Românii au talent" cu piesa "Hallelujah" - VIDEO

David și-a dovedit calitățile vocale, dar și puterea de a transmite emoție cu melodia "Hallelujah". Jurații s-au ridicat în picioare și i-au oferit 4 DA. Detalii și video în articol.

Carla Ștefani la "Românii au talent" 2021

"Ai un potențial foarte mare să scrii muzică", i-a spus Smiley unei concurente la "Românii au talent"

Carla Ștefani i-a impresionat pe jurați cu interpretarea unui cântec compus de ea. Concurenta de 14 ani a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Art of Robots la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Andi Moisescu a apreciat mișcările grupului Art of Robots cu un Golden Buzz

Numărul artistic al grupului Art of Robots i-a ridicat pe jurați în picioare și l-a făcut pe Andi Moisescu să ofere un Golden Buzz. Te invităm să urmărești momentul.

Laura Dinu la "Românii au talent" 2021

Laura Dinu a adus emoție pe scena de la "Românii au talent" cu o interpretare angelică - VIDEO

Concurenta de 27 de ani a venit la "Românii au talent" pentru a descoperi dacă muzica este chemarea ei. Interpretarea vocală i-a impresionat pe jurați, iar Laura a trecut mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Body Trapeze la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Body Trapeze a tăiat respirația juraților cu un număr senzual de acrobație

Krisztina Vellai și Bettina Bogdan, adică Body Trapeze, au fost la înălțime la propriu și la figurat. Concurentele au prezentat un număr spectaculos de acrobație ce le-a trimis în etapa următoare.

Dean Bowman la "Românii au talent" 2021

Dean Bowman - profesorul de gospel care le-a cucerit pe juratele de la "Românii au talent"

Dean Bowman a impresionat audiența cu interpretarea piesei "It's a man's world". Andra și Alexandra Dinu s-au ridicat în picioare și au aplaudat vocea specială a concurentului. Te invităm să urmărești momentul.

Marius Ioniță la "Românii au talent"

"Românii au talent": Marius Ioniță a creat un moment antrenant de step și percuție

Marius Ioniță i-a impresionat pe jurații de la "Românii au talent" cu o combinație extrem de interesantă de step și percuție. Concurentul a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

3 Sud Est & Andra - Jumătatea Mea Mai Bună

3 Sud Est & Andra - Jumătatea Mea Mai Bună

3 Sud Est și Andra colaborează pentru prima dată și lansează "Jumătatea Mea Mai Bună", o piesă de dragostea ce beneficiază de un videoclip de poveste. Te invităm să îl urmărești.

Ionuț Orodel la "Românii au talent" 2021

Ionuț Orodel a susținut o interpretare de rock simfonic pe scena de la "Românii au talent"

Jurații de la "Românii au talent" au fost surprinși de vocea concurentului de 25 de ani. Ionuț a cântat piesa "Sleeping Sun" (Nightwish) și a mers mai departe cu 4 DA.

Radu Preda la "Românii au talent" 2021

Radu Preda a cântat "Grace Kelly" și i-a surprins pe jurații de la "Românii au talent"

Concurentul de 17 ani a mers mai departe cu 4 DA după ce a cântat o piesă dificilă, ce l-a scos din zona de confort. Te invităm să îl asculți.

Frații Huma la "Românii au talent" 2021

Frații Huma au adus pe scena de la "Românii au talent" o combinație de rock și clasic

Adelina și Iustin au fost simpatici și efervescenți pe scena de la "Românii au talent" cu o interpretare ce i-a trimis în etapa următoare. Te invităm să urmărești momentul concurenților.

Simion Caragia la "Românii au talent" 2021

Simion Caragia a venit la "Românii au talent" cu o emoționantă interpretare blues - VIDEO

Simion Caragia a creat un moment plin de sensibilitate la "Românii au talent". Tânărul de 26 de ani i-a cucerit pe jurați și a primit 4 DA. Te invităm să îl asculți.

