Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Urmărește-o pe Irina Rimes la Urbanist Sessions, într-o ipostază nemaiauzită până acum - VIDEO

Irina Rimes demonstrează constant că are numeroase fațete artistice. Melodii emoționante, cu mesaj, iubiri deplânse pe note muzicale sau colaborări pe ritmuri balcanice de club sunt doar câteva dintre abordările artistei. Acum, Irina și-a potențat valența de rapper într-un nou episod din seria "Urbanist Sessions".
Irina Rimes la Urbanist Sessions

Irina Rimes la Urbanist Sessions │ FOTO: captură YouTube / PORC TV

Ce-i drept, Irina Rimes a abordat un stil rap/trap pe cel mai recent material discografic, "Pastila". Acela conține colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. Cu toate acestea, este prima dată când Irina vine într-o sesiune live cu un flow care te face să te ridici de pe scaun și sa rămâi surprins de abilitatea ei de a cânta rap.

Artista a fost invitată în cel mai nou episod Urbanist Sessions, proiect inițiat de Deliric în 2018. În cadrul acestuia, vin la microfon atât entuziaști la început de drum, cât și artiști cu experiență. Doc, Vlad Flueraru, Amuly, Bruja, Bvcovia sau Bitză sunt doar câteva dintre numele ce au luat parte la Urbanist Sessions.

Prezența Irinei Rimes a fost una surprinzătoare pentru fanii Urbanist Sessions, ea nefiind un artist de muzică rap/hip-hop. Deliric a ținut să lămurească publicul în legătură cu această alegere muzicală:

"Simt nevoia să vă explic puțin logica mea după care mă ghidez când aleg invitații la Urbanist Sessions. Am plecat de la început cu gândul de a crea un loc unde poți descoperi artiști mișto de care poate nu ai auzit. Am avut și artiști precum Bruja care au debutat la Urbanist și pe care nu îi știa absolut nimeni, dar și artiști precum Doc sau Bitză cu o cariera de peste 20 de ani in spate. Avem nevoie de artiști mari care să cânte la același microfon cu artiștii mai mici pentru a valida acest proiect și pentru a împărți din lumina reflectoarelor. Dacă ar fi un șir neîntrerupt de newcomers sau de artiști underground, prea multă atenție nu ar capta sesiunile și am eșua să ne atingem scopul pe care ni l-am propus de la bun început.
Mixul acesta între rap, trap, underground, mainstream etc. are scopul de a ajuta tocmai artiștii mai puțin cunoscuți. Iar cei mari care ne ajuta să asiguram acest mix, deși nu au nimic de câștigat, merită salutați", a scris Deliric pe Facebook.

VIDEO: Irina Rimes la Urbanist Sessions:

În altă ordine de idei, Irina a fost recent invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre  despre apariția ei la Masked Singer România și viitoarele proiecte. Artista a anunțat că a lucrat la un nou album, pe care îl va lansa în prima parte a anului viitor.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A murit Vladimir Găitan; actorul avea 73 de ani

Vladimir Găitan a fost unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți actori români. S-a stins din viață la vârsta de...

Închide