Urmărește-ne în Social Media

latino, pop

Pepe

Poster eveniment Pepe

Pepe și band-ul său te invită pe 28 august la FamilyFest Island pentru show latino de excepție, unde se vor răsuna piese precum "Cine, cine", "Sentimente intense", "Îmi pasă" și multe altele.

Bilete concert Pepe la FamilyFest Island

  • 317,85 lei - Fanul Înrăit Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 233,09 lei - VIP Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 158,93 lei - Acces General Cerc - Valabil pentru 4 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 4 persoane. Prețul este per cerc)
  • 105,95 lei - Acces General Cerc - Valabil pentru 2 persoane (în fiecare cerc sunt permise maximum 2 persoane. Prețul este per cerc)
  • 52,98 lei - Acces General - Bilet individual valabil pentru 1 pers (bilete la tariful pentru o persoană, puteți găsi și la intrare, în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile)

Reguli de acces:

  • Accesul în locație se face doar cu mască de protecție.
  • Capacitatea maximă admisă de lege este de 500 persoane.
  • Evenimentul va respecta toate normele în vigoare comunicate de Guvernul României.

Recent, Pepe a lansat "Inima Mea", o colaborare cu Andra și Connect-R. La începutul pandemiei, cântărețul a susținut o serie de concerte online, show-urile adunând peste 1 milion de vizualizări pe Facebook şi YouTUBE, zeci de mii de aprecieri, mii de comentarii şi distribuiri.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 august 2020. Ref #134835

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.