"Românii au talent" sezonul 11

Iubirea s-a instalat la "Românii au Talent", un concurent i-a cântat unei fete de care s-a îndrăgostit pe Facebook

O nouă ediție a emisiunii "Românii au Talent" aduce vineri momente artistice emoționante. Un concurent îi cântă fetei de care s-a îndrăgostit după ce i-a văzut un comentariu pe Facebook, dansul fiind și el la cote ridicate.

Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO

Rianna Rusu a fost surpriza serii de la "Românii au talent". Concurenta de 14 ani i-a cucerit pe jurați cu o interpretare muzicală ce i-a adus 4 DA. Găsești mai multe detalii și video în articol.

Diana Butan la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO

Noul sezon "Românii au talent" s-a bucurat până acum de o serie de acrobați plini de dexteritate și flexibilitate. Printre aceștia se numără și rusoaica Diana Butan. Te invităm să-i urmărești momentul.

Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021

Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu

Ucraineanca de 20 de ani a ridicat jurații în picioare cu un număr spectaculos de contorsionism. Ruslana se numără printre semifinaliștii de la "Românii au talent", după ce a primit un Golden Buzz de la Alexandra Dinu.

Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei

Concurenta de 14 ani i-a impresionat pe jurații de la "Românii au talent" cu abilitatea de a-și controla vocea. Ca urmare, Timea a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Concurenta de 11 ani i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu un număr excepțional de ventrilocie. Ana-Maria a mers direct în semifinală după ce Andra a apăsat butonul Golden Buzz. Detalii și video în articol.

Destiny ALA la "Românii au talent" 2021

Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

"Românii au talent" nu este un show doar de divertisment, ci și unul cu și despre emoție. Unul dintre momentele ce a ajuns la inimile telespectatorilor a fost adus pe scenă de grupul Destiny ALA. Te invităm să-l urmărești.

Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz

Daria i-a vrăjit pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare la harpă. Concurenta de 15 ani merge direct în semifinale după ce a primit Golden Buzz din partea lui Andi Moisescu. Te invităm să urmărești momentul.

Akara Dianne la "Românii au talent" 2021

"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent"

Akara Dianne a creat un moment de poveste pe scena de la "Românii au talent". Concurenta de 31 de ani a mers mai departe cu 4 DA.

Laura Melu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența

Laura Melu a fost unul dintre concurenții de la "Românii au talent" care i-a surprins pe jurați. Adolescenta de 17 ani a creat un moment muzical neașteptat, ce i-a adus 4 DA. Găsești mai multe detalii în articol.

GIM la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

O nouă ediție "Românii au talent" și un nou Golden Buzz au adus emoție în casele telespectatorilor. GIM a fost concurentul care a impresionat cu povestea de viață și cu o piesă rap prin care a spus adevăruri dure și emoționante. Te invităm să urmărești momentul.

Yustin și Yannis Boroș la "Românii au talent"

Gemenii Boroș i-au cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu interpretări la țambal și acordeon

Yustin și Yannis au venit la "Românii au talent" cu jovialitate și carismă. Băieții de 12 ani au ajuns la sufletul audienței cu talentul muzical și personalitățile efervescente. Te invităm să le urmărești momentele.

Diana Rad la "Romănii au talent" 2021

"Ți-ai pus sufletul pe tavă și ne-ai dăruit emoție", i-a spus Andra unei concurente de la "Românii au talent" - VIDEO

O nouă ediție "Românii au talent" s-a încheiat cu un moment spectaculos și plin de emoție. Diana Rad i-a impresionat pe jurați cu vocea sa angelică și a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești interpretarea.

EvL Motor Sport la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent" a găzduit un moment ce pare desprins din "Fast and Furious" - VIDEO

EvL Motor Sport a creat un număr spectaculos pe scena de la "Românii au talent". Echipa de drift i-a cucerit pe jurați și a mers mai departe în competiție cu 4 DA.

Angelina Rudneva la "Românii au talent" 2021

Rusoaica Angelina Rudneva i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu vocea suavă - VIDEO

Concurenta de 23 de ani a creat un moment emoționant pe scena de la "Românii au talent". Angelina a îmbinat pianul cu vocea caldă, într-o interpretare ce i-a adus 4 DA.

