Urmărește-ne în Social Media

Zone Arena

  • Tip locație
    Spații în aer liber
  • Adresa
    Barbu Văcărescu 164, București, RO
  • OFERTE CAZARE
Zone Arena Bucuresti Zone Arena Bucuresti

Zone Arena este o locație creată în mai 2010 special pentru concerte (potrivită și pentru târguri /expoziții în aer liber). Se întinde pe o suprafață de peste 3 hectare, iar scena fixă a fost folosită anterior în 7 ediții ale festivalului Cerbul de Aur.

Capacitatea inițială a arenei este de 5000 de spectatori, în tribune amenajate în forma de U. Spațiul din interiorul tribunelor este  acoperit cu o podină antiderapantă, iar panta de înclinare de 1,5% spre scenă oferă o vizibilitate destul de bună spectatorilor în picioare.

Accesul în arenă se face de regulă rapid și în condiții bune prin 100 de porți. În interior se găsesc peste 20 de puncte de puncte de vânzare cu băuturi răcoritoare, bere și mâncare (junk food). Produsele se vând pe bază de jetoane cu valoare unică.

Cum ajungi la Zone Arena cu mijloacele de transport în comun

Destul de accesibilă pentru pietoni, întreaga zonă devine extrem de aglomerată cu ocazia concertelor, traficul auto fiind uneori restricționat pe strada Barbu Văcărescu. Cele 800 de locuri de parcare se dovedesc insuficiente. Străzile din vecinătate sunt majoritatea cu sens unic, iar găsirea unui loc de parcare cu puțin timp înaintea concertului este anevoioasă.

METROU: Cea mai apropiată stație de metrou este Ștefan cel Mare la 1.6 km (20 de min), în partea opusă fiind Aurel Vlaicu (Magistrala 2) la o distanță similară.
TRAMVAI: 5 circulă pe Barbu Văcărescu și are stație în fața Zone Arena.
AUTOBUZ: 110

Următoarele evenimente @ Zone Arena

Nu sunt evenimente indexate în agenda noastră, consultați pagina oficială a locației.
Comentarii

Locație adăugată pe 02 februarie 2012 și actualizată ultima oară pe 06 mai 2021 19:14. Ref #27415

Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.