Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, r&b, world music

Tsar B

Poster eveniment Tsar B

Artista belgiană Tsar B revine în România și va concerta pe 3 noiembrie în Control Club, ca parte a turneului de promovare a albumului "to the stars".

Bilete concert Tsar B în Control

  • Presale - 65 lei

O prezență hipnotizantă, multi-instrumentista și producătoarea Justine Bourgeus aka Tsar B a cucerit publicul european cu sound-ul său unic, ce combină ritmurile electro, dark pop și R&B cu pasaje de vioară și influențe din muzica barocă.

Tsar B a debutat în 2018 cu albumul "The Games I Play", iar single-ul "Escalate" a devenit un hit instant pe TikTok, inspirând sute de coregrafii. În vara aceluiași an, a concertat la festivalul Summer Well, pe scena Red Bull Music. Au urmat un EP, "Unpaintable" (2020), și colaborări multi-disciplinare cu Alexander Chung, Oscar and The Wolf și Nova Twins printre alții, artista lăsându-și amprenta sonică în film, dans și modă deopotrivă. În 2021, redescoperindu-și pasiunea pentru vioară, Tsar B a pus în scenă un cine-concert bazat pe celebra carte de bucate suprarealistă a lui Salvador Dali, "Les Diners de Gala".

Cu cel mai recent album, "to the stars", lansat anul acesta, Tsar B își propune să reasambleze ADN-ul muzicii pop, combinând influențe din muzica barocă timpurie, dar și beat-uri electronice, într-un univers sonor original. Background-ul său de violinistă, educația muzicală clasică, dar și experiența dobândită ca producătoare își spun cuvântul pe acest disc ce sfidează clasificările.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 octombrie 2023. Ref #156733

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.