Gabriel Dinu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Gabriel Dinu transformă fierul în adevărate opere de artă - VIDEO

Gabriel Dinu și-a demonstrat abilitățile la "Românii au talent" și a primit 4 DA. Lucrările concurentului sunt cu adevărat impresionante, iar cei patru jurați au fost uimiți de obiectele pe care Gabriel le-a adus pe scenă.

Remi Martin la "Românii au talent" 2021

Remi Martin și-a creat propriul univers încununat de un Golden Buzz primit de la Smiley și Pavel - VIDEO

O nouă ediție "Românii au talent" s-a încheiat apoteotic cu un număr de acrobație. Remi Martin a impresionat publicul cu momentul său poetic și a ajuns direct în semifinale grație butonului Golden Buzz. Te invităm să-l urmărești.

Dragoș Pădeanu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent" este show-ul unde aparențele înșală; Dragoș Pădeanu este cel mai bun exemplu - VIDEO

Cel de-al 11-lea sezon "Românii au talent" își respectă promisiunile și aduce în fața telespectatorilor momente impresionante. Unul dintre acestea a fost cel al lui Dragoș Pădeanu, tânărul care a ridicat juriul în picioare cu vocea sa.

Maria Rădeanu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Maria Rădeanu a ridicat juriul în picioare cu vocea și vioara sa

Maria a ajuns la inima juraților cu o interpretare complexă. Concurenta a cântat la vioară, dar și vocal piesa "Skyfall", reușind să treacă mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Victoria Roibu la "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": La 87 de ani, Victoria Roibu și-a îndeplinit visul de a cânta pe scenă

Victoria Roibu a fost surpriza serii de vineri de la "Românii au talent". Concurenta în vârstă de 87 de ani i-a surprins pe jurați cu povestea de viață și interpretarea emoționantă a unei romanțe.

Alexandra Malter la "Românii au talent" 2021

Alexandra Malter a îmbinat hula hoop-ul cu senzualitatea la "Românii au talent" - VIDEO

Tânăra belgiancă i-a lăsat pe jurați cu gura căscată la propriu și la figurat. Mișcările acrobatice acompaniate de o frumusețe răpitoare au fost lozul câștigător, iar Alexandra Malter a mers mai departe cu 4 DA.

Rareș Trufea în cea de-a doua ediție "Românii au talent" 2021

"Românii au talent": Pianistul Rareș Trufea a primit Golden Buzz-ul lui Smiley și Pavel Bartoș

Cea de-a doua ediție "Românii au talent" s-a încheiat cu un nou Golden Buzz. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul după ce Rareș Trufea i-a impresionat cu talentul muzical.

Marlena Botezatu în cea de-a doua ediție "Românii au talent" 2021

Marlena Botezatu a fost apariția surpriză de la show-ul "Românii au talent"

Marlena a indus în eroare audiența și jurații "Românii au talent". Ce părea a fi un moment culinar s-a dovedit a fi un recital de operă ce a primit 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.

Cornel Marin în cea de-a doua ediție "Românii au talent" 2021

Cornel Marin a pictat cu emoție la "Românii au talent" 2021 - VIDEO

Cornel Marin a impresionat cu povestea de viață și talentul incredibil. Constănțeanul de 39 de ani a primit 4 DA în cea de-a doua ediție "Românii au talent" 2021. Te invităm să urmărești momentul.

Sara Smighelschi în prima ediție "Românii au talent" 2021

Sara Smighelschi a fost "buturuga mică" care a răsturnat juriul de la "Românii au talent"

Sara i-a luat la roast pe jurații "Românii au talent". Puștoaica de 10 ani a avut un număr plin de răutăți amuzante, reușind să meargă mai departe cu 4 DA.

Filip Cioc în prima ediție "Românii au talent" 2021

"Românii au talent" 2021: emoția transmisă de Filip Cioc i-a adus Golden Buzz

Prima seară a celui de-al 11-lea sezon "Românii au talent" s-a încheiat spectaculos. Filip Cioc i-a emoționat până la lacrimi pe jurați cu povestea și interpretarea sa. Te invităm să urmărești momentul.

