Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

Taylor Swift - Carolina

Taylor Swift a lansat "Carolina", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Where The Crawdads Sing". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Inspirată și scrisă pentru filmul "Where the Crawdads Sing", piesa "Carolina" vorbește despre viața unei tinere ce trăiește izolată într-o mlaștină din Carolina de Nord. Swift a scris versurile și linia melodică a piesei, ajutată de vechiul colaborator Aaron Dessner pe partea de producție.

Cântecul a fost înregistrat dintr-o singură "dublă", folosind doar instrumente care existau la începutul anilor 1950, când are loc prima parte a filmului "Where the Crawdads Sing". Aceste detalii au fost dezvăluite de Reese Witherspoon, care a produs filmul, și de regizoarea Olivia Newman.

"Where the Crawdads Sing" este o adaptare după romanul cu același nume din 2018 al Deliei Owens. Swift s-a declarat un mare fan al cărții și, când a auzit că Reese Witherspoon și Olivia Newman intenționează să transpună povestea într-un film, cântăreața le-a trimis piesa "Carolina".

"Carolina" este prima piesă originală lansată de Taylor de la anteriorul material "evermore". Acesta s-a bucurat de un real succes, ocupând locuri fruntașe în topurile muzicale imediat după lansare. "evermore" este cel de-al 9-lea material de studio al artistei americane și conține colaborări cu HAIM, Bon Iver și the National. Lansat integral pe YouTube și pe majoritatea platformelor de streaming, albumul "Evermore" i-a adus artistei acea doză de "escapism" ce a schimbat cursul anului pandemic 2020.

PUBLICITATE
Comentează

Trending