Urmărește-ne în Social Media

folk, rock, pop, world music

Music Travel Folk Festival

Afiş Music Travel Folk Festival 2015 Timişoara

Music Travel Folk Festival se va desfăşura în perioada 4-6 iunie în Timişoara, La Căpiţe, începând cu ora 17:00.  Astfel timişorenii, dar şi cei veniţi din restul ţării se vor putea delecta timp de trei zile cu mai multe genuri muzicale: rock, folk, indie şi pop.

Printre artiştii anunţaţi de către organizatori se numără Ilie Stepan cu Horea Crisovan, Robin & the Backstabbers, Grimus, Mircea Baniciu, Les Elephants Bizarres, Marius Batu, Byron, Ţapinarii, Ducu Bertzi, Fără Zahăr, Rezident Ex, Magda Puskas, The Amsterdams, Dinu Olăraşu, Eugen Avram, Cristi Buica, Emeric Imre, Focul Viu, .ROM.

Bilete Music Travel Folk Festival la Timişoara

  • până pe 25 mai  -  35 lei / abonament (5-6 iunie)
  • 25 mai - 3 iunie -  25 lei/ zi  şi  40 lei/ abonament
  • la intrare -  30 lei/ zi şi  50 lei/ abonament
  • pe 4 iunie intrarea va fi liberă

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 mai 2015. Ref #79020

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.