Urmărește-ne în Social Media

"BE.LOVED"

Poster eveniment \"BE.LOVED\"Poster eveniment "BE.LOVED" │ FOTO: ARCUB

În cadrul stagiunii teatrale ARCUB, programul artistic se îmbogățește cu o nouă producție, "BE.LOVED", un spectacol de Mariana Cămărășan. Primele reprezentații sunt programate, joi, 2 noiembrie, de la ora 19.00, și vineri, 3 noiembrie, de la ora 18.00, pe scena Sălii Mari a ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București.

Bilete spectacol "BE.LOVED" la ARCUB

  • Categoria I - 50 lei
  • Categoria II - 30 lei

Cu o distribuție remarcabilă, formată din actorii Florina Gleznea, Cristian Casian, Richard Bovnoczki, Ana Maria Bercu, Eliza Bercu-Bodeanu, cu participarea extraordinară a actrițelor Antonia Barancea și Galina Lazarenco de la Teatrul Fără Nume din Chișinău - Republica Moldova, "BE.LOVED" promite o experiență teatrală inedită, într-o cheie modernă concepută de Mariana Cămărășan. Montarea, inspirată de romanul "Beloved", al scriitoarei americane Toni Morrison, câștigătoare a unui Premiu Pulitzer și a Premiului Nobel pentru Literatură, se bazează pe o poveste emoționantă, prin intermediul căreia publicul are posibilitatea de a explora teme precum iubirea, demnitatea, libertatea, speranța și bucuria de a trăi.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 octombrie 2023. Ref #156674

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.