Urmărește-ne în Social Media

world music

Pink Martini

Concert Pink Martini cu China Forbes la Sala Palatului pe 9 aprilie 2022Concert Pink Martini cu China Forbes la Sala Palatului pe 9 aprilie 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Pink Martini și China Forbes vor susține un nou concert în România - pe 23 aprilie 2024, la Sala Palatului, acolo unde fanii se vor putea bucura de o experiență intensă, interactivă, cât mai aproape de trupă, ca de fiecare dată.

Bilete concert Pink Martini 2024 la Sala Palatului

  • VIP - 478 lei
  • Categoria I - 415 lei
  • Categoria II - 332 lei
  • Categoria III - 260 lei
  • Categoria IV - 208 lei
  • Categoria V - 166 lei

Pink Martini reprezintă o incursiune în lumea muzicii într-un mod cu totul aparte. Atmosfera lor muzicală este plină de farmec, subliniat de variațiile ingenioase ale genurilor muzicale de pe tot mapamondul, creând astfel o experiență auditivă cu adevărat remarcabilă.

Trupa, alcătuită din membri talentați și carismatici, aduce un plus de autenticitate și diversitate la fiecare interpretare. Colaborările cu artiști invitați atestă deschiderea grupului către explorarea continuă a sunetului lor. Fiecare proiect este o călătorie muzicală unică, deschizând porți către culturi și stiluri neașteptate. Un alt aspect de remarcat este abordarea lor lingvistică versatilă. De la balade romantice la ritmuri pline de energie, Pink Martini abordează versurile în diverse limbi, îmbogățind astfel spectrul emoțional al ascultătorului. Nu este doar o trupă, ci o experiență muzicală complexă, care transcende granițele genurilor și limbilor. Cu eleganță și autenticitate, reușesc să creeze o conexiune emoțională profundă cu publicul lor din întreaga lume.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 ianuarie 2024. Ref #157534

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.