Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Sketch și Space Needle susțin un concert caritabil în Club Yellow

Hyperflash.ro organizează pe 31 mai 2014 un concert caritabil în beneficiul Centrului Generaţii patronat de Fundaţia Principesa Margareta a României. Evenimentul va avea loc în Club Yellow iar pe scenă vor urca trupele Sketch, Space Needle și Harlequin Jack. Fondurile strânse vor merge către 50 de copii proveniţi din familii defavorizate sau din case de copii.

Sketch și Space Needle susțin un concert caritabil

Sub egida Hyperflash promovează muzica bună, publicaţia îi prezintă pe membrii trupelor Sketch și Space Needle într-un concert care va inspira generozitate şi bucurie.

”Avem acum şansa să dăm o mână de aujutor, sprijinind 50 de copii defavorizaţi. Ne dorim să-i ajutăm să zâmbească de 1 iunie. Toţi cei care vor să ajute sunt aşteptaţi să ni se alăture” - Hyperflash.ro

Sketch este o trupă de rock alternativ, din București – România. Aceasta s-a înfințat în vara anului 2010, fiind formată din Danial Antohi (chitară și voce), Mircea Steriu (chitară), Alexandru Sasu (bass) și Radu Dorobanțu (tobe). Primul concert al formației a avut loc în noiembrie 2010 la concursul internațional Global Battle of the Bands (GBOB), urmând apoi numeroase concerte alături de nume cunoscute (Uk, Omul Cu Șobolani, The MOOoD, AB4, Robin and the Backstabbers etc).

În vara anului 2011 formația a cântat alături de The Subways la festivalul Stufstock – Vama Veche și în Sibiu la festivalul Imagine. Influențele trupei se trag din muzica celor de la Foo Fighters, Queens of the stoneage, The Vines, Biffy Clyro și Black Rebel Motorcycle Club.

Sketch - "Nightmare"

Space Needle a început ca fiind proiectul solo a lui Alex Purje în colaborare cu artiști de renume mondial. Scopul principal al formației Space Needle este de a face cunoscut tuturor că scena grunge este încă activă la nivel mondial, continuând moștenirea lăsată de către pionierii genului cum ar fi : Alice in Chains, Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden și Stone Temple Pilots.

Conceptul și esența formației aparțin lui Alex Purje (voce și chitară), dar produsul final este colaborarea cu Nicolae Aramă (chitară), Călina Maria (bass) și Ati de Chile (tobe).

Space Needle - "White Cow"

În cadrul evenimentului va concerta și Harlequin_Jack, o trupă de weird-Alternative-Rock-experimental, formată din: Narcis Axinte, adică Jack ~ voce, chitară, versuri şi aranjamente; Alex Doppelgänger ~ clape şi synth-uri; Claudiu Țîrcovnicu ~ tobe; Lazăr Enescu ~ bass.

Biletele pentru concertul din Club Yellow costă 15 lei. Pentru detalii puteți consulta evenimentul din agendă.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre SketchSpace Needle
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bob Dylan a lansat un nou single, "Full Moon and Empty Arms" - AUDIO

Bob Dylan a lansat un cover al piesei "Full Moon and Empty Arms". Melodia a fost interpretată inițial de Buddy...

Închide