Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Black Friday 2018: Cele mai tari reduceri la eMAG Black Friday 2018: Reduceri la evoMAG Black Friday 2018: Reduceri la Elefant Black Friday 2018: Reduceri la FashionDays Black Friday 2018: Oferte de Gaming la PC Garage INFO CONCERT:
Acadelia

Trooper

Următoarele evenimente cu Trooper


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Trooper

Trooper 2018 Stefan Cel Mare Poemele Moldovei

Trooper lansează albumul "Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei"

Trooper lansează pe 1 septembrie cel de-al 9-lea album de studio, "Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei". Discul va fi promovat în cadrul unui turneu, ce se va întinde pe o perioadă de 8 luni.

Trooper 2018 Stefan Cel Mare Poemele Moldovei

Trooper - Judecata (Ștefan cel Mare - Poemele Moldovei)

Trooper a lansat un nou single în 2018, după o perioadă de aşteptare. E vorba despre "Judecata", extras de pe albumul "Ştefan Cel Mare - Poemele Moldovei". Împreună cu această melodie a debutat şi un videoclip, pe care vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

"Stelele Rockului Românesc" se întorc la Arenele Romane cu o nouă ediție de colecție

Cea de-a treia ediție a evenimentului "Stelele Rockului Românesc" va avea loc pe 4 noiembrie la Arenele Romane din Bucureşti. Prezentat inițial ca un eveniment Trooper&Friends, concertul "Scandal" s-a transformat într-o întâlnire între mai multe nume care au scris pagini importante de istorie în rock-ul românesc.

TROOPER - Maturizare (360)

Trooper - Maturizare (360°)

Trooper a lansat propria variantă a piesei “Maturizare”, interpretate în original de maestrul Tudor Gheorghe. Lansarea este însoțită de un videoclip filmat în format 360°, o premieră în lumea metal autohtonă.

Trooper

Trooper cântă în deschiderea concertului Deep Purple de la Romexpo

Trooper cântă în deschiderea show-ului Deep Purple de la București, de pe 13 mai. Vor fi urmați de canadienii de la Monster Truck. Accesul în incinta Romexpo va fi permis de la ora 17.00.

TROOPER - CORUPTIA UCIDE!

Trooper - Corupția ucide!

Trooper a lansat videoclipul piesei ”Corupția ucide!”. Versurile melodiei, scrise de Petre Constantinescu, atrag atenția asupra nedreptăților la care sunt supuși oamenii simpli.

Trooper a dezvăluit tracklistul și coperta noului album "În ziua a opta"

Trooper va lansa în această toamnă un nou album, intitulat "În ziua a opta". Discul va include atât piese proprii, cât și coveruri după melodii din repertoriul Phoenix, Valeriu Sterian și Compania de Sunet și Chrom Dioxid.

Trooper lansează albumul "În ziua a opta"

Trooper va lansa în această toamnă un nou album, intitulat "În ziua a opta". Discul va fi prezentat publicului în cadrul unui concert ce va avea loc pe 5 noiembrie.

Poze concert Trooper și Nicu Covaci la Stelele Rockului Românesc #2

Urmăriți galeria de poze de la concertul trupei Trooper în cadrul evenimentului Stelele Rockului Românesc #2 de la Arenele Romane, pe 16 aprilie 2016. Nicu Covaci a cântat două melodii Phoenix alături de Trooper în încheiere.

Bean MC în concertul Subcarpați ce a precedat The Cat Empire pe 31 iulie 2014

Subcarpați, Vița de Vie și byron cântă pe 27 septembrie la United Artists Festival

Pe 27 septembrie, la Arenele Romane din București, va avea loc cea de-a doua parte a festivalului United Artists, dedicată muzicii alternative. Pe scenă vor urca Subcarpați, Vița de Vie, Trooper, Les Elephants Bizarres, Byron și Iulia & Hot Playvor. Primele 200 de bilete au preț redus.

