Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Hooverphonic reprezintă Belgia la Eurovision 2021 cu piesa "The Wrong Place"

Suntem în plină perioadă de fervoare a competiţiei Eurovision, iar ţările participante şi-au anunţat pe rând artiştii şi piesele selecţionate pentru participarea la ediţia din acest an. Belgia a ales celebra trupă Hooverphonic, care se va prezenta la competiţie cu piesa "The Wrong Place". Îi puteţi viziona clipul şi să o ascultaţi în articol.

Publicat

pe

Videoclip Hooverphonic The Wrong Place
Videoclip Hooverphonic The Wrong Place │ FOTO: Hooverphonic

Single-ul "The Wrong Place" este o compoziţie creată de Alex Callier şi Charlotte ForetCallier. O parte din piesă a pornit ca glumă între cei doi artişti, care l-au auzit pe Johnny Cash la radio şi şi-au dat provocarea de a îl încorpora pe geniul american în versurile noii melodii. Astfel s-au născut versurile "Don't you ever dare to wear my Johnny Cash T-shirt", secţiune de bază a acestei compoziţii. Melodia e construită în jurul acestei fraze.

Iată ce a declarat trupa despre single-ul propus pentru Eurovision 2021:

Nu am scris piesa având în vedere Concursul Eurovision. Deloc. Dar a continuat să apară ca un posibil candidat. A fost ceva în cântecul acesta care a făcut impresie. Ca de obicei, acesta este un sound Hooverphonic care ar putea fi coloana sonoră a unui film inexistent. Versurile sunt inspirate de Lee Hazlewood (care a scris "These Boots Are Made for Walkin'" pentru Nancy Sinatra și nenumărate alte hit-uri devenite clasice). Rezultatul are un iz de sarcasm, ceva umor sardonic și o atitudinea bine definită.

Videoclipul este regizat de către Jan Boon, care a pornit de la conceptul "Tarantino îl întâlneşte pe Tim Burton", sau un basm devenit realitate. Avem o protagonistă la locul nepotrivit în momentul nepotrivit. Ea se trezeşte alături de bărbatul fatal şi regretă alegerea făcută. Urmează secvenţe de dans în faţa oglinzii şi plimbări lungi printr-o casă părăsită cu pistoale în ambele mâini. Totul se petrece la lumina lumânărilor şi se încheie de-a dreptul sumbru pentru bărbatul de la început de clip.

Hooverphonic are în spate o carieră de 25 de ani, perfecţionându-şi un sunet unic, uşor de recunoscut. Alex Callier (compozitor/producător) şi Raymond Geerts (chitarist) au fost miezul trupei, iar din toamna anului 2020 colaborează cu solista Geike Arnaert.

Concursul Eurovision 2021 are loc în luna mai a acestui an la Rotterdam. Prima semifinală se ţine marţi, pe 18 mai, iar a doua are loc pe 20 mai. Finala este pe 22 mai. România va fi reprezentată la concurs de Roxen cu piesa "Amnesia".

Comentează

Concerte & turnee

Program și reguli de acces Selah Sue, Hooverphonic și Naaz la Arenele Romane

Selah Sue, Hooverphonic și Naaz vor susține concerte la Arenele Romane din București pe 22 septembrie 2023. Află programul evenimentului și alte informații utile pentru o experiență plăcută.

Publicat

pe

Selah Sue in concert la Analogue 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Program concerte Selah Sue, Hooverphonic, Naaz

  • Open Doors - 19:00 - 19:30
  • Naaz - 19:00 - 19:30
  • Hooverphonic - 20:00 - 21:15
  • Selah Sue - 21:45 - ...

Reguli de acces

Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 18:00, iar concertele încep la ora 19:00. După deschiderea porților, puteți sosi la orice ora doriți pentru a va vedea trupele favorite.

Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi controlați în bagaje de agenții de securitate.

Este INTERZIS accesul cu:

  • sticle, conserve;
  • mâncare sau băuturi de orice fel;
  • artificii, obiecte periculoase;
  • arme, bâte, cuțite, spray-uri, lanțuri lungi, selfie stick, glow stick, obiecte ascuțite, artificii
  • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000
  • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
  • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
  • animale de companie;
  • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Accesul copiilor

  • Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
  • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

  • Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură data. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
  • Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.
  • Posesorii de bilete la categoria Golden Circle, vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi brățară la acces.
  • Categoria Teren/Golden Circle - fără loc, în fața scenei. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zona Acces General.
  • Categoria Acces General - fără loc, în spatele categoriei Golden Circle. Nu vor primi brățară și nu vor avea acces la categoria Golden Circle.

Prețuri bilete concerte Selah Sue, Hooverphonic, Naaz

Bilete se găsesc online, la următoarele prețuri:

  • Teren/Golden Circle (fără loc, în fața scenei) - 199 în presale 2 și 230 la intrare
  • Acces General (cu loc în arena sau fără loc in spatele categoriei Teren/Golden Circle) - 119 lei în presale 2 și 140 lei la intrare

La prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă comisionul agenției de ticketing.

Citește în continuare

Trending