Jurgen Bonaccini în prima ediție "Românii au talent" 2021

Momente de adrenalină la "Românii au talent" - italianul care s-a jucat cu "Roata Morții"

Cel de-al 11-lea sezon al show-ului "Românii au talent!" a debutat în forță, unul dintre momentele remarcabile ale primei ediții fiind cel al italianului Jurgen Bonaccini. Te invităm să-i afli povestea și să urmărești demonstrația de acrobație.

Juriu "Românii au talent" 2021

"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână

Au mai rămas doar două săptămâni până la reîntâlnirea cu jurații și prezentatorii și până la cunoașterea primilor concurenți. Dar veștile bune nu se opresc aici. "Românii au talent" ajunge în casele oamenilor de două ori pe săptămână. Detalii în articol.

Juriu "Românii au talent" 2021

Sezonul 11 "Românii au talent" începe pe 5 februarie la PRO TV

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii show-ului "Românii au talent". Cel de-al 11-lea sezon debutează vineri, 5 februarie 2021. Găsești în articol mai multe detalii despre noua ediție.

"Românii au talent" sezonul 11

Cel de-al 11-lea sezon "Românii au talent" debutează în februarie

Anul 2021 începe în forță cu un nou sezon "Românii au talent". Îndrăgitul show de divertisment va începe la PRO TV în luna februarie. Află ce au declarat membrii juriului.

Antonia / Irina / INNA / The Motans

Cine sunt câștigătorii The Artist Awards 2020 - VIDEO

Cea de-a doua ediție The Artist Awards, gala în care sunt premiați artiști și creatori de conținut români, a avut loc pe 28 decembrie. Află cine sunt marii câștigători și urmărește cele mai tari momente.

Antrenori Vocea: Reuniunea

Ediția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO

Pe 1 decembrie 2020, de la 20:30, Vocea României a revenit la PRO TV cu "Reuniunea", un program plin de interpretări surprinzătoare, energie, dar și emoții și nostalgii. Te invităm să urmărești cele mai tari momente ale show-ului.

Vocea României - Reuniunea, pe 1 decembrie 2020

Vocea României revine cu Reuniunea pe 1 decembrie 2020 - VIDEO

Vocea României nu a mai continuat în 2020 cu sezonul zece, dar se revanșează față de fanii emisiunii cu o ediție specială, intitulată Reuniunea. Aceasta va fi difuzată la Pro TV pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Andra, Dony & Matteo - Barcelona

Andra, Dony & Matteo - Barcelona

Andra, Dony și Matteo călătoresc muzical în "Barcelona", orașul unde timpul stă în loc și vacanțele se țin lanț. Noul single cu ritmuri latino și influențe reggae propune publicului o evadare din prezent și o realimentare cu optimism.

Pepe x Andra feat. Connect-R - Inima Mea

Andra, Pepe și Connect-R ne aduc colaborarea verii cu piesa "Inima Mea". Noua melodie beneficiază de un videoclip regizat de Dan Petcan, pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Mario Fresh x Andra - Brațe Străine

Mario Fresh și Andra au lansat o piesă senzuală de vară. "Brațe străine" beneficiază de un videoclip regizat de Alex Ceaușu, pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Juriul emisiunii Românii au Talent

Finala Românii au Talent de pe 29 mai aduce mai multe premii pentru concurenți

Concurenții cu Golden Buzz se luptă pe 29 mai pentru marele premiu al finalei Românii au Talent. Ultimul episod din cel de-al 10-lea sezon al emisiunii va putea fi urmărit vineri, de la 20:30, și va fi marcat de o serie de premiere.

Videoclip Puya Andra Guz Dorul

Puya feat. Andra & Guz - Dorul

Puya, Andra şi Guz ne oferă colaborarea finalului de primăvară, prin piesa "Dorul". De la triluri cu iz de muzică din popor ajungem într-o creaţie pop-rap, ilustrată cu cadre demne de documentarul "România neîmblânzită", o creaţie marca Alex Ceausu. Urmăreşte videoclipul în articol.