Concert Sonata Arctica la Arenele Romane pe 15 iulie 2015

Poze concert Sonata Arctica și Trooper la Arenele Romane 2015

Urmăriți poze de la concertul finlandezilor de la Sonata Arctica la Arenele Romane pe 15 iulie 2015. Trooper a cântat în deschidere. Combinând power metalul cu symphonic şi progressive Sonata Arctica a oferit un show Best Of din cariera de 20 de ani a trupei.

Poze concert Yngwie Malmsteen - București 2015

Urmărește galeria de poze de la primul concert Yngwie Malmsteen în România. Celebrul chitarist a concertat pe 13 mai 2015 la Sala Palatului din București. Evenimentul a fost deschis de Trooper.

Trooper și Cristian Hrubaru au lansat piesa "Două Roți" - AUDIO

Formația Trooper a lansat o nouă melodie, intitulată "Două Roți". Piesa a fost compusă de Aurelian Dinca în decembrie 2013 și îl are ca invitat pe cunoscutul Cristian Hrubaru (Rock FM, Cronica Cârcotașilor).

Poze de la cântarea Trooper din deschiderea concertului Scorpions din 14 decembrie 2013

Urmărește pozele cu Trooper și invitatul lor, Mihai Georgescu de la Bere Gratis, cântând în deschiderea concertului Scorpions de la București de pe 14 decembrie 2013.

Program și reguli de acces pentru concertul Scorpions - HARTĂ

Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. În deschidere va cânta formația Trooper care îl au ca invitat pe solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu. Citește pe InfoMusic ultimele detalii, programul și regulile de acces ale evenimentului.

Trooper

Trooper cântă cu solistul Bere Gratis în deschiderea concertului Scorpions

Scorpions va concerta în capitală pe data de 14 decembrie 2013, sub cupola Pavilionului Central Romexpo. În deschidere va cânta formația Trooper care îl au ca invitat pe solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu.

Trooper

Trooper a lansat un nou single, "N-am timp de pierdut" - AUDIO

Trooper va lansa pe 5 octombrie 2013 un albumul "Atmosfera". Noul extras pe single este piesa "N-am timp de pierdut" și poate fi ascultat pe InfoMusic. Discul va fi promovat printr-un turneu național, ce va începe în data de 5 octombrie în orașul natal al trupei, Târgoviște.

Trooper

Trooper a lansat un nou single, "Soarele și Luna" - AUDIO

Trooper va lansa pe 5 octombrie 2013 un albumul "Atmosfera". Noul extras pe single este piesa "Soarele și Luna" și poate fi ascultat pe InfoMusic. Discul va fi promovat printr-un turneu național, ce va începe în data de 5 octombrie în orașul natal al trupei, Târgoviște.

TROOPER în 2012

Trooper a lansat un nou single, "Dragoste Bolnavă" - AUDIO

Formația Trooper va lansa pe 5 octombrie 2013 un nou album intitulat "Atmosfera". Noul extras pe single este piesa "Dragoste Bolnavă" și poate fi ascultat pe InfoMusic. Discul va fi promovat printr-un turneu național, ce va începe în data de 5 octombrie în orașul natal al trupei, Târgoviște.

Trooper

Trooper a lansat o nouă melodie, "Zi după zi" - AUDIO

Formația Trooper va lansa pe 5 octombrie 2013 un nou album intitulat "Atmosfera". Noul extras pe single este piesa "Zi după zi" și poate fi ascultat pe InfoMusic. Discul va fi promovat printr-un turneu național, ce va începe în data de 5 octombrie în orașul natal al trupei, Târgoviște.

Trooper

Trooper a lansat o nouă melodie, "Pe aici nu se trece" - AUDIO

Formația Trooper va lansa pe 5 octombrie 2013 un nou album intitulat "Atmosfera". Al treilea extras pe single este piesa "Pe aici nu se trece" și poate fi ascultat pe InfoMusic. Discul va fi promovat printr-un turneu național, ce va începe în data de 5 octombrie în orașul natal al trupei, Târgoviște.

