Urmărește-ne în Social Media

pop

Mamma Mia

Poster eveniment Mamma Mia

Musicalul "Mamma Mia", unul dintre cele mai îndrăgite spectacole de gen din lume și desemnat "Spectacolul anului 2018" în România, revine la Sala Palatului cu două reprezentații. Prima va avea loc pe 16 decembrie, iar cea de-a doua pe 17 decembrie. 

Bilete Mamma Mia la Sala Palatului

  • VIP - 309 lei
  • Categoria A - 259 lei
  • Categoria B - 219 lei
  • Categoria C - 179 lei
  • Categoria D - 169 lei
  • Categoria E - 139 lei

Distribuția "Mamma Mia!" urmează să fie anunțată în curând. Însă, se cunoaște faptul că din ea fac parte nume celebre și iubite de publicul românesc. Artiștii vor dansa și vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formație ABBA, într-o poveste despre dragoste și familie, plină de energie, amuzament și culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis și nu mai puțin de 200 de costume.

"Mamma Mia!" prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent!

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 mai 2023. Ref #153829

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.