Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Skunk Anansie - What You Do For Love

Trupa britanică Skunk Anansie a lansat un videoclip cu imagini din turneu pentru noul single "What You Do For Love". Melodia vine după o pauză de trei ani de la apariția discului ”Anarchytecture”.

Noul single "What You Do For Love" vorbește despre felul inexplicabil în care iubirea declanșează de multe ori ura.

"Cele mai dificile piese de compus sunt cele politice și tocmai de asta încercăm să le evităm. Se presupune că acestea vor ieși la iveală instantaneu din cauza trăirii tale interioare, sau vor suna nesincer și așa ajungi să apelezi la clișee învechite. Acesta este unul din momentele mele de furie. Iubirea pare a fi întotdeauna motivul pentru care oamenii fac lucruri pline de ură și acesta este un lucru pe care n-am reușit să-l înțeleg niciodată", a detaliat Skin, solista Skunk Anansie, explicând astfel mesajul versurilor noului single.

Skunk Anansie se află în prezent într-un turneu de promovare a albumului "[email protected]". În august și septembrie, trupa va putea fi urmărită live în Marea Britanie.

Skunk Anansie s-a format în 1994, activând până la începutul anilor 2000, când membrii trupei au hotărât să ia o pauză. 2009 a reprezentat însă un nou început pentru Skin, Cass, Ace si Mark, cei patru revenind la formula de grup și pregătindu-se pentru un turneu de greatest hits și un nou material discografic. Câteva luni mai târziu a fost lansat albumul "Smashes and Trashes", o colecție a celor mai cunoscute piese lansate de-a lungul carierei. A urmat cel de-al patrulea album de studio, "Wonderlustre", primele două extrase "My Ugly Boy" și "Over The Love" urcând rapid în clasamentele europene și confirmând încă o dată valoare trupei. Cel de-al 5-lea disc, "Black Traffic" a fost lansat în 2012, și a inclus o colaborare cu Shaka Ponk. Cel mai recent material, "Anarchytecture", a fost lansat în 2016.

Skunk Anansie a concertat în România în 2011. Trupa a cântat în cadrul celei de-a 4-a ediții a festivalului B’ESTFEST.

Citește mai multe despre Skunk Anansie
Videoclipuri cu Skunk Anansie
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE