Urmărește-ne în Social Media

Circul Metropolitan București (Globus)

  • Tip locație
    Arene sportive,Centre de divertisment
  • Adresa
    Aleea Circului nr. 15, București, RO
  • OFERTE CAZARE

Circ & Variete Globus oferă concerte, spectacole de circ, variete, dresură de animale, animale de circ, acrobații, tigrii, lei, cămile, tigrii și lei albi.

Următoarele evenimente @ Circul Metropolitan București (Globus)

Nu sunt evenimente indexate în agenda noastră, consultați pagina oficială a locației.
Comentarii

Locație adăugată pe 02 martie 2012 și actualizată ultima oară pe 17 octombrie 2019 11:38. Ref #29637

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.