Urmărește-ne în Social Media

Horațiu Mălăele - Sunt un orb

Poster eveniment Horațiu Mălăele - Sunt un orb

Horațiu Mălăele pornește în turneul național "Sunt un orb" și susține un spectacol la Palatul Tineretului din Brăila pe 11 februarie 2023. 

Bilete spectacol Horațiu Mălăele la Brăila

  • VIP - 124,95 lei - sold out
  • Categoria A - 104,95 lei

"Sunt un orb" este un spectacol în care maestrul Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie. Râzi până la leșin, zâmbești scrâșnit, rânjești sarcastic. Și nu în ultimul rând, iei parte la un mare act de creație.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 ianuarie 2023. Ref #152037

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.