TROOPER în 2012

Trooper a lansat o nouă melodie, "Hatebook" - AUDIO

Formația Trooper va lansa pe 5 octombrie 2013 un nou album intitulat "Atmosfera". Al doilea extras pe single este piesa "Hatebook și poate fi ascultat pe InfoMusic. Discul va fi promovat printr-un turneu național, ce va începe în data de 5 octombrie în orașul natal al trupei, Târgoviște.

Trooper

Trooper a lansat o nouă melodie, "Anul Șarpelui" - AUDIO

Formația Trooper va lansa pe 5 octombrie 2013 un nou album intitulat "Atmosfera". Primul extras pe single este piesa "Anul Șarpelui" și poate fi ascultat pe InfoMusic. Discul va fi promovat printr-un turneu național, ce va începe în data de 5 octombrie în orașul natal al trupei, Târgoviște.

Bilete mai ieftine cu 25% pentru concertul Megadeth de la București

În data de 16 și 17 mai 2013 fanii muzicii rock vor putea achiziționa bilete la concertul Megadeth mai ieftine cu 25%. Evenimentul are loc pe 22 mai la Arenele Romane din București.

Trooper in 2012

Trooper va deschide concertul Megadeth de pe 22 mai de la București

Trooper va cânta în deschiderea concertului Megadeth, pe 22 mai 2013 la Arenele Romane din București. Evenimentul este organizat de Project Event.

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Concerte și petreceri în weekendul 12 - 14 aprilie - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 12 - 14 aprilie 2013 în Bucuresti și în țară.

Trooper

Program și reguli acces pentru concertul Trooper și Iris de la Arenele Romane

Mâine, 5 aprilie, la Arenele Romane va avea loc concertul Trooper - "An Iron Tribute", în cadrul căruia Iris are statutul de invitat special. Accesul va fi permis vineri începând cu ora 19.00.

Posterul concertului Iron Maiden

Din culisele reîntoarcerii Iron Maiden în România

Marcel Avram ne-a povestit cum a ajuns să-i întoarcă în România pe membrii Iron Maiden. Informații despre concertul de pe 24 iulie din Piața Constituției.

Iron Maiden - Berea Trooper

Iron Maiden lansează propria marcă de bere - Trooper

Iron Maiden va lansa în luna mai propria marca de bere botezata Trooper. Logo-ul noului brand este Eddie, celebra mascotă a formației.

Trooper

Trooper începe turneul național "An Iron Tribute"

Trooper va pleca începând cu jumătatea lunii martie 2013 într-un nou turneu național ce poartă numele "An Iron Tribute". Pe 5 aprilie formația va concerta la Arenele Romane alături de IRIS și va fi un tribut adus celebrei formații Iron Maiden.

Trooper la Peninsula 2012

TROOPER & IRIS vor susține împreună un concert la Arenele Romane pe 5 aprilie - VIDEO

TROOPER a încheiat anul trecut cu turneul național aniversar "Tari ca munții", iar începutul lui 2013 îi găsește pe Coiotu, Balaurul, Oscar, Popa și John în pregătirea unui celui mai important concert din carieră. Rockerii pregătesc o cântare de zile mari alături de IRIS.

Trooper I - Ediție aniversară

Trooper lansează ediția aniversară 10 ani a primului disc Trooper I

Trooper va relansa albumul de debut Trooper I cu ocazia aniversării a 10 ani de la apariție. Materialul din 2002 va fi reeditat prin casa de discuri A&A Records, care s-a implicat pentru prima dată într-un parteneriat privind realizarea unui album aniversar.

TROOPER

Pentru concertul de la București, Trooper prezintă un scurtmetraj 3D

Trooper va prezenta fanilor prezenti la concertul de la Bucuresti care va avea loc pe 2 noiembrie un scurt metraj 3D. Acesta va avea proiectia inaintea concertului si prezinta cum a fost realizat albumul Trooper I.

