Urmărește-ne în Social Media

clasica, jazz, world music

Teodora Brody-Enache: Unifying Worlds - Classical Meets Jazz

Poster eveniment Teodora Brody-Enache: Unifying Worlds - Classical Meets Jazz

Teodora Brody-Enache, prima artistă care a dat voce Rapsodiilor compuse de George Enescu, revine pe 26 mai, de la ora 19:30, pe scena Sălii Luceafărul din București cu un concert memorabil! Unifying Worlds un recital unic, în care muzica clasică întâlneşte jazz-ul.

Bilete concert Teodora Brody-Enache: Unifying Worlds - Classical Meets Jazz

  • Categoria I - 190 lei
  • Categoria II - 150 lei
  • Categoria III - 100 lei

Unifying Worlds este, așa cum spune artista, o nuntă între Cer şi Pământ, prin sunet. Prin vocea sa inconfundabilă, Teodora Brody-Enache face posibilă, în faţa publicului, o întâlnire fascinantă între lumea muzicii clasice, a jazzului şi a doinei româneşti.

Unifying Worlds chiar uneşte lumi, lumi de pe mai multe continente. Unifying Worlds este un turneu mondial care va începe la Bucureşti, pe 26 mai, şi va continua până în Statele Unite ale Americii, unde artista româncă va concerta în prestigioasa sală Kennedy Center, apoi la New York, la San Francisco și la Chicago.

Turneul Teodorei va debuta la București cu un concert inedit, un omagiu adus marelui violoncelist spaniol Pablo Casals, în care va cânta alături de Călin Grigoriu (chitară), Andrei Kivu (violoncel) și Joca Perpignan (percuție braziliană). Conceptul acestui spectacol îi aparține Teodorei Brody-Enache, iar aranjamentele au fost realizate împreună cu Călin Grigoriu.

Aclamată pentru puterea ei vocală extraordinară şi viziunea creativă, Teodora e considerată pionieră în fuziunea jazzului cu doina, tradiţie de cânt popular improvizator a României şi e recunoscută la scară mondială pentru că a introdus publicul de pe tot globul în această muzică extraordinară.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 aprilie 2024. Ref #158947

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.