Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Space Needle

Space Needle e o trupă de grunge, formată din chitaristul Nicolae Aramă (Omul cu Șobolani), Alex Purje - voce și chitară, Calina Maria - bas și Ati de Chile - tobe. Space Needle a debutat în 2014 cu un album omonim. În ianuarie 2014, formația a lansat un prim videoclip - "What do you mean", alte două materiale venind pe parcursul aceluiași an: "White Cow" și "Mexico".

Următoarele evenimente cu Space Needle

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Space Needle

Poze concert Black Label Society - București 2015

Urmăriți galeria de poze de la concertul Black Label Society de pe 27 iulie 2015 de la Arenele Romane. Formația americană a revenit pentru show incendiar cu riff-urile cutremurătoare, vocea puternică și shred-urile hipnotizante ale lui Zakk Wylde. În deschiderea celor de la Black Label Society a cântat trupa bucureșteană Space Needle.

Sketch și Space Needle susțin un concert caritabil în Club Yellow

Hyperflash.ro organizează pe 31 mai 2014 un concert caritabil în beneficiul Centrului Generaţii patronat de Fundaţia Principesa Margareta a României. Evenimentul va avea loc în Club Yellow iar pe scenă vor urca trupele Sketch, Space Needle și Harlequin Jack. Fondurile strânse vor merge către 50 de copii proveniţi din familii defavorizate sau din case de copii.

CLOSE
CLOSE