Urmărește-ne în Social Media

Zahana 33 - Grădina de vară a Palatului Odeon

  • Tip locație
    Restaurante
  • Adresa
    Splaiul Independenței 162, București, RO
  • OFERTE CAZARE
Palatul Odeon Palatul Odeon

A fost o vreme când Bucureştiului i se spunea Micul Paris pentru că în restaurantele cu ştaif de pe marile bulevarde se gătea dupa rigorile celei mai înalte bucătării. La începutul secolului XX, bucătarii rafinau gastronomia autohtona aşezând-o în rând cu cea franţuzească. Chiar meniurile Casei Regale a Romaniei conţineau reţete tradiţionale într-o combinaţie năucitoare de gusturi, care nu erau cu nimic mai prejos de luxul gastronomiei occidentale.

Am plecat şi noi în căutarea bucatelor rafinate de altădată, pentru că azi vrem să te delectăm cu cele mai nebănuite gusturi.

S-a deschis Grădina de vară a Palatului Odeon, iar evenimentele abundă. De la jazz, blues, rock, la melodiile nemuritoare din repertoriul specific perioadei interbelice. De asemenea spectacolul gastronomic, băuturile rafinate şi multe alte surprize sunt pregătite doar pentru dumneavoastră.

Următoarele evenimente @ Zahana 33 - Grădina de vară a Palatului Odeon

Nu sunt evenimente indexate în agenda noastră, consultați pagina oficială a locației.

Locație adăugată pe 08 iulie 2015 și actualizată ultima oară pe 08 iulie 2015 08:44. Ref #80474

Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.