Urmărește-ne în Social Media

pop

Irina Rimes - Sufrageria Irinei

Poster eveniment Irina Rimes - Sufrageria IrineiPoster eveniment Irina Rimes - Sufrageria Irinei │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Vezi poze de la acest eveniment

Irina Rimes va aduce conceptul muzical "Sufrageria Irinei" la Sala Palatului din București pe 13 martie 2024. Este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Bilete concert Irina Rimes la Sala Palatului

Presale

 • Categoria A - 320 lei
 • Categoria B - 280 lei - sold out
 • Categoria C - 180 lei
 • Categoria D - 150 lei
 • Categoria E - 100 lei

În ziua evenimentului

 • Categoria A - 350 lei
 • Categoria B - 300 lei
 • Categoria C - 200 lei
 • Categoria D - 180 lei
 • Categoria E - 120 lei

*la prețul biletelor se adaugă comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing.

Invitați speciali concert Sufrageria Irinei la Sala Palatului

 • Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea BaniciuDora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Irina Rimes își plimbă puțin sufrageria și invită fanii la un concert intim, ca stare, nu ca dimensiune. Artista a gândit conceptul "Sufrageria Irinei" în urma cu câțiva ani, când își interpreta creațiile muzicale în confortul propriei case. Acum, cântăreața transformă Sala Palatului într-o spațiu primitor și familial unde își va întâmpina vizitatorii cu muzică și emoție.

"Despre el", "Cosmos", "Pastila" și "ACASĂ" sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum "Visele", "Ce s-a întâmplat cu noi", "Iubirea noastră mută", "Bandana", "Bolnavi amândoi", "Nu ştii tu să fii bărbat", iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 martie 2024. Ref #156903

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.