Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

vStage.ro - concerte si adresa

vStage.ro
Raportează erori
Adresa: Online Localitate: București Cod postal: n/a

vStage.ro este o platformă online de streaming LIVE lansată de iaBilet.ro, platformă dedicată artiștilor și profesiilor creative sau liberale, creatorilor de conținut. Evenimentele găzduite online pot fi accesate fie cu bilet, fie fără.

vStage functioneaza si pe baza de coduri gratuite pentru cei care vor sa-si ofere fanilor munca in mod gratuit. Pasii sunt aceiasi: fanii achizitoneaza bilete cu valoare zero si folosesc codurile de acces in platforma la o ora prestabilita.

Transmisiunea live prin solutia oferta gratuit de vStage.ro este Full HD si poti folosi pentru a te filma LIVE camera de pe laptop / mac sau orice alt webcam. Cu cat camera cu care transmiti e mai profesionala cu atat calitatea e mai buna. Daca nu vrei sa folosesti solutia noastra, iti reamintim ca poti folosi orice solutie proprie de streaming doresti, vStage putand insera si transmite orice fel de stream live, sau nu, chiar si din studiouri de televiziune.

Următoarele evenimente @vStage.ro

The R.O.C.K.
  • Concerte online: The R.O.C.K.
  • Data/ora de începere: 16 aprilie 2021 (19:00)
Coma Light
  • Concerte online: Coma Light
  • Data/ora de începere: 19 aprilie 2021 (19:00)
Alina Manole & Raul Kusak - "Joia Păcătoșilor"
El Negro - Bob Marley Tribute
Azur
  • Concerte online: Azur
  • Data/ora de începere: 25 aprilie 2021 (18:00)
Emeric Imre & Jimi Laco & Marius Roje
Luna Amară & Țapinarii
Mihai Mărgineanu


Unde mai sunt concerte în curând:

Raportează o eroare legată de această locatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE