Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Electric Castle "s-a înmuiat" de Ziua Îndrăgostiților, Tommy Cash nu mai este interzis la festival

Tommy Cash, artistul care în 2019 stârnea criticile publicului și intra pe lista neagră a Electric Castle, revine anul acesta în lineup-ul festivalului. Organizatorii au legat anunțul de sărbătoarea americană a Zilei Îndrăgostiților, dând schimbării de poziție un ton umoristic: "Uneori prietenii se ceartă, dar iubirea noastră este prea puternică".

Publicat

pe

Tommy Cash (Artwork Electric Castle)
Tommy Cash (Artwork Electric Castle) │ FOTO: Electric Castle E

Tommy Cash este artistul despre care toată presa românească scria în vara anului 2019. Prezent pe scena festivalului Electric Castle, rapper-ul estonian introducea în setul său maneaua "Așa Trec Zilele Mele", a lui Adrian Minune, stârnind un val de reacții negative din partea publicului. Pentru prima oară la Electric, un artist era huiduit la scenă deschisă, și tot pentru prima oară, organizatorii unui festival anunțau public că un artist nu va mai face parte niciodată din lineup-ul EC.

Poziție Electric Castle 19 iulie 2019

Postare Electric Castle 19 iulie 2019

Postarea publicată pe contul de Facebook al Electric Castle a stârnit atât reacții pozitive, cât și critici, organizatorilor EC imputându-li-se că ar avea un comportament discriminatoriu.

EC: "Iubirea noastră este prea puternică"

La mai puțin de un an de la acest incident nefast pentru toate părțile implicate, Electric Castle își schimbă poziția și anunță că Tommy Cash revine în lineup-ul festivalului. Confirmarea a fost realizată în contextul Valentine's Day, organizatorii EC înglobând-o într-o campanie de PR cu tușe de umor: "Uneori prietenii se ceartă, dar iubirea noastră este prea puternică", apare în comunicatul oficial.

Anunț Electric Castle 14 februarie 2020

Anunț Electric Castle 14 februarie 2020

Nici acest anunț nu a fost lipsit de reacții, publicul oscilând între amuzament, revoltă, confuzie și indiferență. Rămâne de văzut dacă impresiile se vor schimba în zilele următoare și dacă această nouă poziționare a Electric Castle va influența în vreun fel vânzarea de bilete.

Cea de-a opta ediție a festivalului Electric Castle va avea loc în perioada 15 - 19 iulie 2020, pe domeniul Castelului Banffy din Cluj-Napoca. În lineup-ul ediției au fost confirmați și Twenty One Pilots, Foals, The Neighbourhood, Fisher, ZHU, Floring Points (live), Rezz, Tycho, Amon Tobin.

Anul trecut, pe scena festivalului Electric Castle au urcat nume ca Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars, Bring Me The Horizon, Limp Bizkit, BMTH, While She Sleeps, Metric, The Vaccines, Boys Noize, Chinese Man, Sofi Tukker.

Concerte & turnee

Keane, Nothing But Thieves, Two Doors Cinema Club cântă la Summer Well 2024

Summer Well Festival 2024 a anunțat primul val de artiști, printre headlineri aflându-se Keane, Nothing But Thieves, Two Doors Cinema Club. Te invităm să afli ce alți cântăreți vor urca pe scenă.

Publicat

pe

Nothing But Thieves in concert la Electric Castle 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Summer Well Festival ajunge anul acesta la cea de-a 13-a ediție, programată pentru 9-11 august la Domeniul Știrbey din Buftea. Organizatorii promit o nouă experiență de neratat, marcată de activități interesante, mâncăruri și băuturi delicioase și, nu în ultimul rând, concerte electrizante. Pentru cea din urmă categorie, aceștia au dezvăluit primii artiști, astfel:

Line-up Summer Well 2024:

 • Keane
 • Nothing But Thieves
 • Two Door Cinema Club
 • Tommy Cash
 • Son Mieux
 • Teezo Touchdown
 • Grandson
 • Lucky Love
 • Joker Out
 • Joesef
 • Ari Abdul
 • Stone
 • Dwells
 • rareș
 • Lvx Machina
 • +SHE+
 • SPP Summer Extravaganza

Keane este o trupă britanică recunoscută la nivel internațional pentru metodele alternative de a crea muzică. Membrii formației adaugă un twist oricărei melodii prin folosirea sintetizatorului sau a pianului în locul chitarei - diferențiindu-se în mod clar de celelalte trupe rock. Summer Well va fi prima ocazie cu care Keane va ajunge în România, moment ce coincide cu sărbătorirea a 20 de ani de la lansarea aclamatului lor album de debut - "Hopes and fears".

Prieteni apropiați ai festivalului, Nothing But Thieves și-au propus să revină pentru încă o ediție Summer Well. De la ultima lor apariție de pe Main Stage și până acum, au mai creat o serie de materiale cu care sunt gata să surprindă publicul.

Pe scenă vor mai urca inimitabilul Tommy Cash - cunoscut pentru stilul său vizual alternativ - și pe Lucky Love - artistul care a cucerit rețelele de socializare cu piesa "Masculinity", reflectând spiritul poetic al unei întregi generații.

Prețuri bilete Summer Well 2024:

 • Abonamentele pot fi achiziționate pentru o perioadă limitată la prețul de 375 lei + taxe.
Citește în continuare

Trending