Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Limp Bizkit a cântat o piesă nouă live, "Dad Vibes" - AUDIO

Suntem în sezonul revenirilor se pare, după ce Guns N' Roses şi Limp Bizkit ne-au oferit piese noi în interval de o săptămână. Ambele trupe au cântat melodiile noi în cadrul unor concerte din Statele Unite. Noul track Limp Bizkit se numeşte "Dad Vibes" şi s-a auzit live la festivalul Lollapalooza de la final de iulie 2021.

Publicat

pe

Fred Durst concert Limp Bizkit Lollapalooza 2021
Fred Durst concert Limp Bizkit Lollapalooza 2021 │ FOTO: Limp Bizkit

"Dad Vibes" este o piesă mai degrabă hip-hop şi alcătuită din sample-uri, decât una nu metal sau rock alternativ, chitara fiind aproape de negăsit şi acoperită de un bas puternic. În ultima săptămână toată lumea a vorbit despre cât de bine a sunat Limp Bizkit la Lollapalooza, dar şi despre noul look al lui Fred Durst. Artistul a apărut la concert cu păr alb ondulat şi o jachetă sobră, plus ochelari roşii şi mustaţă "ghidon".

Toată lumea se întreabă dacă era părul lui Fred sau era doar o perucă. Concertul de la Lollapalooza nu ne-a adus doar un Fred Durst în formă, ci şi un Wes Borland pe val, cu improvizaţii noi la chitară şi clasicul său look de "Predator". DJ Lethal a făcut de asemenea senzaţie şi am auzit chiar şi o piesă House of Pain printre melodiile Limp Bizkit.

Au trecut 10 ani de la ultimul album Limp Bizkit, "Gold Cobra" din 2011, iar între timp s-au schimbat multe lucruri. Formaţia a semnat cu Cash Money Records, casa de discuri a lui Lil Wayne, iar Fred Durst a început să se axeze mai mult pe cariera sa de regizor. A regizat un film cu John Travolta, în vreme ce Wes Borland a bifat diferite colaborări şi a activat cu propria trupă, Black Light Burns. Acelaşi Wes a fost invitat la un podcast recent, afirmând că grupul nu metal are 35 de piese deja înregistrate pentru un nou album, doar că Durst a tot înregistrat şi şters track-urile vocale, nefiind mulţumit de ele.

Pe 7 august Limp Bizkit şi-a anulat toate concertele rămase în august 2021, citând motive legate de siguranţă şi sănătatea participanţilor. După reprezentaţia de la Lollapalooza Limp Bizkit a înregistrat un salt impresionat de stream-uri şi vânzări, catalogul său de piese atingând 1.9 milioane de stream-uri on demand, conform Billboard. Asta înseamnă cu 27% mai mult la acest început de august faţă de iulie 2021.

Setul de la concert a inclus hituri că "My Generation", "Nookie", "Rollin'", "Livin' It Up", dar şi coverul după George Michael "Faith".

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Limp Bizkit a înregistrat 35 de piese noi pentru mult amânatul album nou

Limp Bizkit e gata să se alăture trupelor care au sărit de un deceniu pauză între albume. "Stampede of the Disco Elephants" este numele albumului 6 din discografia trupei, care a tot fost amânat pe parcursul ultimului deceniu. Chitaristul trupei, Wes Borland a oferit în sfârşit informaţii despre evoluţia LP-ului în cadrul unui interviu recent.

Publicat

pe

Limp Bizkit
Limp Bizkit

Wes Borland, cunoscut pentru picturile faciale şi corporale înfricoşătoare, dar şi drept un chitarist pe care se bazează sunetul Limp Bizkit a făcut câteva declaraţii interesante la pdocastul "Drinks With Johnny". Acesta este podcastul lui Johnny Crist de la Avenged Sevenfold. Wes a declarat că trupa a înregistrat instrumental pentru 35 de piese, iar ele mai trebuie doar finalizate şi Fred Durst trebuie să îşi înregistreze vocea. Albumul a fost anunţat în 2012, iar în 2014 apărea single-ul "Endless Slaughter".

Ultimul album lansat de Limp Bizkit a fost "Gold Cobra" din 2011, iar de atunci trupa a ajuns la casa de discuri Cash Money Records a lui Lil Wayne, cu care a colaborat pe piesa "Ready to Go". Chitaristul a declarat în podcast că în ultimii 10 ani formaţia s-a reunit de aproximativ 7 ori în studio-uri din diferite locuri. Multe dintre întârzieri ar avea de-a face cu nemulţumirile lui Fred Durst legate de modul în care i-au ieşit track-urile vocale. Durst a înregistrat voci pentru toate cele 35 de piese, dar apoi le-a şters, fiind nemulţumit.

Acum solistul ar privi lucrurile mai matur şi e gata să aleagă totuşi o selecţie de piese de care este mulţumit şi le finaliza pentru noul disc. Wes se declară deschis să îl aştepte pe Fred oricât va fi nevoie şi a amintit şi de despărţirea din trecut a trupei şi de faptul că solistul a devenit la un moment dat cel mai urât om din lume. Fred a fost totuşi ocupat în ultimii ani, axându-se pe cariera sa de regizor. I-a regizat videoclipuri lui Tommy Lee, dar şi un film cu John Travolta numit "The Fanatic".

Are în CV şi videoclipuri Staind, Limp Bizkit, dar şi comedia "The Longshots" cu Ice Cube şi Keke Palmer. Wes Borland are propria trupa numită Black Light Burns, care a cunoscut un succes moderat prin release-urile de până acum, în special datorită chitarei creative.

Limp Bizkit a cântat în România la Electric Castle 2019, cu o reprezentaţie marcată de probleme de sonorizare.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending