Urmărește-ne în Social Media

rock, clasica

Trooper Simfonic: lansare album

Poster eveniment Trooper Simfonic: lansare album

După succesul pe care l-a înregistrat concertul aniversar Trooper Simfonic, formația revine la Sala Palatului cu un nou eveniment special. Muzicienii vor lansa anul acesta cel de-al 11-lea album din carieră și îl vor celebra cu un show programat pentru 10 noiembrie. 

Bilete concert Trooper Simfonic la Sala Palatului

  • VIP - 169 lei (+taxe)
  • Categoria 1 - 139 lei (+taxe)
  • Categoria 2 - 99 lei (+taxe)
  • Categoria 3 - 79 lei (+taxe)
  • Meet & Greet - 100 lei (+taxe) - sold out

Acces copii:

  • Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil.
  • Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

Discul de studio pe care fanii vor putea să îl asculte anul acesta reprezintă ultimul capitol dintr-o poveste începută de Trooper în urmă cu aproape 15 ani. Atunci a lansat primul material, intitulat "Vlad Țepeș - Poemele Valahiei", din dorința de a vorbi și de a pune în valoare părți esențiale ale istoriei care ne definește ca popor.

Demersul a fost rapid îndrăgit de public, iar trupa a revenit la nouă ani distanță, în 2018, cu al doilea disc dedicat domnitorului Ștefan cel Mare. Acum, după "Poemele Valahiei" și "Poemele Moldovei", 2024 va fi anul în care trupa dedică un tribut voievodului Mihai Viteazul și închide trilogia cu "Poemele Românilor". Materialul va ocupa numărul 11 în discografia formației, după "X", cel mai recent album, lansat în 2022.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 iunie 2024. Ref #157721

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.