Urmărește-ne în Social Media

jazz, r&b

Mario Biondi

 • Data
  joi, 13 octombrie 2022
 • Ora de începere
  20:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  19:00:00
 • Tip locație
  Săli de concerte
 • Loc
  Sala Palatului,
  București
 • VEZI OFERTE DE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
Poster eveniment Mario Biondi

Mario Biondi, artistul fenomen al scenei soul şi jazz din Italia, va concerta în premieră în România pe 13 octombrie, la Sala Palatului din capitală. Vocea unică, interpretarea inconfundabilă şi inflexiunile de o senzualitate învăluitoare sunt doar câteva dintre atributele care îi conferă lui Mario Biondi un loc de marcă în inima publicului din întreaga lume şi în galeria numelor ce scriu istorie în sfera jazz, soul, funk şi pop.

Bilete concert Mario Biondi la Sala Palatului

 • VIP - 350 lei
 • Categoria 1 - 300 lei
 • Categoria 2 - 250 lei
 • Categoria 3 - 200 lei
 • Categoria 4 - 150 lei

*biletele sunt disponibile online și la Sala Palatului.

Pentru prima sa întâlnire cu publicul din România, Mario Biondi promite o incursiune muzicală grandioasă: veţi păşi într-un univers al poveştilor de suflet puse pe note muzicale, animate de fiorul pasiunii, îmbogăţite de amploarea orchestraţiilor şi întregite de tonurile erotic-senzuale ale vocii sale, ce fascinează şi transpune în altă dimensiune fiecare ascultător.

Cariera lui Mario Biondi a început în 2004 şi a trecut rapid dincolo de graniţele ţării lui de origine. De-a lungul unei cariere de success a împărţit scena cu legendarul Ray Charles şi a colaborat cu nume de rezonanţă, printre care s-au numărat Chaka Kahn, Michael Bolton, Incognito şi The Crusaders. Un moment semnificativ din parcursul său profesional îl reprezintă colaborarea cu faimosul creator şi compozitor Burt Bacharach, dar și cu veteranul scenei soulful house, Dimitri From Paris, care l-a propulsat în faţa unui public larg, ce l-a primit cu braţele deschise şi i-a rămas fidel.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 august 2022. Ref #149774

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.