Urmărește-ne în Social Media

Wonderland Cluj Resort

  • Tip locație
    Centre de divertisment
  • Adresa
    Feleacu, Cluj-Napoca, RO
  • OFERTE CAZARE

Situat într-o zonă deluroasă și izolată, la 7 km de centrul vechi din Cluj-Napoca, Wonderland Resort se află la 14 km de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și la 6 km de plantele și florile exotice din Grădina botanică "Alexandru Borza".

Următoarele evenimente @ Wonderland Cluj Resort

Nu sunt evenimente indexate în agenda noastră, consultați pagina oficială a locației.
Comentarii

Locație adăugată pe 21 decembrie 2022 și actualizată ultima oară pe 21 decembrie 2022 17:38. Ref #151826

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.