Separati dar Impreuna concert caritabil paste 2020

În prima zi de Paşte Horia Brenciu, Andra şi mulţi alţii cântă live la TV #separatidarimpreuna

Unii dintre cei mai reputaţi artişti de la noi îşi vor uni glasurile în prima zi de Paşte pentru o cauză nobilă. Pe 19 aprilie Andra, Damian Drăghici, Feli, Florin Riştei, Horia Brenciu, Virgil Ianţu, HahaHa Production şi Orchestra Română de Tineret vor cânta împreună, lansând piesa "Împreună". Află detalii despre aceasta campanie caritabilă în articol.

Videoclip Andra Vina Mea

Andra - Vina Mea

Andra a intrat direct în Trending prin lansarea piesei "Vina Mea", însoţită de un videoclip în care apare actorul principal din serialul "Vlad". Adrian Nartea, acest veritabil "Don Draper de România" spune o poveste a bărbatului realizat, dar cu o viaţă sentimentală complicată. Urmăreşte noul videoclip în articol.

What's Up & Andra - Tine-te Bine

What's Up & Andra - Ține-te Bine

La exact şapte ani de când au lansat hitul "K la meteo", Andra şi What’s UP aniversează prima lor colaborare cu o nouă piesă împreună - "Ţine-te bine".

Videoclip Andra Descemer Bueno Camarero

Andra & Descemer Bueno - Camarero

Andra se aventurează din nou în muzica latino-americană prin colaborarea cu Descemer Bueno, lansând piesa "Camarero". Melodia sună a vară, plajă şi a hit care va răsuna pe toate terasele în această perioadă toridă. Videoclipul este la fel de exotic ca şi piesa şi poate fi urmărit în articol.

Videoclip Cabron Andra Doamna si Vagabondul

Cabron feat. Andra - Doamna şi Vagabondul

Andra şi Cabron se reunesc pe piesa "Doamna şi Vagabondul", un potenţial hit al verii. Melodia primeşte un videoclip cu o poveste clasică a străzii, în care el este un băiat rău, iar ea este alături de el la bine şi la greu. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

Câștigătorul "Românii au talent!" - Croitoreasa cu voce de aur

Sezonul 9 suprem al emisiunii "Românii au talent!" a ajuns la final pe 31 mai 2019, iar publicul și-a votat favoritul. Număr după număr, concurenții au uimit cu talentul lor și au ridicat nivelul emisiunii la maximum. Aflați din articol detalii despre finală și căștigătorul marelui premiu de 120.000 de euro.

Finala "Românii au talent!" - Publicul votează pentru premiul de originalitate

Vinerea aceasta are loc finala sezonului 9 al mult-iubitei emisiuni "Românii au talent!". Unsprezece finaliști vor intra în competiție cu reprezentații de spectacol iar patru concurenți aleși de juriu intră în competiția pentru premiul de originalitate de 10,000 de euro. Publicul poate vota pentru acest premiu până vineri. Aflați detalii în articol.

Juriul Romanii au talent semifinala 2 Sezonul 9

6 concurenţi memorabili ajung în finala Românii au Talent Sezonul 9; Micuţul Aris face furori din nou

"Românii au Talent" şi-a ales finaliştii sezonului 9 în cel mai nou episod, difuzat de ProTV pe 24 mai. 6 concurenţi au fost aleşi pentru finală, impresionând juraţii şi publicul. Juraţii au surprins, folosind şi wild card-ul sezonului pentru a alege un al 11-lea finalist, Stevie Starr. Află în articol care sunt numerele speciale care au ajuns în finală şi autorii lor.

Vinerea aceasta încep live-urile Românii au talent!

Vineri, 17 mai 2019, încep live-urile unuia dintre cele mai tari show-uri de divertisment, Românii au talent! În acest sezon, 24 de concurenți vor lupta în cele două semifinale pentru un loc în marea finală.

Românii Au Talent

Jurații iau deciziile pentru semifinale în această seară la "Românii Au Talent!"

Populara emisiune difuzată de Pro TV, "Românii Au Talent!" intră în etapa finală a preselecțiilor și în momentul luării deciziilor pentru cei 24 de semifinaliști. Emisiunea va fi difuzată în această seară, de la 20:30. Haideți să vedem împreună câteva dintre cele mai recente reprezentații.

