Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Boney M sărbătorește 45 de ani de activitate la București, în martie 2020

Trupa Boney M revine în România pentru a marca 45 de ani de activitate printr-un concert inedit la Sala Palatului din București. Evenimentul va avea loc pe 8 martie 2020 și va fi deschis de Precious Wilson, vocea originală a grupului Eruption. Fiind un concert aniversar, setlistul va cuprinde cele mai frumoase piese din discografia formaiei, melodii ca "Daddy Cool", "Rasputin", "Rivers of Babylon", "Brown girl in the ring" și "Sunny".

Concert Boney M la Sala Palatului pe 28 octombrie 2018 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

Boney M, grupul a cărui muzică se propagă peste generații

Când spui Boney M, nu vorbești de nostalgie sau doar de anii ‘70 ori ‘80. Muzica lor se propagă peste generații, iar hiturile lor continuă să fie recunoscute și cântate de oamenii de toate vârstele, de pe întreg mapamondul. Grupul a vândut peste 150 de milioane de discuri şi s-a bucurat de succes la nivel mondial.

În 1978, Boney M a fost prima trupă din Occident care a concertat în Uniunea Sovietică, Leonid Brejnev (fost secretar general al Partidului Comunist rus) acordându-le personal permisiunea. Tot staff-ul trupei a fost transportat cu patru avioane militare la Moscova, unde au avut loc zece concerte.

Vezi galeria de poze cu Boney M la Sala Palatului în 2018

Rivers Of Babylon“ a fost cea mai de succes piesă a trupei. La nivel mondial s-au vândut peste 4 milioane de single-uri. În 1979, când Papa Ioan Paul al II-lea a aterizat cu elicopterul în Irlanda, un milion de oameni au început să cânte piesa “Rivers of Babylon“, Farian susținând că atunci i s-a făcut pielea de găină.

Precious Wilson deschide concertul Boney M

Precious Wilson, vocea originală Eruption, se alătura celor de la Boney M pentru această mare sărbătoare muzicală. Precious a lansat încă din anii ’70 o serie de hituri, care au devenit adevărate imnuri disco: „One way ticket”, „ I can’t stand the rain”, „Cry to me”, „Runaway”, „Party, party” etc.

Precious este și scriitoare, reușind să ajungă pe prima poziție în topul celor mai vândute cărți pe Amazon. Solista a înregistrat și piesa de titlu a soundtrackului pentru celebrul film „The Jewel Of The Nile”, în care au jucat Michael Douglas, Kathleen Turner si Danny De Vito. În decursul anilor, Precious Wilson a cântat alături de Paul McCartney, Cliff Richard, Elton John, James Brown, Michael Bolton, Little Richard etc.

Prețuri bilete la concertul Boney M de la Sala Palatului

Biletele pot fi cumpărate la prețuri reduse în perioada de presale, respectiv 7 - 21 august. În această perioadă, prețurile vor fi cuprinse între 40 și 170 de lei. Pentru mai multe detalii privind categoriile de bilete, consultă agenda InfoMusic.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Boney MPrecious Wilson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cine cântă la ONE! Festival în weekendul 9 - 11 august - Programul pe zile

ONE! Festival îi aduce în Piața Ovidiu pe cei mai îndrăgiți artiști români din muzica pop și rock. În cel...

Închide