Trooper

Trooper pleacă în turneul Tari ca munții alături de Addiction și Wilder

Trooper se pregătește să susțină un turneu național aniversar intitulat Tari ca munții. Dar formația nu pleacă singură la drum, ci împreună cu cei de la Addiction și Wilder, care vor concerta în deschidere.

Pro Istoria Fest Targoviste 8-9 septembrie

Trooper, B.U.G. Mafia, Voltaj, Mihai Mărgineanu și Mandinga la Pro Istoria Fest Târgoviște

Pro Istoria Fest va ajunge în acest sfârșit de săptămână, 8-9 septembrie, în Piața Tricolorului din Târgoviște. Festivalul ajunge chiar de Zilele Orașului Târgoviște, astfel că va sărbători evenimentul cu muzică foarte variată.

TROOPER în 2012

Concert aniversar TROOPER pe 2 noiembrie la Bucureşti - UPDATE

Trooper va marca un deceniu de la lansarea albumului simbol TROOPER I. Rockerii din troopă vor porni din toamnă în turneul aniversar Tari Ca Munţii. Orașele concertelor vor fi decise de fani în urma unui vot online pe pagina lor de facebook. La București, concertul aniversar va avea loc pe 27 octombrie.

Stufstock 2012

Noi confirmări și bilete la Stufstock 2012

Pe afişul Stufstock 2012 şi-au trecut astăzi numele trupele Gândul Mâței, Vendetta și Trooper.

OST Fest 2012 - Ziua #2 - Sunetul a prins putere cu HolyHell, Trooper, Europe, Manowar

Ziua a doua din OST Fest 2012 a debutat sub semnul unui soare dogoritor, pe care publicul a trebuit să-l înfrunte cu stoicism pentru a se putea bucura de primele... Continuare »

Steelborn în concertul de lansare Trup de apă (Jukebox, 22 martie 2012)

Rock energic cu Steelborn

Se ia trupa Steelborn, se adaugă un public entuziast şi foarte receptiv, aplauze, emoţii, invitaţi speciali şi rock cât cuprinde. Se agită totul foarte bine şi se aşează în Jukebox.... Continuare »

Concert Steelborn în Jukebox, 22 martie 2012

Steelborn a marcat lansarea primului album "Trup de apă" printr-un concert organizat pe 22 martie 2012 în clubul Jukebox. Alături de Aura, Alex, Cătălin, Mihai și Robert au urcat pe... Continuare »

Concert Nazareth, Bucuresti, 27.01.2012, Foto: infomusic.ro

Lecţie de rock clasic cu Nazareth la Bucureşti (foto-video)

Nazareth a concertat vineri seară, 27 ianuarie 2012, la Hard Rock Cafe în cadrul turneului de promovare a albumului Big Dogz, cel de-al 22-lea album de studio din carieră.

Blaze Bayley la Bucuresti - Hard Rock Cafe 27.01.2012

Video-Interviu Blaze Bayley (ex Iron Maiden): Fanii sunt adevărații Kings of Metal

Blaze Bayley - solistul Iron Maiden între 1995 și 2000, a fost în București cu ocazia înregistrării unei melodii cu formația Trooper. Alături de rockerii autohtoni, acesta a cântat și în deschiderea concertului Nazareth de pe... Continuare »

Nazareth la Bucuresti 2011

Nazareth concertează diseară la Hard Rock Cafe

Astăzi, 27 ianuarie 2012, legendara trupă Nazareth va urca pe scena din Hard Rock Cafe pentru un concert ce se anunţă incendiar. Locaţia îşi va deschide porţile începând cu ora... Continuare »

TROOPER

TROOPER anunţă turneul ROCK JUKEBOX

După ce în toamnă formaţia Trooper a colindat ţara în lung şi-n lat, aruncând vrăji "Voodoo", băieţii se pregătesc din nou de drum. Fideli crezului “ne place să ne reinventăm”... Continuare »

Blaze-Bayley-ex.-Iron-maiden

Trooper va înregistra o piesă împreună cu Blaze Bayley (ex Iron Maiden)

În perioada 26-28 ianuarie 2012, Blaze Bayley vocea Iron Maiden din perioada 1995 – 2000 se va afla în România, la invitaţia rockerilor de la Trooper. Pe lângă apariţii la... Continuare »

Nazareth la Bucuresti 2011

Ultimele bilete la Nazareth, mai ieftine cu 15 %!