Radu Bor și Sebastian Munteanu - Românii au talent #9

Ce concurenți au impresionat juriul în cea de-a noua ediție Românii au talent

Concurenți care au crezut întotdeauna în talentul lor, și, deși poate viața le-a fost grea, nu au încetat să spere și să meargă mai departe. Aceștia au urcat vineri pe scena Românii au talent și au impresionat prin momentele pe care le-au pregătit cu foarte mare atenție și pe care le-au prezentat cu multă emoție și bucurie.

Andra - Supereroi

Andra - Supereroi

Andra lansează un nou single în limba română, o piesă de dragoste intitulată ”Supereroi“. Melodia este compusă de Irina Rimes și vine acompaniată de un videoclip în care Ilie Dumitrescu Jr. joacă rolul iubitului Andrei.

Mihai Petre și Pavel Bartoș

Mihai Petre învață noi mișcări de dans la "Românii au talent!", în sezonul 9 suprem

Începând din această săptămână, în fiecare vineri seară, show-ul "Românii au talent!" va aduce în atenția telespectatorilor momente inedite și pline de suspans. În sezonul 9 suprem, Mihai Petre învață noi mișcări de dans, iar Andi Moisescu este uimit de reprezentația remarcabilă a unei concurente.

Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018

Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018

Bogdan Ioan a câștigat Vocea României 2018, aducând pentru a treia oară victoria în echipa lui Smiley. Află cum a decurs finala emisiunii.

Finaliști Vocea României 2018

Concurenții care au ajuns în finala Vocea României 2018

Seara de 7 decembrie a fost cea a semifinalei, o seară în care vocile au creat un adevărat spectacol și în care am aflat cine sunt cei patru finaliști: Bogdan Ioan, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Alma Boiangiu.

Semifinaliști Vocea României 2018

Ei sunt cei 8 semifinaliști de la Vocea României - Votează preferatul

Știm care sunt cei opt semifinaliști Vocea României 2018 după primele două ediții de live-uri. Află mai multe despre parcursul lor în concurs și votează preferatul.

Cei patru semifinaliști din al doilea live Vocea României 2018

Vocea României 2018: Live-urile de Ziua Națională ne aduc alți patru semifinaliști

Citește rezumatul celei de-a doua seri de live-uri de la Vocea României 2018. Dora Gaitanovici, Romanița Fricosu, Mădălina Coca și Bogdan Ioan sunt semifinaliștii votați de public pe 1 decembrie.

Primii 8 semifinaliști de la Vocea României 2018

Prima seară a live-urilor de la Vocea României 2018 - VEZI VIDEO

Ediția live-urilor de la Vocea României a debutat pe 30 noiembrie 2018. Opt concurenți au urcat pe scenă, jumătate dintre aceștia mergând mai departe în semifinala concursului. Află despre cine e vorba.

Antrenorii de la Vocea României 2018

Cine ajunge în live-urile de la Vocea României 2018 după ultimul episod de knockout

Ultima seară de knockout de la Vocea României 2018 a avut loc pe 24 noiembrie. Află cum a decurs ediția și cine sunt concurenții care merg mai departe.

Antrenorii de la Vocea României 2018: Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă

Prima seară a knockout-urilor de la Vocea României 2018 - VIDEO

Prima ediție de knockout a emisiunii Vocea României a avut loc pe 23 noiembrie 2018. Află rezumatul serii și ce concurenți merg în live-uri.

Mădălina Coca vs Diana Strat - confruntare la Vocea României 2018

Ultimul moment muzical din confruntările de la Vocea României - Mădălina Celine Coca vs. Diana Strat

Ultimul episod al Confruntărilor de la Vocea României a avut loc pe 16 noiembrie. Echipa Andrei a încheiat această etapă cu un duet impresionant: Mădălina Coca vs Diana Strat.

Alexandra Cuza, Teodora Stoica și Romanița Fricosu - confruntare în trei la Vocea României 2018

Vocea României 2018: confruntarea triplă din echipa lui Tudor Chirilă - VIDEO

Ultimul episod al duelurilor de la Vocea României a adus și ultima confruntare triplă, între Alexandra Cuza, Teodora Stoica și Romanița Fricosu. Concurentele au impresionat antrenorii, află detalii din articol.

