Urmărește-ne în Social Media

blues, rock

Jurjak - lansare album

Poster eveniment Jurjak - lansare album

Pe 15 februarie, Jurjak va susține un concert în Expirat Halele Carol. În cadrul evenimentul, artistul va lansa albumul "Casa din Pădure".

Bilete concert Jurjak la Expirat

  • Acces General - 70 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
** Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale, Jurjak (George Petroșel) a devenit rapid unul dintre cei mai apreciați artiști de alternativ din Romania. Muzica lui Jurjak are influențe blues, electro, rock și folk - reunite sub o amprentă stilistică proprie - un trademark recognoscibil încă de la primele acorduri.

În toamna lui 2022, artistul a lansat "Hoții de vise", cel mai proaspăt album. Discul cuprinde 12 piese cu influențe rock și blues.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 ianuarie 2024. Ref #157745

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.