Urmărește-ne în Social Media

rock, world music, clasica

ROCKOLINDE - Cristi Minculescu și Iris

Poster eveniment ROCKOLINDE - Cristi Minculescu și Iris

Vezi poze de la acest eveniment

În plină atmosferă de sărbătoare, Cristi Minculescu și Iris vor oferi fanilor, pe 22 decembrie, la Sala Palatului, un concert memorabil, intitulat ROCKOLINDE - Simfonic. Vocea de succes a rock-ului românesc, CRISTI MINCULESCU și legendara trupă IRIS, alături de soprana Felicia Filip, violoncelistul Adrian Naidin și Orchestra Sinfonia București sub bagheta dirijorului Florin Totan, vor urca pe scena Sălii Palatului începând cu ora 20:00.

După 15 ani de la concertul ”Athenaeum Live”, ROCKOLINDE SIMFONIC poate fi definit ca un concert festiv, o reeditare a celui mai apreciat concert rock-simfonic susținut de trupa IRIS împreună cu soprana Felicia Filip. Ineditul concertului Rockolinde Simfonic va fi completat de momente muzicale remarcabile, oferite de binecunoscutul violoncelist Adrian Naidin, acompaniat de band-ul său. Timp de aproximativ două ore, spectatorii  vor păși în lumea IRIS. Vor trăi momente emoționante și se vor putea bucura din plin de interpretările pieselor de colecție selectate pentru acest show.

Bilete Rockolinde la Sala Palatului

  • VIP - 175 lei
  • Categoria I - 150 lei
  • Categoria II - 115 lei
  • Categoria III - 75 lei
  • Categoria IV - 50 lei

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 decembrie 2015. Ref #84805

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.