Cei care au lăsat achiziţionarea biletului pentru concertul Nazareth pe ultimul moment au şansa să beneficieze de un discount de 15% din pretul biletului! Promoţia este valabilă din 12 până... Continuare »

Nazareth la Bucuresti 2011

A mai ramas o singură categorie de bilete la concertul Nazareth!

Concertul pe care trupa scoţiană Nazareth îl va susţine pe 27 ianuarie 2012 în Hard Rock Café din Bucureşti este aproape SOLD OUT. Săptămâna trecută, ţinând cont de solicitările publicului,... Continuare »

Trooper: superlativ Voodoo în Silver Church

Joi 8 decembrie Trooper a învăluit în magie clubul Silver Church. A fost magie VOODOO, dar şi magia pură a metalului dezlănţuit, într-un concert de peste 2 ore şi jumătate,... Continuare »

Nazareth la Bucuresti 2011

Bilete mai ieftine la concertul Nazareth!

Trupa Nazareth va concerta la București pe 27 ianuarie 2012, cu ocazia împlinirii a 4 ani de Hard Rock Cafe. Evenimentul va fi deschis de Trooper. Organizatorii acestui eveniment au... Continuare »

Afis Concert Trooper Silver Chruch

Trooper anunţă surprize şi invitaţi speciali pentru concertul din Silver Church

Trooper susține joi, 8 decembrie 2011, concertul de lansare a noului album, intitulat ”Voodoo”. Începând cu ora 20.00, fanii sunt așteptați în Silver Chruch (București) pentru a participa la un eveniment... Continuare »

TROOPER

Trooper va deschide concertul Nazareth la București!

Trooper va cânta în deschiderea concertului pe care Nazareth îl va susține la Hard Rock Cafe pe 27 ianuarie 2012. Rockerii români au încins atmosfera şi în 2009 la primul... Continuare »

TROOPER

Trooper lansează albumul Voodoo

Trooper va lansa albumul „Voodoo”, material care va fi promovat printr-un turneu naţional, ce va debuta în luna octombrie. Titlul materialului este unul plin de semnificaţii, Alin Dincă, solistul formaţiei... Continuare »

Papa Roach

Papa Roach nu mai cântă la Rock the City

Trupa Papa Roach şi-a anulat concertul pe care urma să-l susţină în cadrul Festivalului Rock the City pe 2 iulie 2011. Acest lucru a survenit în urma unor probleme logistice... Continuare »

Conferinta de presa Scorpions Bucuresti 2011

Scorpions, planuri după terminarea turneului de adio!

Ajunși la București, membrii trupei Scorpions au susținut în urmă cu câteva ore o conferință de presă, dezvăluind planurile de viitor, așteptările cu privire la turneul actual. Timp de aproximativ... Continuare »

Concert Scorpions- schita acces

Informații pentru cei ce merg la concertul Scorpions!

Trupa Scorpions va concerta mâine la Zone Arena din București în cadrul turneului de adio “Get Your Sting And Blackout World Tour”. Show-ul este organizat de Project Events și va... Continuare »

Scorpions

Atenție la biletele contrafăcute la concertul Scorpions!!

Trupa Scorpions își va lua adio de la publicul român printr-un concert ce va avea loc 9 iunie 2011 la Zone Arena. Evenimentul a stârnit un interes atât de mare... Continuare »

Concert Scorpions- schita acces

Tot ce trebuie să știi dacă mergi la concertul Scorpions!

Doar o săptămână ne mai desparte de ultima întâlnire cu trupa Scorpions- legenda muzicii rock. Show-ul germanilor este organizat de Project Events și va avea loc pe 9 iunie la... Continuare »

CLOSE
CLOSE