Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Skunk Anansie - Death to the Lovers

Skunk Anansie a lansat videoclipul noului single ”Death to the Lovers”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 6-lea album de studio al formației, ”Anarchytecture”.

La 4 ani de la apariția albumului ”Black Traffic”, Skunk Anansie revine cu un nou material, intitulat ”Anarchytecture”. Discul a fost lansat pe 15 ianuarie prin intermediul Boogooyamma Records, în decembrie fiind prezentat și primul single extras, “Love Someone Else“.

Cel de-a doua piesă promovată de pe noul album se numește ”Death to the Lovers” și este acompaniată de un videoclip alb-negru ce o are în prim-plan pe solista Deborah Anne Dyer, aka Skin.

Tracklist ”Anarchytecture” - Skunk Anansie:

 1. Love Someone Else
 2. Victim
 3. Beauty Is Your Curse
 4. Death to the Lovers
 5. In the Back Room
 6. Bullets
 7. That Sinking Feeling
 8. Without You
 9. Suckers!
 10. We Are the Flames
 11. I’ll Let You Down

Skunk Anansie s-a format în 1994, activând până la începutul anilor 2000, când membrii trupei au hotărât să ia o pauză. 2009 a reprezentat însă un nou început pentru Skin, Cass, Ace si Mark, cei patru revenind la formula de grup și pregătindu-se pentru un turneu de greatest hits și un nou material discografic. Câteva luni mai tarziu a fost lansat albumul ”Smashes and Trashes”, o colecție a celor mai cunoscute piese lansate de-a lungul carierei. A urmat cel de-al patrulea album de studio, ”Wonderlustre”, primele două extrase My Ugly Boy și Over The Love urcând rapid în clasamentele europene și confirmând încă o dată valoare trupei. Cel de-al 5-lea disc, ”Black Traffic” a fost lansat în 2012, și a inclus o colaborare cu Shaka Ponk.

Skunk Anansie a concertat în România în 2011. Trupa a cântat în cadrul celei de-a 4-a ediții a festivalului B’ESTFEST.

Citește mai multe despre Skunk Anansie
Videoclipuri cu Skunk Anansie
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE