Urmărește-ne în Social Media

pop

Lara Fabian

Poster eveniment Lara Fabian

Lara Fabian, una dintre cele mai emblematice voci ale muzicii contemporane, revine în România cu un spectacol grandios, ce va avea loc pe 23 aprilie 2024 la BT Arena din Cluj-Napoca. În program se vor găsi atât piese noi, cât și hit-uri îndrăgite ca "Je t’aime" și "Je suis malade".

Bilete concert Lara Fabian la Cluj-Napoca

  • Categoria 1 - 450 lei - sold out
  • Categoria 2 - 400 lei - sold out
  • Categoria 3 - 350 lei
  • Categoria 4 - 300 lei
  • Categoria 5 - 250 lei
  • Categoria 6 - 200 lei - sold out
  • Categoria 7 - 150 lei - sold out

Lara Fabian sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut în Etterbeek (Bruxelles - Belgia) și a început să compună muzică în 1978, după ce a primit de la părinți un pian. În 1986 a înregistrat primul său single, "L’Aziza est en pleurs" atunci având deja în palmares premiul întâi la concursul Le Tremplin de Bruxelles. Doi ani mai târziu a devenit cunoscută la nivel internațional cu piesa "Croire" cu care a reprezentat Luxemburg la Eurovision.

Cariera de 37 de ani a artistei a fost marcată de 15 albume, numeroase piese de succes, concerte sold out și milioane de fani.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 februarie 2024. Ref #158251

Te-ar putea interesa următoarele

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.