Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Paula Seling - Colindăm, Colindăm

Poster eveniment Paula Seling - Colindăm, Colindăm

După un an greu avem nevoie cu toții de o resetare și de un fragment de alinare! Așa se face că Paula Seling v-a pregătit un spectacol de suflet, un concert special cu multe colinde, cântece de Crăciun și piese celebre. Evenimentul are loc la Sala Luceafărul (CinemaPro) din București pe 8 decembrie.

Bilete concert Paula Seling - Colindăm, Colindăm

  • VIP - 154, 95 lei - sold out
  • Categoria A - 124,95 lei

Concertul "Colindăm, Colindăm" va fi o reverie, o feerie a sărbătorii, prilej de a ne reîncărca bateriile și de a reasculta cântece de suflet, pline de emoție, de bucurie, optimism și ritm.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 decembrie 2022. Ref #151560

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.