Urmărește-ne în Social Media

jazz

The Necks

Poster eveniment The Necks

Una dintre cele mai apreciate trupe australiene de avant-garde jazz, trioul The Necks concertează în premieră la București - vineri, 8 decembrie, la Control Club.

Bilete concert The Necks în Control

  • Acces General - 120 lei

Cunoscuți pentru improvizația artistică, atât în concerte, cât și în studio, Chris Abrahams (pian), Tony Buck (tobe) și Lloyd Swanton (bas) creează împreună bucăți muzicale ce sfidează clasificările. Albumele lor conțin piese lungi, care se dezvăluie lent ascultătorului, hipnotizându-l cu ajutorul liniilor de bas. În 2017, LP-ul "Unfold" a fost desemnat "unul dintre cele mai importante albume avant jazz ", de revista Rolling Stone.

Cel mai nou release al trupei, al 19-lea album de studio, intitulat "Travel", a fost lansat recent de Northern Spy.

Simplitatea înșelătoare a muzicii The Necks oferă noi interpretări la fiecare ascultare. Cu un melanj de avant-garde jazz, ambient & minimalist, trioul australian este o prezență unică în peisajul muzical actual.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 decembrie 2023. Ref #157147

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.