Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: Pepe x Andra feat. Connect-R - Inima Mea

Andra, Pepe și Connect-R ne aduc colaborarea verii cu piesa "Inima Mea". Noua melodie beneficiază de un videoclip regizat de Dan Petcan, pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Compusă de Connect-R și Hora George Dorin, "Inima Mea" este o piesă de dragoste, dar cu un vibe dansant, de vară. Cei trei artiști ne invită să ne mișcăm în ritmuri energice și să ascultăm versuri ca "Dragostea nu are tempo / N-are formă când iubeşti / Cântă rapido sau lento / Cum ai putea s-o dirijezi".

Melodia reprezintă cadoul pe care Pepe și l-a făcut atât sieși, cât și fanilor. Lansarea a venit odată cu împlinirea vârstei de 41 de ani.

Nu este singura surpriză pe care Pepe le-a oferit-o fanilor în ultima perioadă. La începutul pandemiei, cântărețul a susținut o serie de concerte online, show-urile adunând peste 1 milion de vizualizări pe Facebook şi YouTUBE, zeci de mii de aprecieri, mii de comentarii şi distribuiri.

"Inima Mea" vine după o altă colaborare pe care Andra a bifat-o vara aceasta. Este vorba de "Brațe Străine", un featuring cu Mario Fresh. Cu o carieră de 20 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei la Sala Palatului, 9 până acum, s-au ținut cu casa închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles. Este unul din cei mai iubiți artiști, cu o comunitate care însumează 8,2 milioane fani pe paginile ei de social media.

În ceea ce privește cariera lui Connect-R, acesta a lansat și el în ultima vreme o serie de colaborări: "Totul sau nimic" (ft. Sișu Tudor), "Drogul Meu Neinterzis" (ft. NANE) sau "JCole" (ft. Criss Blaziny și Bvcovia). De asemenea, după o pauză de câteva luni, din cauza perioadei pe care o traversam, Connect-R a urcat din nou pe scenă, într-un concert la Centrul Cultural (Teatrul de Vară) "Mihai Eminescu" din Parcul National București.

Citește mai multe despre AndraConnect-RPepe
Videoclipuri cu AndraConnect-RPepe
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE