Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Zone Arena - concerte si adresa

Zone Arena Bucuresti
Raportează erori
Adresa: Barbu Văcărescu 164 Localitate: București Cod postal: 020285

Zone Arena este o locație creată în mai 2010 special pentru concerte (potrivită și pentru târguri /expoziții în aer liber). Se întinde pe o suprafață de peste 3 hectare, iar scena fixă a fost folosită anterior în 7 ediții ale festivalului Cerbul de Aur.

Capacitatea inițială a arenei este de 5000 de spectatori, în tribune amenajate în forma de U. Spațiul din interiorul tribunelor este  acoperit cu o podină antiderapantă, iar panta de înclinare de 1,5% spre scenă oferă o vizibilitate destul de bună spectatorilor în picioare.

Accesul în arenă se face de regulă rapid și în condiții bune prin 100 de porți. În interior se găsesc peste 20 de puncte de puncte de vânzare cu băuturi răcoritoare, bere și mâncare (junk food). Produsele se vând pe bază de jetoane cu valoare unică.

Cum ajungi la Zone Arena cu mijloacele de transport în comun

Destul de accesibilă pentru pietoni, întreaga zonă devine extrem de aglomerată cu ocazia concertelor, traficul auto fiind uneori restricționat pe strada Barbu Văcărescu. Cele 800 de locuri de parcare se dovedesc insuficiente. Străzile din vecinătate sunt majoritatea cu sens unic, iar găsirea unui loc de parcare cu puțin timp înaintea concertului este anevoioasă.

METROU: Cea mai apropiată stație de metrou este Ștefan cel Mare la 1.6 km (20 de min), în partea opusă fiind Aurel Vlaicu (Magistrala 2) la o distanță similară.
TRAMVAI: 5 circulă pe Barbu Văcărescu și are stație în fața Zone Arena.
AUTOBUZ: 110

Următoarele evenimente @Zone Arena

Nu sunt evenimente in agendă pentru această locatie.


Unde mai sunt concerte în curând:

Raportează o eroare legată de această locatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE