Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu

Ucraineanca de 20 de ani a ridicat jurații în picioare cu un număr spectaculos de contorsionism. Ruslana se numără printre semifinaliștii de la "Românii au talent", după ce a primit un Golden Buzz de la Alexandra Dinu.
Ruslana Krutas la

Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Ruslana a intrat în lumea sportului de la o vârstă fragedă. A început cu gimnastica ritmică, apoi și-a îndreptat atenția către contorsionism. Tânăra și-a fructificat pasiunea de-a lungul timpului, palmaresul său cuprinzând spectacole în peste 25 de țări.

Ruslana a declarat că a intrat în Cartea Recordurilor cu abilitatea de a sparge cu spatele 24 de baloane. Concurenta a promis că va continua să-și demonstreze talentul pe parcursului emisiunii "Românii au talent".

Tânăra deja a cucerit jurații încă de la prima apariție. Ruslana a pășit pe scenă într-o superbă costumație roșie, desprinsă parcă din filmele tradiționale spaniole. După câteva mișcări de dans, concurenta a început adevăratul număr pentru care a venit la emisiune. Ruslana a demonstrat talent, grație și flexibilitate, într-un număr ce i-a făcut pe jurați să se ridice în picioare și să aplaude, iar pe Alexandra Dinu să apese butonul Golden Buzz.

"La un moment dat, nu mai înțelegeam nimic; unde-i capul, unde sunt picioarele. A fost o nebunie curată. Și culmea, în cele mai dificile poziții, cele mai inimaginabile, în care tu ca spectator simți durere doar privind ce făcea, chipul ei apărea cu un zâmbet cât toată fața și nu era un zâmbet forțat, crispat, ci relaxat și super natural. Chiar cred că Ruslana e un fenomen al naturii", a declarat Alexandra Dinu.

Despre gestul Alexandrei a comentat Andi Moisescu:

"Dacă te-a lovit în moalele capului și ai simțit că nu se mai poate, fuge mâna singură. Atâta faci: <<bam!>> și gata. L-am luat, e al nostru".

Alexandra a continuat să vorbească despre numărul concurentei:

"Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată. De asta mi se pare incredibil că scena asta de la <<Românii au talent>> îți dă o asemenea posibilitate. Să vezi oameni ca ea. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăiești la <<Românii au talent>>".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei

Concurenta de 14 ani i-a impresionat pe jurații de la "Românii au talent" cu abilitatea de a-și controla vocea. Ca...

Închide