Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO Diana Butan la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO Smiley a cerut sfaturi de la doi "tătici de fete", Bobonete și Răzvan Fodor, în noua lui emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX" A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu

Electric Castle "s-a înmuiat" de Ziua Îndrăgostiților, Tommy Cash nu mai este interzis la festival

Tommy Cash, artistul care în 2019 stârnea criticile publicului și intra pe lista neagră a Electric Castle, revine anul acesta în lineup-ul festivalului. Organizatorii au legat anunțul de sărbătoarea americană a Zilei Îndrăgostiților, dând schimbării de poziție un ton umoristic: "Uneori prietenii se ceartă, dar iubirea noastră este prea puternică".
Tommy Cash (Artwork Electric Castle)

Tommy Cash (Artwork Electric Castle) │ FOTO: Electric Castle

Tommy Cash este artistul despre care toată presa românească scria în vara anului 2019. Prezent pe scena festivalului Electric Castle, rapper-ul estonian introducea în setul său maneaua "Așa Trec Zilele Mele", a lui Adrian Minune, stârnind un val de reacții negative din partea publicului. Pentru prima oară la Electric, un artist era huiduit la scenă deschisă, și tot pentru prima oară, organizatorii unui festival anunțau public că un artist nu va mai face parte niciodată din lineup-ul EC.

Poziție Electric Castle 19 iulie 2019

Postare Electric Castle 19 iulie 2019

Postarea publicată pe contul de Facebook al Electric Castle a stârnit atât reacții pozitive, cât și critici, organizatorilor EC imputându-li-se că ar avea un comportament discriminatoriu.

EC: "Iubirea noastră este prea puternică"

La mai puțin de un an de la acest incident nefast pentru toate părțile implicate, Electric Castle își schimbă poziția și anunță că Tommy Cash revine în lineup-ul festivalului. Confirmarea a fost realizată în contextul Valentine's Day, organizatorii EC înglobând-o într-o campanie de PR cu tușe de umor: "Uneori prietenii se ceartă, dar iubirea noastră este prea puternică", apare în comunicatul oficial.

Anunț Electric Castle 14 februarie 2020

Anunț Electric Castle 14 februarie 2020

Nici acest anunț nu a fost lipsit de reacții, publicul oscilând între amuzament, revoltă, confuzie și indiferență. Rămâne de văzut dacă impresiile se vor schimba în zilele următoare și dacă această nouă poziționare a Electric Castle va influența în vreun fel vânzarea de bilete.

Cea de-a opta ediție a festivalului Electric Castle va avea loc în perioada 15 - 19 iulie 2020, pe domeniul Castelului Banffy din Cluj-Napoca. În lineup-ul ediției au fost confirmați și Twenty One Pilots, Foals, The Neighbourhood, Fisher, ZHU, Floring Points (live), Rezz, Tycho, Amon Tobin.

Anul trecut, pe scena festivalului Electric Castle au urcat nume ca Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars, Bring Me The Horizon, Limp Bizkit, BMTH, While She Sleeps, Metric, The Vaccines, Boys Noize, Chinese Man, Sofi Tukker.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Tommy Cash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
W.A.S.P. revine în România cu un concert la Arenele Romane

W.A.S.P. revine în România cu ocazia turneului "1984 to Headless", un eveniment de neratat pentru fanii trupei. W.A.S.P. va încânta...

Închide