Claudia Popina și Izabela Barbu în duel la Vocea României 2018

Duelul de la Vocea României care a creat gâlceavă între antrenori - VIDEO

Ultimul episod al Confruntărilor de la Vocea României a avut loc pe 16 noiembrie. Pe lângă momentele muzicale, acesta a adus și o serie de replici acide între antrenori.

Tudor și Irina

Antrenorii se contrazic în ultima rundă de Confruntări de la Vocea României

Ultimele cupluri intră în ring vinerea aceasta, în ultima rundă de Confruntări din sezonul 8 al emisiunii Vocea României. Antrenorii au păreri contradictorii în privința unora dintre concurenți, Smiley punctând în acest episod severitatea Andrei.

A treia rundă de confruntări de la Vocea României

Cel de-al treilea episod al Confruntărilor de la Vocea României a adus reprezentații memorabile

Pe 9 noiembrie, încă șapte cupluri au intrat în ring la Vocea României și au creat momente originale, impresionând antrenorii și publicul. Află care sunt cei opt care merg mai departe și urmărește înregistrările video.

Mara Căptaru și Alma Boiangiu în duel la Vocea României 2018

Vocea României 2018: Vocile spectaculoase din echipa lui Tudor Chirilă - VIDEO

În dulcele stil clasic, echipa lui Tudor Chirilă a adus pe scena de la Vocea României încă un moment rock. Găsești detalii și video în articol.

Feihong Basigu și Ștefania Roman în duel la Vocea României 2018

Vocea României 2018: "A fost un duet foarte dubios"

Duelurile emisiunii Vocea României sunt complexe, menite să surprindă de fiecare dată publicul. În cadrul celei de-a treia serii a acestora, Irina Rimes a pregătit un moment atipic.

Daria Mirea și Bogdan Ioan în duel la Vocea României 2018

"Diana Ross și Michael Jackson" pe scena de la Vocea României 2018 - VIDEO

Echipa Smiley a adus pe scenă un duet impresionant în cel de-al treilea episod al confruntărilor. Cei doi concurenți au surprins jurații. Citește detalii în articol.

A doua rundă de confruntări de la Vocea României

Vocea României 2018: 7 perechi de concurenți au transmis emoție în runda a doua de confruntări - VIDEO

Pe 2 noiembrie, alte șapte duete au adus forță și sensibilitate pe scena de la Vocea României, primind felicitările antrenorilor și aplauze din partea publicului. Află care sunt cei opt care merg mai departe și urmărește înregistrările video.

Luciana Răducanu și Origen Todoran în confruntările de la Vocea României 2018

"O explozie de care aveam nevoie" a spus Andra despre un duel al echipei Tudor

Tudor Chirilă a continuat seria duelurilor intense în cel de-al doilea episod al confruntărilor de la Vocea României 2018. Află detalii despre momentul oferit de Luciana Răducanu și Origen Todoran.

Eduard Malaeru și Gabriela Munteanu în duel la Vocea României 2018

Emoțiile unui "Vals" în confruntările de la Vocea României 2018 - VIDEO

Cel de-al doilea episod al confruntărilor de la Vocea României a avut loc pe 2 noiembrie și a fost încărcat de dueluri emoționante. Echipa Irinei Rimes s-a numărat printre cele care au creat un astfel de moment, cu Eduard Malaeru și Gabriela Munteanu.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra

Tudor Chirilă îi face o dedicație muzicală Andrei la Vocea României: "Am lăsat floricelele pentru tine"

Confruntările de la Vocea României continuă vinerea aceasta cu noi momente inedite, atât ale concurenților, cât și ale antrenorilor. În următorul episod, Tudor Chirilă îi va face Andrei o dedicație muzicală, croită pe gusturile ei.

Cristian Alexa și Joel Benson în confruntările de la Vocea României 2018

Concurenții care au trecut de prima serie a duelurilor de la Vocea României 2018 - VIDEO

Prima seară a confruntărilor de la Vocea României 2018 a avut loc pe 26 octombrie. Antrenorii au făcut primele eliminări și au ales concurenții care merg în etapa următoare a competiției vocilor.

CLOSE
CLOSE