Urmărește-ne în Social Media

vStage.ro

  • Tip locație
    Platformă online
vStage.ro vStage.ro (Foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

vStage.ro este o platformă online de streaming LIVE lansată de iaBilet.ro, platformă dedicată artiștilor și profesiilor creative sau liberale, creatorilor de conținut. Evenimentele găzduite online pot fi accesate fie cu bilet, fie fără.

vStage functioneaza si pe baza de coduri gratuite pentru cei care vor sa-si ofere fanilor munca in mod gratuit. Pasii sunt aceiasi: fanii achizitoneaza bilete cu valoare zero si folosesc codurile de acces in platforma la o ora prestabilita.

Transmisiunea live prin solutia oferta gratuit de vStage.ro este Full HD si poti folosi pentru a te filma LIVE camera de pe laptop / mac sau orice alt webcam. Cu cat camera cu care transmiti e mai profesionala cu atat calitatea e mai buna. Daca nu vrei sa folosesti solutia noastra, iti reamintim ca poti folosi orice solutie proprie de streaming doresti, vStage putand insera si transmite orice fel de stream live, sau nu, chiar si din studiouri de televiziune.

Următoarele evenimente @ vStage.ro

Nu sunt evenimente indexate în agenda noastră, consultați pagina oficială a locației.

Locație adăugată pe 19 iunie 2020 și actualizată ultima oară pe 19 iunie 2020 01:16. Ref #133727

Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.